Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14
Raspunsuri - Pagina 13
Tonia Antonia spune:
Buna ziua,
Ma inscriu si eu la dieta voastra, prima dieta pe care o tin in viata mea. Am 33 ani si plec de la 56 kg la 160 cm. Vreau minus 5 kg.
Incep de luni, 17 august si sper sa ajung la ziua 14.
Va doresc o saptamana buna.
misha71 spune:
hai ca v-am cam lasat de izbeliste sa-mi fie rusine!
Bun venit fetelor si ma bucur ca sinteti vesele si gurese si ca va tineti de treaba. BRAVO VOUA!
Si eu sper sa mai am un gram de vointa pe fund ramas de la razboiul cu prajiturile ca taaaare lenesa am fost in ultima perioada. Cred ca am inceput de 5 ori regimul in ultimele luni, fara insa sa-l finalizez. Mi-e tare ciuda pe mine, cu atat mai mult cu cat stiu ca se poate. Doar am tinut 2 ture.
si succes in continuare!
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
anuscha2009 spune:
Multumim pentru incurajari - ma inscriu si eu in topul delasatoarelor (daca exista asa ceva).
Eu de sfanta Marie am abandonat - am reluat azi dar nu stiu daca o sa mai aiba acelasi efect. Oricum am slabit 3 kg si macar pe astea sa nu le pun la loc.
Mult succes si bine ai venit Tonia Antonia
guzelnico spune:
Bun gasit, Misha. Chiar ma intrebam unde e sefa, sa ne scrie si pe noi la "catastif".
Eu si Anuscha ne-am sustinut una pe cealalta si am ajuns la final. Suntem la un decalaj de o zi si atunci o voi astepta si pe ea, sa ne cantarim impreuna. Oare sa fi avut mare "greutate" tiramisul meu si shaorma ei?!
Bun venit, Tonia! Se poate tine foarte usor dieta!
misha71 spune:
Am citit tot din urma si am vazut. Bravo inca o data fetelor! Sunteti un model pentru celelalte fete si pentru mine.
Regret ca shefa mare, Brianamica nu mai trece pe la noi, ca ea stie cel mai bine cum sa ne dea cite un sut in si sa ne bata la cap
Daca va pricepeti la facut capitole noi va pot da parola de la contul comun. si succes!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
misha71 spune:
Guzelnico, parca pe tine te-am vazut pe la "tari, orase.." ca ai facut cap. nou. Ai timp sa te ocupi si de subiectul asta? Ar fi pacat sa moara, pentru ca dieta este cu adevarat buna si o poate tine oricine are numai un gram de vointa, ca de murit de foame, asta e clar, nu se moare.
LoraG76 spune:
Dati cu rosii ca n-am tinut perioada de intretinere... Am de gand sa mai tin o saptamana macar incepand cu data de 24, aviz amatoarelor, sa ne sustinem reciproc! Va spun atunci de la cate kg plec, sper ca nu tot de la 61, ca data trecuta...
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Dati cu rosii ca n-am tinut perioada de intretinere... |
edit: rosii n-am mai gasit ca s-a inchis la piata
guzelnico spune:
citat din mesajul lui misha71 Guzelnico, parca pe tine te-am vazut pe la "tari, orase.." ca ai facut cap. nou. Ai timp sa te ocupi si de subiectul asta? Ar fi pacat sa moara, pentru ca dieta este cu adevarat buna si o poate tine oricine are numai un gram de vointa, ca de murit de foame, asta e clar, nu se moare. |
Multumesc pentru incredere. Mai e pana la momentul schimbarii capitolului.
Dar tu unde fugi? Treci la dieta!
guzelnico spune:
citat din mesajul lui anuscha2009 Multumim pentru incurajari - ma inscriu si eu in topul delasatoarelor (daca exista asa ceva). Eu de sfanta Marie am abandonat - am reluat azi dar nu stiu daca o sa mai aiba acelasi efect. Oricum am slabit 3 kg si macar pe astea sa nu le pun la loc. Mult succes si bine ai venit Tonia Antonia |
Ai postat cu cateva secunde mai devreme si nu am observat rezultatul in urma dietei. Asadar, amandoua am slabit doar cate 3 kg.
O fi de la perioada in care am tinut-o sau de tiramisu, respectiv shaorma ?!
Ce zici de perioada de mentinere? Te bagi?
Eu intentionez sa o mai tin odata desi imi va fi mai greu pentru ca joi ma intorc inapoi in TR. Dar exista totusi si un avantaj al perioadei: este Ramazan. Cred ca voi profita, daca nu reluam procedura pentru IA 1/ FIV 3.