Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank, chiar ma gandeam azi ce mai faci.... mersi frumos de raspuns. mie mi s a parut mai usor ca se da doar o data pe zi. cat despre gips, sincer nu prea am incredere, dar nah fie , sa fiu linistita ca am mai incercat si altceva inainte. daca nu se rezolva asa, sunt ffff tentata sa merg in ungaria pt operatie, ca sincer nu prea am incredere aici la noi....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

...desi nu incap..

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

...desi nu incap..

MAMI IN BUCATARIE

hai mah ellis chiar asa???? sus moralul!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui ellis

...desi nu incap..

MAMI IN BUCATARIE

hai mah ellis chiar asa???? sus moralul!!!!!

_

ma alint si eu...si asa sunt la regim si sufar in tacere uitandu-ma la praji de la MIHA - si ma gandesc ce noroc tre sa ai sa poti sa mananci asa ceva fara sa fie apoi pe coapse, burti...si sa n-ai nici procese de constiinta.

ai vazut ca a fost retrasa capsula minune de pe piata?

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

ellis, pe aici se gaseste peste tot `pastila. mai nou a aparut ALLI , ii face reclama si la tv, ai vazut???

eu am pus vreo 2-3 kg in uktimul timp , si am o pofta de mancare....si de dulciuri... dar am noroc ca dc nu mananc o zi dau jos 2 kg ......nah ca iasmi e la buni si iesim si noi sa mancam in oras!! face sotzu' cinste...cu o cina..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Da, multam' de re-primirea calduroasa; promit sa pun poze curand cu gradinita de legume!!!

Eu am acelasi stres ca si acum cateva luni : Mai e vreun piticut care nu silabiseste niciun cuvant (cu exceptia "mama")?

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis, pe aici se gaseste peste tot `pastila. mai nou a aparut ALLI , ii face reclama si la tv, ai vazut???

eu am pus vreo 2-3 kg in uktimul timp , si am o pofta de mancare....si de dulciuri... dar am noroc ca dc nu mananc o zi dau jos 2 kg ......nah ca iasmi e la buni si iesim si noi sa mancam in oras!! face sotzu' cinste...cu o cina..

_

stiu ca se gaseste, insa au interzis capsula; stiu de alli, dar nu mai incerc nimic, deocamdata tin un disociat 3/3/3 si am dat 6.5 kg in 12 zile; insa tinta mea e departeeeeeee rau...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Da, multam' de re-primirea calduroasa; promit sa pun poze curand cu gradinita de legume!!!

Eu am acelasi stres ca si acum cateva luni : Mai e vreun piticut care nu silabiseste niciun cuvant (cu exceptia "mama")?

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

Eni, spune "mama, tata"...dar stai linistita ca si Ana de o saptaman si-a dat drumul si repeta ce zic eu ...in fiecare zi invata noi cuvinte... ieri au fost : nenea si bafta!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis nu stiu cum stai tu laa capitolul kg.. eu una nu sunt grasa 58kg. la 1,68 m, dar am ramas cu burtica. energie sa fac abdomene nu am, sau poate mi-e lene si sunt prea comoda! M-am dat cu o garmada de creme de reducere/modelarea taliei si nimic, nu vroiam talia... dar vroiam burtica....oricum una peste alta ma demoralizeaza sa-mi vad burtica!
ankule bafta luni la Bakos!

noi suntem cu bagajele 3/4 facute si am hotarat sa plecam in seara asta pe al 7 si sa oprim pe la Pitesti sau Bucuresti la noapte! Daca stiti vreo pensiune/hotel in Pitesti sa-mi ziceti...............

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ellis nu stiu cum stai tu laa capitolul kg.. eu una nu sunt grasa 58kg. la 1,68 m, dar am ramas cu burtica. energie sa fac abdomene nu am, sau poate mi-e lene si sunt prea comoda! M-am dat cu o garmada de creme de reducere/modelarea taliei si nimic, nu vroiam talia... dar vroiam burtica....oricum una peste alta ma demoralizeaza sa-mi vad burtica!
ankule bafta luni la Bakos!

noi suntem cu bagajele 3/4 facute si am hotarat sa plecam in seara asta pe al 7 si sa oprim pe la Pitesti sau Bucuresti la noapte! Daca stiti vreo pensiune/hotel in Pitesti sa-mi ziceti...............

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

PUSSI - eu stau rau tare la cap kg, adica as vrea sa dau jos 30 kg, ce am observat in regimul asta ca in primul rand a scazut burta! cred ca la tine o singura runda de 9 zile ar fi super suficienta!

RAMO - nici eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput