Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 15
dany26 spune:
iuli ana imi pare rau ca vii cu asa vesti....insanatosire grabnica fetiteti!
eladea...felicitari pt curaj!sper sa primiti vesti bune despre analize!
ellis, adra, bb yasmi, bianca mersi pt raspuns
mi-ati dat "curaj" sa fac si eu ca voi....pare asa usor
...doar ca andrei nu papa carne decat pasata
si nici nu a mai papat la restaurant pana acum...mi-e ca o sa vrea la ceilalti oameni sa le ia mancarea din mana pana ne aduce mancarea noua...etc....ma mai gandesc...mai vedem ce-om face
si nici borcanase nu i-am data decat o data si nu i-au placut
fetelor, voi in ce perioada plecati si pe unde?Rom sau alta tara?![]()
va pupam!
Vasari spune:
Gata, mi-a adormit si mie domnisoara pentru o ora ! Tot la program de somn redus suntem...
Lavi, tare dulce Iasmina, dar ce numarati? Noi nu am fost prea ocupate cu asta... dar zilele trecute mi-a aratat "doua peste" intr-o carte. Si chiar erau doi. Ea cu toate plimbarile astea stie de "amin". Asta e si biserica si cand isi pune degetelele pe frunte. Cred ca ii place tare mult la shopping, daca ati colindat atata. 
Petro, super colajele ! Al doilea mi s-a parut dulce de tot.
Miha, foarte frumosi si talentati amandoi.
Mi-a placut tare de tot de Amira in clipul 2. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
ffffffffff fain!!!!! de abia astept si eu prima serbare..... ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
hahaha...ce mortali is...
si Amira ii tine isonu..*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
abramburika spune:
miha - sunt amandoi niste dulci
. Amira imi place cum rasfoieste ea impasibila revista aia si din cand in cand mai arunca cate o privire peste umar ... hahhhahahhaaa ...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
abramburika spune:
Si noi cred ca avem probleme de caca azi ... papusa bb sta numai pe oala, dezbracat, la fundul gol ... e cazul sa consult medicul
???
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
mihuta spune:
Andrees, VSH-ul marit indica o infectie, deci poate sa fie de la raceala. Sideremia (fierul) si calciul marite nu sunt o problema, zic eu, daca nu ii dai suplimente. Daca ii dai, atunci renunta la ele o vreme. Si fireste, consulta doctorul pentru o parere avizata.
Si Sophia e pasionata de numarat, uneori numara doi tei sasi opiti dece bavo !!! sau doi tinti apte dece bavoo !! sau doar doi dece bavooo!
in functie de cat are de numarat. Si vorbeste, si vorbeste....
Miha, ai copii foarte frumosi !
Alina, tot la program de somn redus sunteti? Sophia a dormit azi 4 ore, dar din pacate pentru mine, vreo 3 cu apte...
Ellis, am inceput si eu de ieri South Beach, asa ca iti urez si tie si mie si Iulianei succes la slabit !
mami de Sophia
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Andrees, VSH-ul marit indica o infectie, deci poate sa fie de la raceala. Sideremia (fierul) si calciul marite nu sunt o problema, zic eu, daca nu ii dai suplimente. Daca ii dai, atunci renunta la ele o vreme. Si fireste, consulta doctorul pentru o parere avizata. Si Sophia e pasionata de numarat, uneori numara doi tei sasi opiti dece bavo !!! sau doi tinti apte dece bavoo !! sau doar doi dece bavooo! Miha, ai copii foarte frumosi ! Alina, tot la program de somn redus sunteti? Sophia a dormit azi 4 ore, dar din pacate pentru mine, vreo 3 cu apte... Ellis, am inceput si eu de ieri South Beach, asa ca iti urez si tie si mie si Iulianei succes la slabit ! mami de Sophia |
La noi s-a intamplat minunea si am auzit in sfarsit tape! Credeam ca o sa fie unul din primele cuvinte, dar uite ca nu. :))
Imi place cel mai mult numaratoarea Sophiei.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Andrees, VSH-ul marit indica o infectie, deci poate sa fie de la raceala. Sideremia (fierul) si calciul marite nu sunt o problema, zic eu, daca nu ii dai suplimente. Daca ii dai, atunci renunta la ele o vreme. Si fireste, consulta doctorul pentru o parere avizata. mami de Sophia |
mersi mihuta pt raspuns...
am vorbit cu pediatrul, a zis ca nu e nici o problema, intr-adevar...imi pare insa rau ca nu i-am facut mai mutle analize, fiindca mi-a zis ca puteam sa-i fac din aceeasi cantitate de sange pe care i-a luat-o...
asta e...daca m-am dus de capu meu....
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
vai, mai fetelor, asa sunt de necajita..
azi pe la 12 jumate, dupa ce a mancat Stefan, l-am lasat urcat pe un scauna sa se uite pe geam, la un excavator care scoate pamant ca de, se construieste inca un bloc langa noi si el e incantat. si ma mai uitam din cd in cd la el. si bineinteles ca intr-o clipa cd eram cu spatele nu stiu cum Dumnezeu ca a cazut asa de urat dragul de el.
ce era la noi..ziceai ca am taiat porcul..sange sange sange..rupta gurita...eu eram varza...atat de tare m-am speriat, ca nu va pot explica. atat am avut forta sa imi sun sotul sa vina acasa sa ne duca la spital. pana a venit el s-a mai linistit copilul, l-am schimbat ac era plin de sange si am aterizat la urgente.
nici incaltari in picioare nu i-am pus.
aci, mai nervos asa dru..asistentele ok. no, le-am explicat ce s-a intamplat. a trebuit sedat, sa il poata "repara".bineinteles ca pe noi nu ne-au lasat si a plan bietu d enuma pana a adormit, dar macar i-au nimerit vena din prima, ca nu am observat vanatai pe manute.
uuufffffff..acum arata mai binisor, nu mai e umflata gura, are 2 fire pe exetrior si inca vreo 3 pe interior, luni i le scoate...oooff..mama idioata ce sunt..bai si de obicei stateam cu el pe scaun, nu l-am lasat niciodata singur..dar mi s-a parut ca se descurca sa se dea jos singur, daca vrea..
cel mai greu e cu mancatul, ca nici din biberon nu poate suge dragul de el, ca e rupt urat pe interior ca nu poate strange tetina. f f greu l-am hranit azi.
am fost si la maxilo faciala ca i se misca si un dintisor, si are hematom la gingie..am fost si la neuro, pt orice eventualitate, ca s-a lovit si cu arcada.
uite asa am fost azi vai de noi, el n-a dormit deloc decat cat timp l-au cusut acolo iar eu efectiv m-am simtit rau fizic si tot intr-un bocet am dus-o pe taxiuri si in salile de asteptare.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
offff victo....
, saracutul de el. prin ce a trebuit sa treceti azi....
sa treaca cat mai repede buba.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

De la lume adunate si-napoi la lume date...