Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neatza

Raportez: 66 Kg dupa 1 sapt, si cu rusii pe cap, inclusiv ceva destrabalari in WE, nu dau detalii ; pierdut 1.5 KG, desi sunt convisa ca este mai mult, dar cu rusii ....

Sunt multumita de rezultat, caci stiu ca nu mai pot da ca data trecuta, si mai ales ca am mai calcat si stramb (racita cobza, miere in ceai, dulciuri din cauza de rusi, etc).

Dar ma simt mai bine iar saptamana asta chiar ma tin de treaba serios.

O zi buna tuturor, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna ziua,

Raport final: -4 Kg dar in 12 zile de dieta; m-am inecat ca tiganul la mal...

O sa incerc sa fac din dieta de mentinere un nou mod de viata dar e al naibii de greu.
Deocamdata ma multumesc cu atat. Concluzie: e buna dieta Scarsdale, slabesti dar cred ca e un pic cam toxica pentru rinichi.

La mine a functionat; de ieri am reinceput Pilates si sper sa nu redevin purcica.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Tonia felicitari si succes cu dieta de intretinere. Pilates sunt foarte bune, am facut si eu o perioada.

De ce ti sa parut Scarsdale putin toxia pt. rinichi? Eu cam am pb. cu ei si m-ar interesa argumente tale.

Succes celor fetelor in cursa inca.

Mergi la inceput

HI hi hi : 65.6 Kg ! la fix 1 saptamana dupa cantarire; yupiiii aproape 2 KG pierdute dupa 8 zie.

Fetelor nu mai spuneti nik? Ma simt cam singura pe aici .

O zi buna, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Salut!!! Interesanta dieta aveti. As vrea sa o incerc si eu. Insa voi dupa ce ati terminat cat timp v-ati mentinut??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ola!Fetelor, eu sunt cam dezamagita, dar eu port toata vina. Duminica m-au trecut niste pofte groaznice, si stiind ca joi am mancat cum am mancat, mi-am facut de cap. Partea nasoala e ca duminica dimineata cantarul arata 61,5 (deci cu 1,9 kg mai putin in doar 6 zile- ceea ce e excelent pt mine), insa luni dimineata s-a suparat si mi-a aratat 62,5 Ieri si azi am fost cuminte, ma cantaresc mai spre sfarsitul saptamanii si va spun rezultatele.Iulix, eu am pus 700 gr dupa cele doua saptamani de dieta, insa am mancat aiurea dar am slabit in centimetri. Mai mult nu a trecut ca sa iti pot spune cat m-am mentinut. Acum sunt la tura a doua, pe care spre rusinea mea am tinut-o ca naiba. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Anamariame fii cumiintica si ....nu mai calca stamb! ( cine s-a gasit sa dea sfaturi - eu!). glumesc evident, te inteleg perfect; dar de aceea suntem aici, sa ne incurajam reciproc ;
Iti doresc succes saptamana asta, sa termini cu bine si sa mai dai cel putin 1 KG !

Iulix eu dupa ce am dat jos 4 kg in 12 zile de dieta, desi imediat am fost in Romanica si m-am destrabalat (nu mai fusesem de mult si toata lumea ne-a asteptat cu vinete, pastrama, mici....de....mancare romaneasca) si apoi am fost in CO, unde destrabalalrea a fost si mai mare (mancat noaptea fripturi cu cartofi prajiti, inghetate, etc); in total am pus la loc doar 1.5 KG, dar repet, nesimtirea a fost crunta

Succes, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somalc spune:

mmmm... mie mi se pare cam grea dieta asta.... eu de la 9 la 18 sunt la servici nu prea as avea cum sa-mi pregatesc toate astea....... eu de vreo 3 sapt incerc sa nu mai mananc deloc seara, dar deloc.... si sa stiti ca a dau rezultate....am slabit vreo 2-3 kg. spor la slabit fetelor1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Saru"mana mult pt. raspunsuri. Hai ca m-ati convins sa ma bag si eu la dieta!!! Si acum raportul pt. listutza:
I:1.70cm
G.I:82 kg
G.T:75 kg
Data:01.09
Bafta la slabit tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Mihaela, dieta asta este hiperproteinizata si proteinele in exces fac rau la rinichi. Adica ii pune sa lucreze foarte mult. Nu se intampla nimic daca se tine 2 saptamani din cand in cand dar nu cred ca trebuie sa devina un mod de viata.
Eu trebuie sa lucrez mult la cantitati pentru ca stiu ca mananc cam mult. Ma uit la colegii mei francezi ce isi aduc de acasa sa manance la pranz: toata lumea are salata +/- o carne sau un ou, un iaurt si un fruct. Destul de putine calorii...plus ca fac si foarte mult sport ceea ce noi nu avem in sange, nu am fost crescuti in cultura sportului. Cel putin nu eu.

On topic: cred ca dieta este buna pentru a da niste Kg jos destul de repede dar apoi trebuie schimbat total modul de viata.

Va doresc spor la slabit.

Mergi la inceput