Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14
Raspunsuri - Pagina 20
ralualexandrei spune:
Sigur ca-ti dau am 68 de kg si visez la 60 dar ma multumesc si cu 62
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Sigur ca-ti dau am 68 de kg si visez la 60 dar ma multumesc si cu 62 Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Gata, esti la panou. Te asteptam luni cu cantarul.
anamariame spune:
Hai, fetelor, ce-i cu linistea asta pe-aici?M-am apucat de luni iarasi, de la 63,1 Din pacate nu il pot tine la fel de strict ca prima data, principalul motiv fiind lipsa vointei, al doilea faptul ca gust tot ce ii dau gazei Ieri, spre exemplu, am mancat seara salata verde cu ceapa si rosii si varza de bruxelles. in fine, haideti, unde sunteti, ca eu imi pierd cate putina vointa in fiecare zi, si parca vad ca spre sf saptamanii renunt de tot Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
yubi spune:
Ana -Maria si eu am inceput regimul de luni de la 58.7 kg si azi dimineata aveam deja 57 kg.Nici eu nu sunt mai breaza la capitolul vointa. Am mai inceput regimul o data ,dar dupa 5 zile m-am oprit Nu am mai intrat de mult pe DC ,dar vazand postarea ta ,am zis sa nu te las singura . Poate ne sustinem reciproc ,sa rezistam cat mai mult Eu acum am terminat salata de ton si am scos pieptul de pui din congelator pt. masa de seara .
anamariame spune:
Yubi, ce bine ca si tu esti la dieta! Nu ma bucur de raul altuia, ma bucur ca mai e cineva cu mine, eu prima tura am tinut-o cu o prietena si a fost foarte usor. Acum e tare greu Sa stii ca si eu m-am cantarit la ai mei acasa, pe un cantar obisnuit (nu digital) acu vreo ora, imbracata in blugi si imi arata 62 fix. Deci as fi slabit eu oarecum 1 kg, tinand cont ca aveam blugi si ca am schimbat cantarul. Initial am zis ca ma cantaresc doar o data pe saptamana, lunea, dar prea statea in drum cantarul asta si nu i-am rezistat.Am fost la ai mei pentru ca a facut mama paine neagra, dietetica 100% si bine-nteles ca o felie s-a transformat in doua Acum am terminat cumparaturile si imi fac salata de ton.Pe diseara am o pulpita fiarta si o servesc cu salata (parca asa zice menu-ul, ma duc sa verific oricum).Mult spor la dieta, si sa treaca saptamanile astea cat mai repede si cu rezultate cat mai spectaculoase!!!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
scarsdale1 spune:
Manechine silfidute, va asteapta capitol nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142805
guzelnico spune:
Manechine silfidute, am deschis capitol nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142805