Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 4
uberbax spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmin012
Cristina, eu i-am facut de curand lui Lucas pasaportul... a durat 8 zile, in regim normal... Cred ca ai timp sa i-l faci pana pe 22 iunie, fara a mai fi nevoie sa platesti cei 100 roni in plus. Succes. Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an |
Unde l-ai facut in Nicolae Iorga?Si era lume multa?
uberbax spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
succes...si intr-adevar ii faci cat mai multe analize ![]() cristina, si eu cred ca ai timp sa faci pasaportul nu in regim de urgenta...unde plecati? Cristina si Radu 3.12.2007 |
pai plecam 5 zile la Disneyland in Paris...abia astept!
uberbax spune:
Bianca multumesc de raspuns....la noi e capitala si sunt mai ocupati cica.....deci se poate dar de ce sa nu ia si taxa de urgenta???...sanatate multa piticei!
popbianca spune:
buna dimineata! 
merci fetele de ganduri bune...azi primesc rezultatele de la coprocultura....fundul mai putin rosu...laptic a baut aseara 120 ml (30 la culcare , restul in somn)iar azi dimineata la fel...cca 100 ml.....cred ca daca nu apare nimic in copro o sa incerc sa-i dau lapte de vaca
bb, ce bine...ma bucur ca nu e ghipsul un factor de stres pt. mititica ! dar raceala...mama ei!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
helooooooooo
unde sunteti?????????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
aici![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
bb_yasmi spune:
anco numa' noi doua pe aici??? tu esti la job???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
Pana pe la 2.30 cand plec la banci sa pletesc ratele si dupa acasa la buburuza![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Victo spune:
si eu si eu..
dar nu pt mult timp, tre sa prajesc un peste..apoi pe la 3 plec la dentist.Mi-e si groaza d ecate belele mi-o gasi, ca n0am mai fost de un car de ani..apropo, cat mai costa o plomba? sa nu ma fac de mandra minune sa n-am bani suficienti ![]()
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ank83 spune:
BB referitor la antibiotic.. este un antibiotic din grupa B care se poate da si gravidelor si copiilor mici... este mai usor si este mai putin toxic sau alergic... Doar ca nah ... tot antibiotic ramane ..
Chiar despre grupa lor invatam de dimineata pt un examen
.
Iasminei ..si sa speram ca se rezolvva cu gips
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Lucas Daniel (28.11.2007)