Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ma bucur ca nu o opereaza pe Iasmi si poate da Dumnezeu sa se rezolve cu ghips

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Cu emotie am intrat sa citesc despre Iasmi,sa vad daca e vreo veste...

BB,tinem pumnii sa fie buna varianta aleasa si sa nu mai fie nevoie de operatie!

Andreea,cum e Eric?
Si noi am fost dimineata si am repetat analizele. Sper sa iasa bine de data asta. Tot la Synevo mergem si noi,e cu programare (cu 3 saptamani ianinte ) si copiii au prioritate la recoltare.
Inaintea noastra era un baietel care cica facea febra,tot asa fara alte simptome.Si a plans dragul de el...cred ca i-a luat si mult sange...Si mi-am adus aminte de Eric...Offf...
Bineinteles ca Robert s-a pus pe bocit dinainte de a intra in cabinet.Oricat l-am incurajat ca n-o sa-l doara,ca e barbat si e puternic si nu trebuie sa se teama de-o intepatura..."Si ce daca sunt barbat...eu ma tem si am sa tip cat am sa pot".
Si Amira a plans cu niste lacrimi mari mari dar i-a trecut cand am iesit si i-am dat ceva de mancare.

Am palavragit destul...ia sa ma duc sa-mi caut ceva de treaba...desi n-am nici un chef...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

offfffff...saracutii...pe mine ma apuca plansu inaite sa intru

aaaaa...suntem bine...nu mai are febra de ieri si cel mai important, a papat bine!!! nesperat de bine, nu ma asteptam...bine nu va inchipuiti ca mi-a golit oala de mancare, dar...deci apote...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumim frumos.
cu ocazia asta am vazut inca o data ce "varza" e in sistemul sanatatii....
oricum totul e asa ciudat...pana acum nu exista nici o alternativa inafara de operatie.... aaa si dimi ianinte de operatie..cand a fost vizita de dr in spital, s au uitat la iasmi si au zis ca nu exista nici o sansa sa ii treaca fara operatie.... dar dr la care mergem a zis ca merita incercat, nu avem nimic de pierdut....asta avand in vedere ca tot el a zis ieri ca nu merge fara op. ce sa mai inteleg si eu???? am zis hai sa incercam ca nu avem nimic de pierdut...decat timp....(si bani )

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Buna dimineata!
In primul rand sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori,sa va faceti bine repede!
Eu nu am apucat sa mai intru suntem in renovari de vro 3 saptamani,acum mai avem un pic si terminam!

Pt fetele care stiu cat dureaza sa-i fac un pasaport Mariei?La urgenta se poate face si in cat timp.....plecam si noi pe 22iunie intr-o mica vacanta si am nevoie de pasaport pt ea.
Va multumesc si va urez sanatate multa!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Cristina, eu i-am facut de curand lui Lucas pasaportul... a durat 8 zile, in regim normal... Cred ca ai timp sa i-l faci pana pe 22 iunie, fara a mai fi nevoie sa platesti cei 100 roni in plus.
Succes.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua la voi!
Ana e praf la fundulet....rosie ca focul, nu ma lasa sa o spal, sa o fac cu creme...noroc ca veni matusa mea din germania cu scutece...12 hours around, cu ceva extra layer...fara aloe vera(cum e la noi)...laptic nu vrea mai deloc... de mancat mananca tot ce ii pregatesc dar doar cu povesti luuungi ...cca 30-40 min /masa
eladea.... fuga fuguta la investigatii!e nasol dar daca te gandesti bine( si strangi tare din dinti cand vezi puiul cu plange) intepatura aia nu prea doare....e mai multa frica, panica, faptul ca eimobilizat...ce trebuie facut trebuie facut
ellis...cam asa stam si noi cu "monitorizarea" copilei!..la mine nu e panica....sunt in cautarea certitudinii!
vasari...mini vacanta placuta!
uberbax...pasaportul Anei s-a facut in 2 ore, fara taxe de urgenta sau altceva!...dar eu stau in Arad..
bb, de antibiotic nu am auzit...o fi de generatie mai noua?!
mama ce faza...clar ca nu sunt atatea emotii....nu stiu insa cum va suporta Yasmi ghipsul....plus ca sansele sunt cum sunt...dar nu se stie niciodata ...poate se rezolva pe calea cea usoara
ma duc sa lucru si eu ceva azi....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Cristina, Bianca... voi merge la inevstigatii..astept sa mi se intoarca doctorita de familie din delegatie sa-mi dea trimitere...sa nu ma puna sa le platesc, daca tot e sa-i fac astea uzuale,si sa mi-l impunga, macar sa-i fac setul complet...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Cristina, Bianca... voi merge la inevstigatii..astept sa mi se intoarca doctorita de familie din delegatie sa-mi dea trimitere...sa nu ma puna sa le platesc, daca tot e sa-i fac astea uzuale,si sa mi-l impunga, macar sa-i fac setul complet...

ERIC IN 2009...
ERIC

succes...si intr-adevar ii faci cat mai multe analize

cristina, si eu cred ca ai timp sa faci pasaportul nu in regim de urgenta...unde plecati?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

fetele....ziua mea se incheie aici...
ma duc acas sa-mi vad odorul...sa vad cum o mai tratez...marti am si o programare la un gastroenterolog...poate reuseste sa ma lumineze
va doresc o seara cat se poate de placuta!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bianca, multa sanatate anei. iasmi suporta fff bine ghipsul, nu trage de el, si se si lauda la toata lumea: buba dodo (ca i a facut dr buba )
acum e asa racita saracuta....... a luat de la nepoata mea...ca eu sunt zoro de obicei si nu sunt stresata dc sunt copii raciti in preajma ei....dar de obicei nu lua...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

bianca, multa sanatate anei. iasmi suporta fff bine ghipsul, nu trage de el, si se si lauda la toata lumea: buba dodo (ca i a facut dr buba )
acum e asa racita saracuta....... a luat de la nepoata mea...ca eu sunt zoro de obicei si nu sunt stresata dc sunt copii raciti in preajma ei....dar de obicei nu lua...

_

ce bine ca n-are treaba...macar rasufli usurata... cat despre raceala, sanatate multa!

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput