Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciaooooo !!!

bb - la micuta Iasmi sa treceti cu bine si cat mai repede de operatie.

inapoi!

Asa, ca tot veni vorba de calatorii ... in per. 1-10 aug noi (eu si Silvia) duntem in Buc. ... daca intereseaza pe cineva sa ne intalnim, mai vorbim pe-atunci, prin preajma ...

in timisoara, nu vii???

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

noi am fost de azi dimi la Mall la shoping....(dc se poate chema asa, un ochi dupa iasmi si altul in magazine...). oricum am stat aproape 4 ore...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

multumim de gandurile bune si de sustinere!! iasmi va transmite un "pusi" mae (mare)

iuliana, offf prin ce ati trecut.
andreea, bine ca ai reusit sa faceti analizele.

de iasmi ce sa va spun, ma pacaleste ca face kk, mergem la toaleta, imi spune cum face buni pisi.... si apoi ca ea nu face kk... ii spune la buni ca NU o iubeste si ca NU ii da pusi (in schimb daca ii da "bamboane" ii da pusi..)...in schimb pe mami o "beshe taie" (o iubeste tare) si pe tati la fel. ne spune "mintzi" si ca "tati uat" (tati e urat) si "mami moasa" (frumoasa) ,ca "pempe pute" ,mananca singurica destul de bine,canta ca si popa de la biserica (buni o duce duminica la "doane-doane"), numaram fff frumos si uneori stie ea ce urmeaza.., si muuuuulteeee altele dar cam atat imi vin in cap acum....ca nah, daca ati inceput voi cu laudele de dimi...doar sunt si eu "cioara"..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

miha - pe la Iasi sigur nu ajung, desi as avea motive (am rude apropiate), dar mai aproape de Buc. e Focsaniul, unde o sa avem cartierul general . Ai drum pe-acolo??? Unde mergeti in concediu??

Inca nu ne-am hotarat unde si cand! Sau...DACA vom merge...

Si eu am 2 familii prietene,din Focsani. Oare nu ma iau si pe mine in portbagaj cand merg acasa la parinti?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pana una alta,ia uitati voi cum ne-am pregatit noi de serbare. www.flickr.com/photos/9971469@N08/3600410912/in/set-72157619456378591/" target="_blank">Aici si www.flickr.com/photos/9971469@N08/3613733440/in/set-72157619456378591/" target="_blank">aici

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Pana una alta,ia uitati voi cum ne-am pregatit noi de serbare. www.flickr.com/photos/9971469@N08/3600410912/in/set-72157619456378591/" target="_blank">Aici si www.flickr.com/photos/9971469@N08/3613733440/in/set-72157619456378591/" target="_blank">aici

Miha si comorile

ffffffffff fain!!!!! de abia astept si eu prima serbare.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am primti rezultatele...in general ok, darrrrrrr...

calciul seric e putin peste limita

sideremia e mare 124 (maxim 91)

ceva monocite 11.5% (fata de maxim 10)

VSH e 21 (maxim 15) - paote fi de la raceala VSH-ul marit???

cine ma paote ajuta? help!!!!! mai am pana sa ajung la medic sa le interpreteze!!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Miha si comorile

vaaaaaiiiiiii ce dulci sunt!!! vreau si euce frumos, trebuie sa fii tare mandra de ei!

Mergi la inceput

andreea, poate stie miha, eu una sunt total pe langa...

ma bag si eu la nani langa puiutul meu.
pupici multi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - in Tm nu vin, sigur .

alina - aha, m-am lamurit acum de ce atata apa si barci in poze . Si SIlvia e pasionata tare de apa ...

adra - ... frumos ati mai petrecut ... Da' maine sa vezi petrecere .

miha - ia vezi, printre valize e loc si de tine in portbagaj, ca sa vii pana la Focsani?

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput