Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Tonia mercic de raspuns, o sa ma mai documentez si eu;

Iulix bine ai venit si succes cu dieta; nu uita de lichide multe, conteaza.

Success tuturor, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna!
Vreau si eu sa incep zilele astea regimul... Adica imediat dupa ce am timp de cumparaturi.
Am mai tinut cura si dupa ce am nascut-o pe Manu, ca la carte, si am dat 3kg jos din care am pus la loc 1/2 de kg in perioada de mentinere.
Daca as reusi sa dau acum 3kg jos ar fi o mare minune...
La mine nemancatul deloc dupa 5-6 nu duce decat la mentinere (la orice greutate, si la 57 si la 67 cat am acum. Am crezut ca dupa ce am mancat atat pentru alaptat brusc mancat f putin ma va face sa slabesc, dar de unde)
Am si eu o intrebare - ce inseamna paine proteica? Eu am mancat paine cu graham atunci (in 2007)

numai bine si spor,
Anca

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Buuun... Am inceput de azi
Sper sa reusesc sa fac sa se urneasca acul cantarului... Scarsdale + de 3 ori mers la sala pe saptamana
Daca nu ma duc la doctor ca deja e suspect, nu mananc mai nimic si nu se misca acul ala, ba chiar urca... Mi-e sa nu mi se fi dat organismul peste cap, am mancat fffff mult ca sa alaptez, am facut si indigestii si inceput de reflux gastric. Da' cum am inceput sa mananc normal, nu putin, s-a dus tot laptele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Bun venit viitoarelor manechine, Iulix si Poohy!

Eu sunt dezamagita, dupa o saptamana de dieta (tura2) am reusit doar sa ma mentin. A fost mai spectaculos la tura 1.

Succes in continuare tuturor!

Mergi la inceput

Gata, fete cucuiete, am actualizat si listutele. Suntem la panou.

Mergi la inceput

Painea proteica este o paine cu continut ridicat de proteine. Trebuie sa citesti eticheta painii si sa o alegi pe cea cu un continut ridicat de proteine.

Iata ceva interesant:

Proteine

Proteinele din pâine prezinta o deosebita importanta pentru alimentatia umana, dar este cunoscut, ca ele prezinta un deficit în aminoacizi, în primul rând în lizina. Lizina este un aminoacid esential (nu poate fi sintetizat de organismul uman si singurul mod de a il furniza organsimului este pe cale alimentara). S-a calculat ca, pentru a asigura necesarul zilnic de lizina prin consum exclusiv de pâine trebuie consumate 2,6 kg pâine alba. Ca urmare, la un consum de 500 g pâine alba pe zi se asigura numai 19,2% din totalul de lizina.
Utilizarea în alimentatie a pâinii integrale mareste acest procent dar este departe de a asigura necesarul organismului în lizina.
Cercetarile efectuate recent arata ca proteinele din paine sunt deficitare si in triptofan si metionina, aminoacizi care contribuie la valoarea nutritiva a painii.
Glutenul reprezinta masa proteica a fainii de grau, cu importanta asupra calitatii aluatului obtinut din punct de vedere al elasticitatii si extensibilitatii acestuia.
Cantitatea de gluten din faina de grau variaza considerabil în functie de soiul de grâu si conditiile de cultura. S-a stabilit ca soiurile cu însusiri de panificatie superioare au pâna la un continut de 40% gluten umed, respectiv 13% gluten uscat.

Mergi la inceput

Merci mult guzelnico
Targetul meu final e -10, dar nu vreau sa imi fac prea multe sperante.
Am zis ca trebe' musai sa dau 7 pana de anul nou. Nu ma mai incape nimic si ca auto-pedeapsa nu imi cumpar nimic :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, intru cu rusine si cu sa va spun ca am dat-o-n bara rau de tooooot. Aseara m-a luat o stare depresiva...am vrut sa intru sa va cer incurajari si nu am reusit...asa ca de azi am trecut pe interzise (culmea, nu de ieri - cand nu am mai mancat nimic de la salata de ton). Pranzul meu a constat in niste covrigei tari si multa apa.In fine...o sa ma reapuc de el, problema e ca nu mai am chef de gatit pentru mine (ca pentru sot iar am facut tot felul de mancaruri).Cantarul azi dimineata incerca sa fie prietenos...61.9 kg.Va urez mult succes si nu faceti ca mine!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

De luni am alatur si eu voua pentru tura 2, Dupa prima tura -2,9kg. Periaoada de mentinere am terminat-o acum o luna si am mai scazut 1,5kg, dai care am mai pus 0,5 .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali
De luni am alatur si eu voua pentru tura 2, Dupa prima tura -2,9kg. Periaoada de mentinere am terminat-o acum o luna si am mai scazut 1,5kg, dai care am mai pus 0,5 .Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)Poze
Felicitari, rivali, pentru kilogramele pierdute! Cat mai ai de dat jos?Eu nu mai am niciun chef de diete, azi m-a pus nu-stiu-cine sa ma cantaresc si iar a luat-o in sus cantarul - 63 -tb sa imi impun sa ma cantaresc o singura data pe saptamana...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput