Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Dati cu rosii ca n-am tinut perioada de intretinere... Am de gand sa mai tin o saptamana macar incepand cu data de 24, aviz amatoarelor, sa ne sustinem reciproc! Va spun atunci de la cate kg plec, sper ca nu tot de la 61, ca data trecuta...

Nu vrei mai bine ca rosiile sa le pastram pentru salata?!
Uite iti dam, in schimb, trei colege de dieta (24 august): Tonia, Anamariame si Mihaela.

Oare daca tin doar o saptamana de "mentinere" si ma apuc din nou, o fi foarte gresit??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Fetelor ma inscriu si eu pe 24 cu voi - PENTRU TURA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna dimineata,

Recunosc ca nu am citit tot din urma dar ma macina o intrebare, acum la inceput de dieta: intre mese nu pot sa beau cate o gura de cafea cu indulcitor? Stiu ca am voie morcov si telina in caz ca imi este foame dar nu de foame ma plang eu, pur si simplu m-am obisnuit sa beau o singura cafea pe zi dar cu inghitituri mici, rece, mai mult pentru gust si moral.
Ce parere aveti? Ca daca nu am voie ma adaptez...

Mergi la inceput

Tonia, parerea mea:
La "Reguli de baza in timpul dietei" se face distinctie intre bauturi si mancare intre mese. Cafeaua intra in categoria "bauturi permise", alaturi de ceai, apa, sucuri dietetice si se face precizarea "IN ORICE CANTITATE".
Deci, poti sa-ti mentii placerea de a savura cafeluta pe toata durata zilei, dar incearca sa nu folosesti niciun fel de indulcitor. Inlocuitor pentru zahar ai voie doar in perioada de mentinere, dupa cum am citit eu. Dar ...

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Multumesc.

Mergi la inceput

Guzelnico - tu tii cura de mentinere??
Eu din pacate nu - hai sa ne apucam toate fetele care am zis pe 24.

nici apa nu pot sa beau eu care mananc cam aiurea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anuscha2009

Guzelnico - tu tii cura de mentinere??
Eu din pacate nu - hai sa ne apucam toate fetele care am zis pe 24.

nici apa nu pot sa beau eu care mananc cam aiurea

Inca sunt in RO si atunci pot tine cam orice cura. La sfarsitul saptamanii ma intorc in TR si atunci va fi un pic mai greu, pentru ca voi gati pt sotul meu. Exemple:
- orezul este garnitura preferata (peste cartofii prajiti pot sa trec, nu sunt asa innebunita)
- ceaiul negru fara pic de zahar este amar, voi reduce cantitatea la un singur cubulet/ voi folosi inlocuitor
- smantana nu se gaseste
- lapte voi bea pentru ca-l prefer in locul pastilelor pt ulcer si lipsa de calciu (care la trecerea dintre anotimpuri ma mai trag de maneca), dar voi alege unul degresat
- la dulciuri voi incerca sa rezist eroic
- mezeluri si carnuri grase nu prea servesc oricum
- untul de arahide nu-mi place
- painea si pastele fainoase nu ma atrag in mod deosebit
- putin ulei de masline de buna calitate voi folosi la salate (socrul meu are maslini) dar voi pune si lamaie din belsug

Suna promitator?!

Ma aliniez si eu la startul din 24 august.

Mergi la inceput

Mie mi se pare ca regimul asta de intretinere este tot un fel de dieta, deoarece tot numai ,,frunze si flori,, putem sa mancam.

Nu te supara pe mione dar nu prea suna imbietor regimul. Dar daca da rezultate e bine.

Sa ne spui daca a observat sotul ca ai slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Tonia, eu inka si cafea cu indulcitor sau zahar brun - asta a fost exceptia mea - am baut pe toata perioada dietei in orice moment am avut chef si tot am slabit 4 kg. Cu siguranta ca poti bea o cafea pe parcursul zilei, cand vrei.
Deci ne vedem pe 24 si va dau rosii gratuite pentru salata, ca am de la fete!

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

"frunze, flori"
Hai, ma, Anuta, ca avem si carne de orice fel (fara porc, desigur), curatata de grasime.
Incearca macar sa nu mananci pana te umflii, sa scoti painea definitiv si sa nu mai mananci seara tarziu.
Iti trimit ceva pe pm.

Mergi la inceput