Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis, pe aici se gaseste peste tot `pastila. mai nou a aparut ALLI , ii face reclama si la tv, ai vazut???

eu am pus vreo 2-3 kg in uktimul timp , si am o pofta de mancare....si de dulciuri... dar am noroc ca dc nu mananc o zi dau jos 2 kg ......nah ca iasmi e la buni si iesim si noi sa mancam in oras!! face sotzu' cinste...cu o cina..

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

stiu ca se gaseste, insa au interzis capsula; stiu de alli, dar nu mai incerc nimic, deocamdata tin un disociat 3/3/3 si am dat 6.5 kg in 12 zile; insa tinta mea e departeeeeeee rau...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Buna dimineata!Zi-mi si mie te rog cu e cu dieta disociata,cum trebuiesc tinute cele 9 zile!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Da, multam' de re-primirea calduroasa; promit sa pun poze curand cu gradinita de legume!!!

Eu am acelasi stres ca si acum cateva luni : Mai e vreun piticut care nu silabiseste niciun cuvant (cu exceptia "mama")?

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

relax, nici noi in afara de mama, tata, papa, baba si inca cateva cuvinte doar de el stiute, pe care le repeta obsesiv...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

slautare!

am o intrebare intrebatoare la voi, poate ma luminati:

azi de dimi, dupa ce i-am dat lapticul l-am pus la baita...si dupa ceva vreme am observat niste pete mici si multe, rozalii/maronii deschis, ca nu erau rosii, pe burtica si pe spate...atat...

oare ce-o putea fi? mentionez ca nu are nici un alt simptom...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Andreea,e posibil sa fie eruptia de rubeola?

Ellis,ce regim? Am voie prajituri? Ca vreau si eu sa scap de fo doo kile de burta.

Ramona,daca te ingrijorezi prea tare,consulta un logoped.Dar eu zic ca e prea devreme inca.Sunt copii care nu vorbesc bine nici la 3 ani.In afara de mama nu mai baiguie nimic? Nu spune nimic neinteles de altii,dar perfect inteles de tine?

La noi analizele au iesit rau! Astept ziua de luni sa mergem la pediatra,sa vedem ce e de facut.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Andreea,e posibil sa fie eruptia de rubeola?

La noi analizele au iesit rau! Astept ziua de luni sa mergem la pediatra,sa vedem ce e de facut.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Miha, seamana cu eruptia din fotografia din cartea 'Mama si copilul' pe care o am eu...dar nu are febra, nici simptome de gripa sau dureri de gat asa cum descrie cartea...nici eruptie pe fata...aaaa, sa mentionez ca a facut PRIORIX-UL???

astept sa vina acasa (acu e plecat cu taica-so la plimbare, sa-mi pot io face treaba linistita)...starea generala e buna, nu s-a deteriorat...cine stie...o sa merg la medic ca vad ca alta solutie n-avem...cum s-au strans atatea in ultima vreme...e cazul unui control...

offf...sanatate multa si voua...cum adica au iesit rau? care din ele? sper sa rezolvati si voi rapid si usor...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

CRISTINA - eu tin disociatul 3/3/3, adica 3 zile carne de orice fel chiar si mezeluri, dar nu abuzuri de prajeli sau carne grasa, 3 zile legume si fructe proaspete, fierte, tocana, ghiveci - fara abuz de banane, mazare, fasole/ 3 zile branzeturi si lactate de orice fel, chiar si fagaras, cascaval; apa la greu, fara paine; e voie cafea cu indulcitori; in 9 zile am dat 5 kg; in 12 am dat 6.5-7;

ANDREEA - la doctor, iubita!

MIHA - io cu tine nu vorbesc de diete! ai chef sa ma superi, nu?!
cum v-au iesit proaste analizele?

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:

CRISTINA - eu tin disociatul 3/3/3, adica 3 zile carne de orice fel chiar si mezeluri, dar nu abuzuri de prajeli sau carne grasa, 3 zile legume si fructe proaspete, fierte, tocana, ghiveci - fara abuz de banane, mazare, fasole/ 3 zile branzeturi si lactate de orice fel, chiar si fagaras, cascaval; apa la greu, fara paine; e voie cafea cu indulcitori; in 9 zile am dat 5 kg; in 12 am dat 6.5-7;

ANDREEA - la doctor, iubita!

MAMI IN BUCATARIE

interesant regimul asta...auzisem si eu de el...si m-ar tenta...oare pt 2-3-4 kile merita sa-l tin?si cam cat dureaza? banuiesc ca pana dai jos...sau si dupa aceea?

ellis, dupa ce-am citit pe net, sunt toate sansele sa fie o roseola infantum...mai ales ca febra a disparut si petele astea (ca nu sunt bubite) au aparut ulterior febrei...dar sa vddem ce zice si tanti dr...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
Miha, seamana cu eruptia din fotografia din cartea 'Mama si copilul' pe care o am eu...dar nu are febra, nici simptome de gripa sau dureri de gat asa cum descrie cartea...nici eruptie pe fata...aaaa, sa mentionez ca a facut PRIORIX-UL???

Simptomele sunt inainte de eruptie,care nu e neaparat pe toata suprafata corpului.
Cat despre vaccin,o fi Eric in procentajul ala de 5% (parca) ce nu raspunde la anticorpii din vaccin.
Totul e bine cand se termina cu bine!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:

Hai ma,ca io am vorbit serios ca vreau sa scap de burta!

Amandoi au trombocite+monocite+vsh marite.Iar Amira are si aminotransferaza mare.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

andreea, de la caldura nu pot fi bubitele??? l-ai imbracat mai gros? nu stiu, zic si eu, ca nu ma prea pricep ...
ellis, bravo tie ca te poti abtine de la papa....eu bag ca o purcica.....si dupa imi pare rau..
miha, ce nu a iesit bine la analize??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput