Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14
Raspunsuri - Pagina 15
misha71 spune:
Un salut voios manechinelor!!!!
Orice dieta, indiferent de perioada tinuta are o regula de baza: cat timp tii dieta, tii si mentinerea. Adica daca o dieta dureaza 3 luni, tot 3 luni se tine si mentinerea. Mentinerea este foarte importanta (poate chiar mai importanta decit dieta in sine) pentru ca este perioada in care organismul de obisnuieste cu un alt stil de a i se da tot ce are nevoie, de a se mentine "pe linia de plutire", intr-un cuvant, inceputul schimbarii metabolismului tine tocmai de aceasta perioada de mentinere dupa o dieta, indiferent cat e de permisiva sau de drastica.
Nu stiu daca am explicat prea bine, ca eu de obicei am multe ganduri in cap, iar cand le transpun in scris iese o brambureala
Oricum ideea de baza e: nu sariti peste perioada de mentinere. Daca puteti ar fi bine sa o tineti chiar mai mult timp pentru ca asa va veti mentine mai mult timp i dupa ce terminati dieta.
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
anuscha2009 spune:
misha71 daca am comis-o si nu am tinut dieta de intrtinere ce e de facut? Sa o aiu de la inceput cu regimul sau sa ii dau inainte cu intrtinewrea si dupa sa mai tin 2 saptamani de regim?
misha71 spune:
anuscha, si acum poti tine intretimerea. Pe asta o poti tine si dupa dieta si ori de cite ori mai pui 1-2 kg, nu trebuie neaparat sa mai tii dieta inca o data, daca ai ajuns la target.
Aici, alimentele permise la intretinere sint cam tot alea cu cele de la dieta, insa acum nu mai esti obligat sa le mananci pe zile (ziua1 doar ce scrie, ziua 2 la fel, etc) acum le poti manca oricand, numai sa respecti principiile de baza, in principiu cam aceleasi ca la orice dieta (fara dulciuri, paine cu moderatie, etc) Daca te uiti la alimentele interzise si pe perioada de mentinere vei vedea ca astea sint interzise in orice regim de viata sanatos, indiferent ca se tine sau nu o dieta.
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Tonia Antonia spune:
Buna, fetelor,
Revin si eu cu noutati partiale. Sunt in a5a zi de dieta Scarsdale si anunt ca nu am slabit un gram. Mananc in continuare numai ce scrie in meniu, respect cu strictete si astept ultima zi pentru raport.
Nu disper, insa, mai am rabdare...
Va doresc un we placut.
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Fetelor, stiu ca am zis ca azi ma apuc de dieta pentru o saptamana, dar nu contati pe mine, ca nu am cum...avem cam multe pe cap saptamana asta si mi-e greu sa-mi pregatesc de mancare din lipsa de timp, asa ca nu pot fi alaturi de voi.
De fapt, sunt alaturi de voi sa va sustin moral!
Succes in tinerea dietei si sa dea rezultate cat mai bune!
Sa stiti ca nu toata lumea slabeste cu dieta asta, probabil ca trebuie sa gasiti voi stilul de meniu care vi se potriveste.
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
anamariame spune:
De azi eu ma reapuc de Scarsdale. Mi-ati taiat putin elanul, mai ales ca eu la prima tura am slabit doar 4 kg, dintre care unul s-a reintors Dar perseverez, poate de data asta va fi mai bine!Cine se alatura listei de astazi?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Mihaela1171 spune:
Bine v-am regasit
Si eu incep de astazi, mi-am luat deja pui cu rosii la mine, desi vad ca rosii se gasesc din belsug pe aici....
Si tot apropos de rosii, si eu le merit din plin, caci in CO am fost taaaare purcica, am mancat orice si la orice ora....; si colac peste pupaza, taman astazi la inceput de dieta, din doua cantare nici unul nu mai merge, pe motiv de baterie consumata....;
Deci, cum spuneam, sunt pe listuta de pe 24, revin maine cu coordonatele.
Fetelor, va urez mult succes!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete hotarate!
Ma aliniez si eu la linia de start.
Greutate: 51 kg
Target: - 3 kg
Succes tuturor!
anuscha2009 spune:
Buna, buna
Ma inscriue si eu la tura nr.2. Sper sa fie de folos pentru toate.
Revin cu coordonate maine. Bafta sa avem!
anamariame spune:
Am uitat sa dau si eu coordonatele Greutate actuala: 63,4 kgGreutatea ideala: 56 kgGreutatea realista : 60 kgZiua de azi a mers binisor, exceptand faptul ca i-am gatit sotului aripioare cu cartofi la cuptor Abia astept pranzul de maine, cu multe fructe. Mi-e pofta de pepene galben. Sa nu uitam sa bem cat mai multa apa...Eu cam uit Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)