**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ioana, da buna ideea . Un dressing de vreo 25mp ar ajunge pentru tot.
AM vazut in Italia la cineva intr-una din camere avea dulapuri peste tot, unde gaseai de la ace la geamantane, haine, pantofi, genti, si in rest nicaieri in casa (la copii era un dulapior mic) nu mai existau alte dupaluri sau comode.
Am ajuns la concluzia ca noi nu folosim spatiul cum trebuie.
Asa ca viseaza la casuta poate intr-o zi va devenii realitate.

Si eu am planuri sa o tund pe Eliza. Am fost sa ma tund eu si am pus-o si pe ea sa stea sa vedem cum reactioneaza, si a fost tare incantata. I-a indreptat putin parul, dar la ceafa e mult si des si transpira saracuta asa ca inainte de a pleca la mare o tund baieteste.

Liviana, din cate stim e usoara operatia, dar e mai greu cu recuperarea. Problema e ca stii cum sunt barbatii, mai slabi de felul lor in fata problemelor, si ii e tare frica. Acum m-a sunat , astepta anestezistul. Sper sa fie bine.
Va pup!

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am gasit astea http://www.bluparty.ro/index.html , http://www.mamasitata.ro/content/category/5/28/127/ , http://www.cofetariaaltfel.ro/ poate va inspirati pentru vreo petrecere. Eu nu stiu cum si unde sa-i serbam ziua Marei, ca nu as vrea sa treaca neobservata, dar nici sa facem mare halimai. Plus ca mi-ar placea sa fie undeva in aer liber.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

ok, asa cu paturile, multam de raspunsuri...Eu vreau sa-i iau un twin/single, marimea e :99 × 191 cm, dar o sa doarma in el citiva ani bune...Eu am de la o prietena un cadrul, gen masina...am zis ca o sa-i pun eu ceva printese pe el, acum e simplu albastru, dar imi place ca are marginile ridicate, ca sa nu cada...
Ioana, wow, ce flacau mare ai, mi-a placut si Gargarita...ce torturi frumoase aveti in Romania...super ideea cu aparatorile
Liviana, Nicole inca e in patut, dar o vad cum isi intinde miinile si atinge gratiile
Ninutza,mutumim ca te-ai uitat la poze, eu am salavat link-urile si din cind in cind mai bag un ochi...

Eu ieri am decis sa ma apuc de ceva renovari, pentru ca statul acasa e bun, dar cere ceva actiune, asa ca...m-am apucat sa dau tapetul jos, mai am in citeva camere/holuri tapet...ca deh, asa era la moda acum citiva ani , cu toate ca am citit ca parca iara e in voga. Caut cu disperare idei de culori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

angela, daca tot sunt in mijlocul lucrarilor pt casa, iti pot spune ca eu am optat la peretii din living pt o combinatie de galben pai cu galben solar/floarea soarelui. iar la pervazele geamurilor am pus o culoare "cafea cu lapte". Arata demential!
Ninutza, si eu ti-am admirat printesa, e tare gragalasa si gingasa. E mortala in kimono. Imi plac si draperiile tale orange+beige.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

angela, daca tot sunt in mijlocul lucrarilor pt casa, iti pot spune ca eu am optat la peretii din living pt o combinatie de galben pai cu galben solar/floarea soarelui. iar la pervazele geamurilor am pus o culoare "cafea cu lapte". Arata demential!

Liviana, si eu ma tot uit la combinatii de culori, am o baie mica acum, apoi vreo 2 holuri , unul destul de mare...Cafea cu lapte, e tare placut...ceva poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumim pentru urarile pentru ziua de ieri. O sa ne sarbatorim sambata la un loc de joaca.
Andrei de Lavini!
Mariuca de addinel!
Nu am reusit sa citesc decat in diagonala, am o perioada foarte aglomerata.
Revin zilele urmatoare sa recuperez cu cititul si cu poze noi.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

La multi ani Maria de Addinel!

La multi ani Andrei de Lavini!

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

am revenit de la serbare.
cateva poze:
http://picasaweb.google.com/clementina.cinca/Serbare 2009#5346378389985426770

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

angela, nu pot sa te ajut acum cu poze, ni s-a stricat aparatul foto si camera video nu e la mine... Vroiam sa vi-l arat pe Bogdanel la 2 ani insa nici asta n-am reusit. Ca sa-ti faci o idee, incearca sa alaturi/combini nuantele de pe paletarele de culori de la magazinele unde se mixeaza lavabila. Pe noi ne-a ajutat mult in decizia asupra culorilor. La baia de jos la gresie si faianta am optat pt un mixaj cu culori tip pamant rosu organic spre caramiziu cu crem. Cat despre holuri, daca sunt mai slab luminate iti recomand nuanatele de galben care dau caldura, incalzesc peretele si ii dau senzatia de lumina. Eu n-am crezut, dar cand am vazut trecerea de la albul spital la acel galben solar de care iti spuneam data trecuta, am ramas placut impresionata. Vazand transformarea, acum categoric n-as mai opta pt pereti albi in casa.
Ella, ce dragut e Bobitza al tau in costum de romanas sadea. Bravo, f frumoasa costumatia. A zis si vreo poezie, parea sa se simta f bine la serbare. Ma bucur mult ca s-a adaptat bine acolo, cand va trece la la program intreg? In rest tu ce mai zici, cand plecati in vacanta?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Hello, va aduc in atentie un articol despre pangasius http://www.monitorulbt.ro/Caleidoscop/2009-05-11/Pangasius,+surpriza+neplacuta+din+comert+ Noi foloseam din plin si cred ca o sa renuntam.
Ella, foarte haios David.
Liviana, imi cer scuze ca a durat mai mult decat ma asteptam. Astept sa-mi spui despre ce era vorba. Legat de culoarea galbena a peretilor, confirm ca asa e. Mara are in camera ei peretii galbeni si e foarte vesela si luminoasa, inclusiv cand e nor afara.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput