Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Adra, La multi ani, sa fiti fericiti cu totii!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Neata!

Victo, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Eu te inteleg f f bine ce simti pt ca am trecut si noi printr-o internare acum 3 luni din cauza unei lovituri puternice la cap. Dar totul a fost bine pana la urma.

ADRA, LA MULTI ANI!!!!SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA SI SA AI PARTE NUMAI DE NOROC IN VIATA!!!

Fetelor, eu sunt f suparata. Am nevoie de sfaturile voastre desi urmeaza sa plec in curand cu Matei la dr. Aseara pe la 19.45 eram in parc si dintr-o data a devenit apatic si lipsit de orice chef. Am simtit ca-i ardea fruntea. Cum am ajuns acasa avea 39,2 dar el era deja vesel. Am inceput sa-i administrez panadol si nurofen la 4 ore (la sfaturile dr) si toata noaptea a avut 38,3-38,4 rectal. De abia spre dimi avea 37,5. Nu are alte simptome. Ieri mi-a mancat f bine. Este cam constipat (ieri a facut un kk pietroi). Trei canini stau sa-i plesneasca, dar dr meu pediatru sustine ca nu se face febra asa mare de la dinti. Voi ce parere aveti?
Mentionez ca el niciodata nu a mai avut febra de cand s-a nascut.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 26+

si noi am trecut printr-un episod de febra de vreo 4 zile, avea 38-3.8 subaxial(medicul a zis ca sigur era mai mare, ca probabil n-am tinut bine termometrul... ma rog...)dar cu panadol si nurofena trecut din fericire...sper sa fie si la voi la fel...sa scapati usor fara compicatii...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

va pup si eu...si atat...sunt in fuga. mai am putina treaba si pleca acasa;
am vazut 2 copii frumosi de MIHA

ALINA - succes!

BB - multe mai zice Iasmi!

ANDREEA - nu cred ca e nimic grav, stai linistita!

VICTO - vai ce m-ai speriat, pana am reusit sa citesc tot...Doamne ce se poate inatmpla intr-o secunda..uite, acum ma gandesc ca si noi o lasam pe Alessia pe toboganul din casa fara sa mai stam langa ea, desi n-ar trebui, cine stie cum cade; Doamne Ajuta sa se faca bine repede si sa nu il mai doara gurita!

LA MULTI ANI, ADRA! SANATATE SI MULT NOROC!

ROXXY - poate totusi e de la canini!

gata, plec si eu spre casa!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helooo

ADRA LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

vai, mai fetelor, asa sunt de necajita..

Offf...imi pare atat de rau de patania lui Stefanut...

Am avut si noi zilele din urma ceva accidente minore,am mai citit la "mamicile de comori 2004" de diverse accidente ale piticilor...si parca incep sa-i dau dreptate lu' Zmeurel al meu,care e un panicos si sta numa dupa fundul copchiilor. Si eu ii las,is mai relaxata,le las libertate de miscare,dar uite ca uneori nu e bine...Offf Doamne,ca tare-i greu!

Pupici la micutul accidentat!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ADRA!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Roxxy,multa sanatate si voua!

Multi medici zic ca nu e posibil sa faca febra asa mare de la dinti,dar nanul cel mic al Amirei (baietelul nasei,ati priceput voi ) a facut la canini febra peste 40,la fiecare in parte.

Sper sa fiti in regula si sa nu fie altceva decat dintii.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Sa va zic si voua ce-am patit...

Dimineata am fost sa facem exudatele la copii.Si am dat acolo la laborator peste o dobitoaca,de-mi venea sa matur cu ea pe jos.
Robert a facut iar circ,dar care copil merge la analize de buna voie si cu zambetul pe buze? Eu incercam sa-i explic si sa-l fac sa deschida gura,iar aia statea in spatele meu si batea din picior,la propriu. Si la un moment dat a inceput sa tipe la el : "hai ma copile deschide gura,crezi ca am timp sa stau sa ma uit la tine?"
Ii spun vacii sa nu tipe la el,ca astfel nu va deschide gura in veci...Mey...si cand mi se repede o data in el...il apuca de falci si ii baga cu forta batul ala pe gat...
Robert s-a suparat si mai tare si chiar a inceput sa planga pe bune..."Hai iesi afara,sa nu te mai vad"...

I-am zis io vreo 2,dar nu atat cat mi-a trecut prin cap. Mey...nu am pretentii sa mi-l gadile la oo,dar nici sa te porti in halul asta.E un copil,in pana mea!
Pe bune,is eu dusa cu capul? Is mai closca si mai cioara decat ar trebui sa fiu?

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ziua buna mamici

LA MULTI ANI FERICITI ADRA!!!!!!!!!!!!!!!

MIHA uau, nu credeam ca exista astfel de dr de copiinu ai exagerat deloc!!merita mai multe zise desi nici eu nu sunt genul care le zic pe fata

victo sper sa te poti linisti repede dupa asa emotii maribine ca nu a patit mai rau...si e totul ok acum

avem si noi poze noi....

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !
[b]14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rxandra spune:

LA MULTI ANI, ADRA!!!!!

Multa fericire si sanatate! Te pupam, si pe tine si pe Eva!

Numai bine tuturor!

Ruxandra & princess EVA(25.11.2007)

Mergi la inceput