Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14
Raspunsuri - Pagina 11
guzelnico spune:
Anna, sa stii ca nu poftesc atat de mult la baclavale, rahat si alte dulciuri. In schimb, asa ma apuca un dor de o savarina cu frisca multa sau o amandina zemoasa (preferata mea).
Acum sunt venita pentru vreo 10 zile RO, sa rezolv niste probleme urgente (gen bilant, taxe catre stat- ca sa termine odata autostrazile si podurile/ pasajele incepute , etc). Nici nu ma uit catre cofetarii, tin privirea inainte cand trec pe langa ele.. Da' o galusca tot infulecam, pe ascuns.
Si fac eforturi mari s-o refuz pe mama care insista sa vin la masa.
Io cu apa nu prea ma impac. Nu mi-e sete. Nu stiu daca beau 1 l/ zi. Ce sa fac?!
Mihaela, te sustinem, stai linistita. Oricum, delecteaza-te in concediu cu ce-ti pofteste inima si relaxeaza-te. Concediu placut!
anuscha2009 spune:
Guzelnico esti tare ca te poti abtine.
Dupa ce mananci incearca sa nu mananci fructe si o sa ti se faca sete. Bei un pahar pe nerasuflate - eu asa fac. Am si eu momente cand nu beau apa.
guzelnico spune:
Da, e o idee buna apa bauta pe nerasuflate.
Voi mai incerca o metoda: sa iau sticlute mici de apa si sa-mi fac portie zilnica. Sa nu las sa treaca ziua pana nu-mi termin portia.
In seara asta am trisat: am mancat un tiramisu. M-am intalnit pentru prima data cu doua dintre fetele de la subiectul unde scriu eu constant. Si nu vroiam sa par fitoasa. Dar am baut 1 l de apa plata cu lamaie.
Dimineata m-am cantarit: - 2kg (52 kg), dupa fix o saptamana de dieta. Daca mai dau jos 2-3 kg, ma declar multumita.
Anna, la tine maine se face o saptamana. Sa te cantaresti.
anamariame spune:
Am terminat si eu dieta duminica, am slabit 3,2 kg in total, nu am mancat nimic in plus, doar ca am inversat cina de sambata cu pranzul de duminica. Nu am baut foarte multa apa si banui ca si asta e unul dintre motivele pentru care am slabit asa putin. Am citit ca apa bauta pe nerasuflate e bauta cam degeaba. Corect e sa o bem cu inghitituri cat mai mici. Stiu ca e greu, nici eu nu sunt mare fan. In concluzie, peste doua saptamani ma apuc iarasi de Scarsdale. Mult succes fetelor care o tin acum.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Mihaela1171 spune:
Buna dimi
Anamariame cred si eu ca apa are un rol important in dieta, pentru ca atunci cand beam si 3 l pe zi, se vedea mai bine pe cantar. Dar oricum ai dat bine tinand cont ca ....nu prea mai ai de unde
Peste doua saptamani incep si eu, adica de pe 24.08, cand ma intorc din concediu. Sper sa coincida cu perioada ta si sa incepem impreuna, caci de una singura nu prea sunt serioasa .
Anuscha2009 si Guzelnico mult succes in continuare
O zi buna tuturor
guzelnico spune:
Anamariame, atat ti-ai propus sa slabasti sau asa s-a nimerit?
In prezentarea dietei scrie ca slabesti 7 kg. Dupa o saptamana, eu am slabit 2 kg, nu cred ca pot slabi inca 5 kg in urmatoarea saptamana (eu ma multumesc sa mai dau jos vreo 2-3 kg).
Anamariame, Mihaela, va asteptam!
anuscha2009 spune:
Multumim pentru urari.
Eu apa o beau pe nerasuflate pentru ca nici nu as avea timp sa stau sa beau cu inghitituri mici si mi-e si foarte sete. E ciudat asta-daca mananc mult nu mi-e sete, dar cu dieta asta am in permanenta sete. De exemplu azi pana la ora 14 nuam mancat nimic. La 14 am mancat o grapefruit si nici un strop de apa nu am baut. Cand am ajuns acasa am mancat pranzul din program si am baut 1 L de apa. Eu cred ca apa care am baut-o, peste 3 litri pe zi m-a ajutat sa slabesc.
Guzelnico se pare ca te urmez in toate. Mi-e si rusine sa spun ce am facut ieri. Hai ca spun!! Am fost asa de deprimata si am mancat o shaormaAccept criticile oricat de dure. N-am putut sa ma abtin. Mancam si ma intrebam ce imi trebuia mie si iar mancam si iar ma intrebam. Dar am mers mult pe jos si seara n am mai mancat nimic. Azi am fost cuminte, desi nu stiu cat o sa mai slabesc tura asta-macar sa ma mentin.
Multa bafta tuturor.
guzelnico spune:
Annaaaaaaa, daca mai fac vreo isprava gen "tiramisu", nici nu-ti mai zic. Pai, cu shaorma sari tu "gardu'" (a se citi "dieta"). Macar le-ai spus sa nu-ti puna toate prostiile gen maioneza, ketchup, varza, cartofi prajiti etc?
La prostii nu ma urma!
Oricum m-am amuzat teribil cum te mustra constiinta:
"Mancam si ma intrebam ce imi trebuia mie si iar mancam si iar ma intrebam."
Mergi mult pe jos ca sa faci miscare sau asa a trebuit?
anuscha2009 spune:
guzelnico ce a fost a fost....azi e Z8 si sunt cuminte. De slabit nu cred ca am mai slabit avand in vedere ce am facut..........
azi am fasole la serviciu.
Zici ca sunt drogata - nu ma indepartez prea mult de casa si serviciu pentru nu imi aparea tentatii.
Mie imi este teama dupa dieta ca o sa dau iama in mancare si o sa pun dublu.
Nici eu nu prea mai beau apa multa. De exp azi nu am baut deloc - doar cafea.
Succes in continuare si....du-te ispita!!!!!!!!!!