Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui rivali

De luni am alatur si eu voua pentru tura 2, Dupa prima tura -2,9kg. Periaoada de mentinere am terminat-o acum o luna si am mai scazut 1,5kg, dai care am mai pus 0,5 .

Poze

Felicitari, rivali, pentru kilogramele pierdute! Cat mai ai de dat jos?
Eu nu mai am niciun chef de diete, azi m-a pus nu-stiu-cine sa ma cantaresc si iar a luat-o in sus cantarul - 63 -tb sa imi impun sa ma cantaresc o singura data pe saptamana...

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

anamariameeu am multe de dat jos. Am ajuns aproape la kg de dinainte de sarcina dar eu am ramas cu destul de multe dupa prima nastere. Am alaptat apoi nu la foarte mare distanta dupa ce am terminat cu alaptatul am ramas insarcinata cu bebe2.

Asa ca eu am de munca cu kg. As fi fericita daca as avea cat tine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna seara. Eu am zis ca ma apuc de dieta, dar nu prea m-am tinut de cuvant...
Scuze!! Dar de maine promit sa incep iar si sa o tin ca la carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:

buna dimineata!
ma bucur sa vad ca mai exista cineva pe aici.
s-au dus concediile, incepe toamna.
cred ca ar trebui sa incep si eu cat mai curand programul asta impreuna cu voi.
am ajuns din nou la 59.3 kg.
voua - mult succes.
eu - ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

La multi ani tuturor Mariutelor! Sa va dea DD sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Salutare tuturor si toate cele bune Mariilor !

Am intrat si eu o fuguta si m-am minunat cat de constante sunteti. Bravo voua !

Si ca sa dau si un raport mititel, ma mentin la 56 de cateva luni bune.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Sunt f suparata... Dupa ce eram fericita ca reusisem sa dau jos 1.5 kg in 6 zile, ieri am avut +0.2 la cantar
Am zis ca nu am respectat exact regimul - nu am gasit friptura de berbecut si atunci am impartit in 2 pranzul - iar la cina am mancat fructul (o felie de pepene rosu)
Ieri am urmat ca la carte - dar am mancat si branzica degresata (0.2%) la pranz. Poate nu trebuia sa o mananc? Sa fi mancat numai ouale?
Si azi surpriza! +1.1
=> dupa 8 zile am numai -0.2kg
si zau ca mor de foame. si ma duc si la sala. niciodata nu ma scol satula de la masa, ci doar mai putin moarta de foame
Nu stiu ce sa fac... Sa sar total cina si micul dejun nu pot in fiecare zi ca doar am 2 copii de care tb sa am grija si nu pot sa zac lesinata in pat
sa ma duc mai des la sala iar nu pot din aceleasi motive, si asa am discutii cu soata ca lipsesc o ora de 3 ori pe saptamana...
pur si simplu nu inteleg

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Poohy, nu te descuraja, o sa reusesti sa slabesti...Parerea mea este ca nu trebuie schimbat sub nici o forma regimul si nu trebuie inlocuite alimente. Chiar daca nu mananci tot ce scrie in meniu trebuie sa mananci cat poti dar din alimentele enumerate acolo.
E greu sa le ai pe toate disponibile; eu inainte de a ma apuca de regim mi-am facut stoc pentru 2 saptamani pentru fiecare masa. Am avut noroc ca am fost singura acasa in perioada aceea si nu am fost nevoita sa gatesc separat si pentru restul familiei.

Daca nu esti multumita eu zic sa te opresti si sa reincepi regimul peste o luna.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci mult de raspuns
M-am gandit ca nu influenteaza prea mult daca impart pranzul in 2 - in loc sa mananc tot pranzul o data mananc o parte acum si o parte la masa de seara. Dar se pare ca influenteaza...

In rest nu prea scad in greutate. Asta e, continui.
Astept sa vina perioada de mentinere sa pot sa mananc si eu un pic de ceapa sau usturoi :D

La Scarsdale ce mi se pare ciudat este ca mesele de seara sunt mult mai consistente. Eu de obicei intarzii pranzul si nu mananc nimic seara de felul meu. O sa fac asa si la mentinere, poate dau mai mult jos...

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

De ieri am dat-o si eu iarasi pe regim nu de alta dar mi-am luat o super rochie si taaare vreau sa cada impecabil pe corpul meu,iar ursu sa cada pe spate

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

De ieri am dat-o si eu iarasi pe regim nu de alta dar mi-am luat o super rochie si taaare vreau sa cada impecabil pe corpul meu,iar ursu sa cada pe spate

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Bine ai venit, Ralu!
Daca imi dai si detalii (greutate actuala, target), te trec la panou.

Mergi la inceput