Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14
Raspunsuri - Pagina 12
guzelnico spune:
Da' de ce sa dai iama in mancare. Citeste dieta de mentinere. Daca eviti alimentele interzise si nu mananci pana la senzatia de "plina", cred ca e ok. Ti se va micsora stomacul si organismul nu va mai cere cantitate mare de mancare.
P.S. Te invit la o shaorma in weekend?
anamariame spune:
Mihaela, tot pe 24 as vrea sa ma apuc si eu, sper sa am energia si vointa necesare. Si am de unde da jos, crede-ma, am pus 28 kg in sarcina, dar mai am inca 6 in plus, deci cam 2 ture de Scarsdale la cum am vazut ca merge treaba. Guzelnico, nu atat mi-am propus, asa s-a intamplat, dar, desi mi-ar fi placut sa slabesc mai mult, consider ca e suficient si multumitor, nu as vrea ca in 2 zile dupa dieta sa pun totul inapoi.Ana, stii ce ma ambitiona pe mine sa nu calc stramb? Pur si simplu ma gandeam ca ori e alba ori e neagra, adica ori tin calumea, ori nu tin deloc, stiind ca nu ai voie absolut nimic in plus (nici macar o guma nu am mestecat), am dedus eu ca asa obtii rezultatele maxime, si sincer, e enervant sa tii dieta si sa mai gusti de pe ici pe colo si sa te gandesti ca daca te-ai fi abtinut ai fi slabit si mai mult. In fine, nu stiu sa iti explic exact rationamentul, dar cert e ca la mine tine Eu acu cica sunt in perioada de mentinere, pe care clar nu o tin ca la carte, dar incerc totusi sa ma abtin de la multe. Daca imi e pofta de ceva, incerc sa mananc doar acel "ceva" in plus in ziua respectiva, de ex, vreau inghetata, mananc una azi, dar in rest mananc corect.Hai ca m-am intins ca o placinta. Mihaela, ne citim pe 24, da? Cu forte proaspete de dieta...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anuscha2009 spune:
Anamariame sa stii ca m-ai ajutat sa scap de o tentatie si iti multumesc Azi am fost cu niste colegi la un magazin sa cumparam rechizite pentru birou si in fata magazinului era un restaurant cu mici. Colegul sase mici. Mie imi era o foameeee ca nu apucasem sa manac nimic si am vrut sami aiu doi mici. Cand sa cer mi -am amintit cuvintele tale ,,ori e ala ori e neagra,, si in mirosul ala infernal am baut o cafea - evident fara zahat Guzelnico.
Guzelnico vin la o shaorma cu paine integrala toast carne fiarta si morcovi. Ce zici te bagi?
Sper sa nu calc stramb in sambata cand e si ziua mea si a lui fii-mea si visez sa fac sarmale desi rudele mele intelegatoare au zis ca putem face saptamana viit, copila oricum nu se omoara.
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anuscha2009 Guzelnico vin la o shaorma cu paine integrala toast carne fiarta si morcovi. Ce zici te bagi? Sper sa nu calc stramb in sambata cand e si ziua mea si a lui fii-mea si visez sa fac sarmale desi rudele mele intelegatoare au zis ca putem face saptamana viit, copila oricum nu se omoara. ANNA |
Sa stii ca putem inlocui carnea fiarta cu carne la gratar daca ne intalnim: marti/ joi/ sambata la cina sau duminica la pranz.
Stiu ca e ziua ta sambata, nu dai si tu o felie de tort?!
anamariame spune:
citat din mesajul lui anuscha2009 Anamariame sa stii ca m-ai ajutat sa scap de o tentatie si iti multumesc ANNA |
anuscha2009 spune:
Anamariame, tu nu ai mancat nimic din meniul de la botez???
Guzelnico te invit la un tort de ciocolata sau la tiramisu de Maria mica - in conditiile in care slabim cat ne -am propus.
anuscha2009 spune:
M-am uitat peste regimul de intretinere. Mi se pare cam trist. Sunt cam aceleasi alimnente permise ca si in dieta propriu zosa.
Oare branza sarata telemea este permisa???
Mihaela1171 spune:
Anamariame 24 este fixa in calendar; as incepe si maine, atat sunt de hotarata, dar este complicat in CO; si eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste respectarea dietei; am tinut-o intocmai, nici macar guma de mestecat, asa cum spuneai si tu; daca nu plecam in RO ultimele 2 zile de dieta, cu siguranta ajungeam la 5 Kg piedute, care se vad bine bine; ce ma mai incanta la dieta asta este ca nu imi era foame intre mese, si ca m-am simtit foarte bine in timpul si dupa; singura alta dieta pe care am tinut-o a fost disociata si mi-a facut tare rau.
Dar gata cu vorbaraia; fetelor "in cursa" le doresc bafta si rabdare, iar noi ne "auzim" pe 24.
O zi buna,M
anamariame spune:
citat din mesajul lui anuscha2009 Anamariame, tu nu ai mancat nimic din meniul de la botez???ANNA |