Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna fete ambitioase

Deci, a cumparat sotul meu baterii la cantar, asa ca pot pleca de la date concrete:

Greutatea actuala 67.5 kg

Greutatea ideala (statistic) 58 kg

Grutatea realista (bine zis Anamariame ) 60 Kg

Daca dau jos inca 4 tura asta, ma declar multumita; vin de la 72 acum 3 luni ;

Anamariame te admir pentru tenacitate; eu nu gatesc...., dar cred ca nu as putea rezista...; bravo tie !

Si mie imi place ziua de fructe, si chiar pepene galben mi-a luat sotul meu; l-am combinat cu ananas, kiwi si capsuni, iar a iesit cam mare portia ;data trecuta in ziua cu fructe nu am dat jos nik, cred ca din cauza portiei ;

Legat de cina de diseara, sunt trecute masline, dar atentie caci pe site-ul original mentioneaza nu mai mult de 4 buc; eu data trecuta am mancat o caserola ;

Gata, la treaba; succes si ne auzim la raport .

Mergi la inceput

Si ca sa va mobilizez, ieri am facut 1 h bici la program hard, cu costumul de transpirat pe mine; la sfarsit eram uda pana si in papuci, cu tot elastecul de la pantloni . Success !

Mergi la inceput

Am racit...cobza ...ieri mi-a pus soata miere in coldrex....l-am certat...ma tin tare...sper

Success

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna ziua, viitoare silfidute!

Am actualizat lista aspirantelor. De acum suntem si noi la gazeta. Sa vedem premiile cine le primeste.

Ne facem luni o cantarire partiala sa vedem cum stam la jumatatea dietei?

Eu pana acum n-am mai dat niciun kg dar macar ma mentin. La tura anterioara rezultatele au fost mai spectaculoase in prima saptamana.

P.S Pot sa va servesc cu o feliuta subtirica de tort si o cupa mica de sampanie? Sunt virtuale, nu fac rau la dieta. Odata implinesc "majoratu'x2".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Servus, fetelor,
Vin si eu cu un raport partial (o sa ma cantaresc si luni, la sfarsitul dietei): dupa ce spuneam ca nu am pierdut nimic in primele 6 zile iata ca acum, la 10 zile sunt - 3Kg. Se vede la fund si la talie.
In schimb am pecit rau de tot aseara pentru ca a revenit sotl din Romania si mi-a adus porumb pentru fiert si cum aveam o pofta....am mancat. Acum o sa vedem cum o sa influenteze dieta...Cica au numai 123 cal/100 g. Nu cred ca am mancat mai mult de 100 g.

Si daca raman cu -3Kg sunt multumita ca deja arat mult mai bine.

Va pup si va doresc o zi buna si spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Guzelnico, La multi ani! O felie de tort virtual servim, cum nu? Fetelor, am fost invitati weekendul asta la mare, in Bulgaria, sistem all inclusive, ce ma fac cu dieta??? Ca pana azi am respectat-o intocmai si nici nu m-am cantarit, iar plecarea ar fi diseara, deci nici maine dim nu ma pot cantari Oare rezist la all inclusive sau nu se merita??Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Anamariame, multumesc. Iti raspund pe PM.

Mergi la inceput

Guzelnico multumim de actualizare ; de acord cu cantarirea de luni, raportam atunci. Intre timp, La Multi Ani cu bucurii si sanatate ;

Tonia felicitari pentru tenacitate, acum vezi rezultatele, bravo; nu te mai gandi la aseara ; succes luni la cantarire ;

Anamariame nu's ce sa zic, este de optiune; imi aduc si eu aminte dulcurile lor....; cred ca un gratar cu salata gasesti, si .....multe lichide ; mult succes.

O zi buna, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, sa va spun ultimele stiri Hotarata sa plec in cele din urma in mini vacanta, vin acasa si nu mai stau sa imi gatesc ce am in menu, asa ca iau ce gasesc prin frigider (salata de vinete, cas, urda, muschi si cabanos cu rosii si castraveti, fara paine totusi ). Ma hotarasc si sa ma cantaresc imi arata pe seara si imbracata 63,2 la fel cat luni dimineata, dar e clar ca ceva ceva am slabit, la haine nu prea imi dau seama.In fine, ma lungesc, si ca sa nu o mai fac, va spun ca de plecat nu mai plecam nicaieri, Eva a facut un scandal monstru de parca stia ca plecam si sub nicio forma nu a vrut sa stea cu soacra mea, asa ca am renuntat, mi se rupea sufletul, nu puteam pleca vazand-o cum plange.Nici de vacanta nu am avut parte, nici dieta nu am respectat-o. Intrebarea e ce fac maine? Merg in continuare pe Scarsdale sau renunt si reiau de luni?Heeelp!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Io zic sa te linistesti zilele astea si sa te apuci de luni cu spor.

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput