Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 16
Vasari spune:
Doamne, Victo, prin ce ati trecut... :(( Va doresc refacere rapida si multa sanatate!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
doamne Paula...saracutu de el...nu te mai invinovati...se intampla de-astea...asa fac si eu cand Eric pateste cate ceva...dau vina pe mine...dar nu poti sa fi mereu dupa ei...
e greu cateva zile, asa-i...sper sa se vindece reepde...sanatate multa va dorim!
lui Stefanut...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Vasari spune:

Draga Adra, La multi ani, multa sanatate si impliniri pe plan personal si nu numai si multe articole inainte !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
abramburika spune:
Neata!!!
Mami de bulgarasa creata ... LA MULTI ANI !!! 
victo - ooooff, micutul Stefanel! Ii dorim sa isi revina rapid si tu sa uiti cat mai curand acest incident!!!
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
cristi07 spune:

La multi ani, Adra!

mamica de nora mea! TOT ce iti doresti sa iti iasa asa cum vrei!
Cristina si Radu 3.12.2007
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE, ADRA!!!! TOT CE-TI DORESTI!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
Neata!
Victo, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Eu te inteleg f f bine ce simti pt ca am trecut si noi printr-o internare acum 3 luni din cauza unei lovituri puternice la cap. Dar totul a fost bine pana la urma.
ADRA, LA MULTI ANI!!!!SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA SI SA AI PARTE NUMAI DE NOROC IN VIATA!!!
Fetelor, eu sunt f suparata. Am nevoie de sfaturile voastre desi urmeaza sa plec in curand cu Matei la dr. Aseara pe la 19.45 eram in parc si dintr-o data a devenit apatic si lipsit de orice chef. Am simtit ca-i ardea fruntea. Cum am ajuns acasa avea 39,2 dar el era deja vesel. Am inceput sa-i administrez panadol si nurofen la 4 ore (la sfaturile dr) si toata noaptea a avut 38,3-38,4 rectal. De abia spre dimi avea 37,5. Nu are alte simptome. Ieri mi-a mancat f bine. Este cam constipat (ieri a facut un kk pietroi). Trei canini stau sa-i plesneasca, dar dr meu pediatru sustine ca nu se face febra asa mare de la dinti. Voi ce parere aveti?
Mentionez ca el niciodata nu a mai avut febra de cand s-a nascut.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 26+
Victo spune:
Stefan va trimite un pupic si un zambet stramb din buzita lui rupta
mai greu e ca nu isi tine pansamentul si mi-e frica de infectii..
roxxy, sunt ciudate starile astea d efebra, si Stefan a avut intr-un weekend si nu am depistat de la ce ar fi fost.i-a trecut in 2 zile cu nurofen si panadol.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo Stefan va trimite un pupic si un zambet stramb din buzita lui rupta ![]() mai greu e ca nu isi tine pansamentul si mi-e frica de infectii.. roxxy, sunt ciudate starile astea d efebra, si Stefan a avut intr-un weekend si nu am depistat de la ce ar fi fost.i-a trecut in 2 zile cu nurofen si panadol. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
accidentatul sa ii treaca repede buzitarefacere rapida bolnaviorilor
Cristina si Radu 3.12.2007