Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

miha, se pare ca nimic nu ajuta, au intrat fetele in concediu :)

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Si eu sunt pe aici, dar foarte obosita si cu bagajele nedesfacute... :((
Lavi, sper sa fie cu succes noua procedura. Si eu m-as gandi sa merg in Ungaria in locul tau daca mai e nevoie de operatie. Sau chiar la un control.
Miha, multa sanatate puilor. Imi pare rau de rezultate... e posibil sa fie din cauza episodului trecut? Poate a rezistat la antibiotic bacteria?
Andreea, multa sanatate lui Eric si sper sa aflati repede ce e.
Ellis, te-ai gandit sa te uiti si la dietele gen South-Beach sau Montignac? Mie mi se par foarte permisive si cu rezultate foarte bune. Mai ales usor de tinut pentru cineva care are experienta si e creativa in bucatarie.

Mai revin maine. Acum trebuie sa ma reincarc. :)
Noapte buna !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Ola!
ADELA - merci;
ALINA - merci, am vreo doua luni de cand incerc sa imi gasesc o dieta potrivita...crede-ma ca pentru cineva creativ in bucatarie nu ajuta aceste diete; daca nu imi impuneam ceva drastic , nu reuseam nimic; am incetcat montignac, atkins, chiar si regimul meu personalizat , batoane de slabit...si multe altele...acum sunt multumita; macar gatesc mai deloc pt mine, adica in zilele de carne pap fripturi la cuptor/gratar si mezeluri slabe, si mai gatesc la legume...mie chiar imi convine regimul asta, mai ales ca da rezultate rapide; dupa vreo 2 luni incep disociat 3/3 si asta e chiar usor si vreau sa tin pana la 1 an;
o zi buna!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

buna fetelor,

ne-am intors si noi din vacanta, obositi si un pic raciti. A fost greu si obositor atat pentru Sophia cat si pentru noi, foarte cald, foarte arid si putine momente si locuri de joaca potrivite pentru un copil de varsta ei.

In schimb avanseaza vertignos cu vorbitul, repeta tot ce prinde, foloseste si cuvintele in context, am intrat in forta in epoca NU-NU, nu mi-e insa foarte clar cand se termina perioada dificila.

BB, imi pare rau ca e Iasmi racita, poate totusi gipsul rezolva problema degetelului fara operatie, desi, vorba ta, de ce nu o fi fost recomandat de la inceput daca are sansa de 50% de reusita?

Andreea, eu cred ca trebuie sa-ti faci curaj si sa mai incerci o data sa-i faci analizele lui Eric, cum spunea Cristina, mai bine o intepatura decat medicamente preventiv.

Alina, unde ati fost, la Orsova?

Bianca, te-a lamurit gastroenterologul ce poate avea Ana?

Miha, imi pare rau sa aud de rezultatele la analize ale puilor, poate sunt urmele infectiei doar, eu stiu ca transaminazele pot ramane o perioada marite dupa administrarea anumitor antibiotice.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Ne-am intors si noi dintr-o scurta vacanta, am tuns-o si pe miss. S-a comportat relativ bine pe drum, desi nu prea a dormit in masina, nici circ nu a facut.
A mancat foarte multa carne la gratar, ciorbita de la restaurant, dar si multe fructe, acum e oarecum la detoxifiere pe baza de legume.
Am vazut ca la Iasmi s-a gasit o solutie, sper sa fie bine asa si sa se rezolve, Sophia s-a intors si ea din vacanta la fel ca si Maria (de unde?)

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

bine ati revenit din concedii!
vreau si eu! si noi!

aaaa...si noi ne-am tuns, se vede nu?

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi!

Miha, imi pare rau, sper sa aflati despre ce e vorba...care e cauza...ati fost la medic?

inca o intrebare: pt analizele lui Eric, imi trebuie trimitere de la medicul de familie? sau daca ma duc la laborator si zic pt ce am nevoie, imi dau ele lista cu ce analizele necesare?? oare e prea scump daca ma duc din proprie initiativa si nu cu trimitere?

ellis, vazut noua tunsoare...ii sade bine, asa cum a zis cioara...

bun venit fetelor din concediu!!!! ce bine de voi!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare si de la noi!

Miha, imi pare rau, sper sa aflati despre ce e vorba...care e cauza...ati fost la medic?

inca o intrebare: pt analizele lui Eric, imi trebuie trimitere de la medicul de familie? sau daca ma duc la laborator si zic pt ce am nevoie, imi dau ele lista cu ce analizele necesare?? oare e prea scump daca ma duc din proprie initiativa si nu cu trimitere?

ellis, vazut noua tunsoare...ii sade bine, asa cum a zis cioara...

bun venit fetelor din concediu!!!! ce bine de voi!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Buna seara!
Eu am dr la particular si cand i-am facut Mariei analizele,asa un set complet am platit in jur de 2oo de lei!
Sanatate multa si sa iasa bine analizele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

bine ati revenit din concedii!
vreau si eu! si noi!

aaaa...si noi ne-am tuns, se vede nu?

MAMI IN BUCATARIE
Sa va fie de bine!Ii sta bine asa tunsa!
A si multumesc de raspuns in legatura cu dieta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mihuta, si stefan e in plina glorie cu "nu-nu"...e greu cateodata de numa..alteori ma umfla rasul, ca nici nu incep bine sa ii propun ceva, ca el incepe...nu, nu, nu

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput