Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

miha - nu esti nici prea closca nici prea cioara ... e aia idioata. Si eu i-as fi spus vreo 2 dupa un astfel de comportament ...

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Sa va zic si voua ce-am patit...

Dimineata am fost sa facem exudatele la copii.Si am dat acolo la laborator peste o dobitoaca,de-mi venea sa matur cu ea pe jos.
Robert a facut iar circ,dar care copil merge la analize de buna voie si cu zambetul pe buze? Eu incercam sa-i explic si sa-l fac sa deschida gura,iar aia statea in spatele meu si batea din picior,la propriu. Si la un moment dat a inceput sa tipe la el : "hai ma copile deschide gura,crezi ca am timp sa stau sa ma uit la tine?"
Ii spun vacii sa nu tipe la el,ca astfel nu va deschide gura in veci...Mey...si cand mi se repede o data in el...il apuca de falci si ii baga cu forta batul ala pe gat...
Robert s-a suparat si mai tare si chiar a inceput sa planga pe bune..."Hai iesi afara,sa nu te mai vad"...

I-am zis io vreo 2,dar nu atat cat mi-a trecut prin cap. Mey...nu am pretentii sa mi-l gadile la oo,dar nici sa te porti in halul asta.E un copil,in pana mea!
Pe bune,is eu dusa cu capul? Is mai closca si mai cioara decat ar trebui sa fiu?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

uauuuuuuu...cred ca ii faceam reclamatie la sef... pe bune...doamne, mare e gradina ta...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

am ajuns si eu....
Ana mea iar e in greva foamei...tind sa cred ca mananca doar daca ii dau eu...vad ca ceilalri membrii ai fam nu reusesc sa o convinga
mariussiuc...mi-am dat seama pt. ca am vb cu dr. si era mic, alb la fel ca cel din cirese....nu reusesc sa vad filmuletele...
vasari...ce indeletnicire are sotul tau! super
bb, 4 ore...tare...ai reusit sa iei ceva fain?...Yasmi!
eladea...de analize nu stiu ce sa zic....pai eu cer intotdeauna "tot"ce se poate face...ca si eu ma duc dupa capul meu...drept pt. care dupa atatea analize cate am facut inca nu stiu grupa sanguinauit mereu sa o cer
dany26...eu merg in grecia, 1 saptamana , fara copila ....a mea , din fericire mananca borcanase, uneori mai cu pofta decat mancarea pregatita proaspat asa ca nu am stres cu mancarea in deplasari...
mihuta...tare bine numara fata ta!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

victo... doamne doamne.....saracutul....dar ce sa faci?! se mai intampla...e greu sa nu te simti vinovata,stiu, dar ai sa vezi ca se reface rapid si totul ramane o amintire, nu frumoasa, ce-i drept...dar asta e....mai rau sa nu fie...daca nu tine pansamentul nue o problema atat timp cat are mainile curate , sa nu se atinga acolo..ca se vindeca mai repede daca e aerisit
roxxi80...eu faza asta cu febra nu prea o cred,ca nu poate fi asa mare de la dinti...acum insa se poate sa fi prins ceva viroza , e cald , transpira..intra la racoare....
mariussimiuc ...cum...ca n-am inteles...asa a tratat ea copilul...pai nu ai bagat-o undeva ?si nu ai chemat superiorul ...crede-ma ca fecam un taraboi de nu uita aia in veci...pai ma zburlesc rau cand aud de astea!si ai mai ramas acolo?... trebuia sa pleci, sa trantesti bine usa...
dany26...ce tare seamana cu tata...si noi avem roata de aia de impins....dar acum nu mai caraie ca s-a largit acolo ceva...(ce ma bucur ,ca ma inebunea)...o fam frumoasa!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!!...ANDRA...MULTA SANATATE SI FERICIRE!...din suflet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu Bianca,n-am plecat trantind usa...am incercat sa-i vorbesc cat de frumos am putut...daca-s bleaga...is bleaga...

Multumesc ca nu m-ati facut sa ma simt mai cioara decat is.

In alta ordine de idei,voua v-a intrat indemnizatia?

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adra, la multi ani iti uram, si sa te bucuri de minunea ta !

Victo, sincer mi se face pielea gaina cand ma gandesc prin ce ati trecut ! Sper sa isi revina cat mai repede si sa uite patania !

Miha, eu plecam de acolo fara nici o analiza, sincer !

Roxxy, poate sa fie o viroza usoara care se rezolva de la sine !

Mama grijulie ce sunt, am pierdut analizele Sophiei ! Dupa ce ca am facut nspe aranjamente azi ca sa pot sa ma duc fara ea la doctor, cand sa plec, n-am mai gasit analizele. Nu-i vorba, le stiu pe de rost , dar am zis ca e cam nepotrivit sa ma duc fara ele la doctor ! Parca au intrat in pamant!

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Poze noi

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna seara!
Doamnelor, multumesc din inima pentru urari, sunteti niste dragute, ca de obicei.

Rxandra, pai doar atat? Tiza ce face? E tunsa, are codite? Ce mai zice?
Miha, tare haioasa Amira, cum se plictiseste ea la serbare. Pentru Robert a fost cu emotii? Un artist desavarsit baiatul asta al tau. Mi-a placut mult desenul cu familia. Nu te muti si tu pe Picasa cu gasca?
Mihuta, in masina te-ai uitat? Si Eva numara tot asa, alandala, e foarte haioasa, ii plac cifrele doi si cinci. Stii la ce varsta se formeaza conceptul de numar, ca eu nu-mi amintesc.

Acum ne-am intors de la Bucuresti, Eva a primit cadou de ziua mea, un set de instrumente muzicale, o cutie mare cu batoane de creta colorata si o tricicleta

Si eu vreau sa-i fac analize, ma duc sapt viitoare la doctor, ma ingrijoreaza cum arata unghiutele ei de la picioare. O fi o nebunie, dar mai bine ma asigur eu si stau linistita.

Revin, sa conving copilu' sa se dea jos din tricicleta

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, nu mai stiu... pentru ce-mi urezi succes? Multumesc oricum!
Mihuta, succes, astept si eu "rezultatele" voastre.
Salutam familia Simiuc. :))

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput