**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)
Raspunsuri - Pagina 10
bettyR spune:
Si eu am luat de cateva ori pangasius, pana cand am nimerit unul care nu mi-a placut la gust deloc si de atunci am renuntat, dar si din cauza ca sotului i se parea dubios locul de unde provenea, preferam cod din Finlanda.Noi ne gandeam ca poate nu e manevrat si congelat cum trebuie, nicidecum la asa ceva. E f neplacut ca nu stim ce mancam.
Am vazut si eu poze cu Bobita costumat la serbare.
Ce mari is de acum copiii, nu imi vine sa cred.
Betty 36+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
CarlaV spune:
Hello, n-am nascut inca .
Sotului meu nu-i place deloc gustul de pangasius dar eu am mai mancat. Bine ca stiu de aici incolo.
Betty, avem 38 saptamani si jumatate .
Ella, este superb Bobita la serbare, Sabinei i s-a facut dor de el. Cand plecati?
Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
doxinu spune:
ella superbe poze!Prima serbare a lui BOB,waw,ce mandra trebuie sa fi si pe buna dreptate
Nu am mai venit in parc nu pentru ca nu ne-am simtit bine cu voi ci pentru ca STEFAN a facut pana la urma enterocolita si nu mi se pare normal sa-l bag in colectivitate.Daca si voua va palcut cu noi.....ne vedem sigur
ella_74 spune:
multumesc ca l-ati vazut pe .
A fost asa haios azi la serbare; eu si Liviu, singurii parinti ascunsi dupa paravan fiindca daca ne-ar fi vazut ar fi venit direct la noi in brate si gata serbarea.
Toti copiii stateau pe scaunele si de partea ailalta a camerei erau parintii; liniste inainte de serbare... educatoarele verificau microfoanele, iar intrerupe linistea din sala si incepe sa cante cu glasciorul lui de clopotel "oac, oac, diri diri da"; toata lumea a inceput sa rada, ca e alaturea cu drumu, nici nu cred ca si-a dat seama ca azi e serbarea; ceilalti din grupa, mai mari ca se vedea ca sunt emotionati gandindu-se ca le vine randul la microfon; , in schimb, n-avea nici o treaba, striga intr-una mascota, care era un iepure si ii explica si educatoarei care evident il tinea in brate: "e mare, e mare, si ce urechi..."
A spus si el strofa lui, dar cred ca nu l-a auzit nimeni:
"Eu sunt Nica cel hazliu
Si de pozne ma cam tin,
De la Creanga ati aflat
Cate mi s-au intamplat"
Carla,
mai avem pana la vacanta; pana una alta mergem in weekend la mare aici; weekendul trecut am fost la Mamaia; maine plecam in Vama.
Mai ai asa de putin pana o sa fii de 2 ori mamica.
Ioana,
imi pare rau ca Stef e bolnavior ; luati ercefuryl?
Noi am fost si ieri si azi in parc.
AlexAlice spune:
La multi ani, Stefan Bogdan de Ioana (Doxinu) ! Si sa te faci bine repede!
(Si Alice e un pic racita, dar sper sa se insanatoseasca repede ca sa poata dansa la petrecere )
Pupici la toata plantatia si la multi ani tuturor capsunelelor!
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
madaiulia spune:
Stefan ! Sa cresti mare, sanatos si fericit!
Multa sanatate Stefan si Alice.
Ella v-am vazut si noi pozele de la serbare. E asa haios Bob in costum po****r! Ati inceput sa ramaneti la program prelungit?
Abia astept si eu prima serbare a lui Andrei. Am de pe acum emotii cu mersul de gradinita.
Azi ne-am sarbatorit si noi la un loc de joaca cu copiii unor prieteni. Andrei a fost foarte incantat, mai ales jucariile primite l-au fascinat, asa ca le-a luat pe toate cu el la culcare si le-a spus de cate 10 ori pa si somn usor. Acum doarme cu patul pe jumatate plin cu jucarii. Si a fost tare mandru si fericit cand i-am cantat La multi ani! Dansa de scaun de fericire. Imi e asa drag de el. Imi pare insa tare rau ca nu a fost si sotul cu noi. Mai are cam o luna pana vine, dar deja mi se pare o vesnicie fiecare zi care trece. Si lui Andrei cred ca ii e din ce in ce mai greu. Uneori seara cand ne asezam amandoi la masa incepe sa planga sa nu pun tot in farfurii, sa mai pastram si pentru tata. Ba ieri chiar mi-a zis ca nu are tata . Mi s-a rupt sufletul.
Sa ne si laudam un pic. Am inceput sa facem pipi la olita. Am demarat operatiunea acum o saptamana si zic eu ca merge destul de bine. Cand se joaca mai uita si daca nu-l intreb face pe el, dar altfel nu mai face deloc, si e clar sa e constient de senzatie. Iar la somnul de pranz deja nu mai uda pampersul. Din pacate nu aceeasi e situatia cu kk, asta nu vrea la olita si pace. Se da jos de pe olita si se ascunde intr-un colt si face. Dar nu-l fortez, ne obisnuim noi si cu asta intr-un final.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
doxinu spune:
AlexAlice,madaiulia multumim mult
Am pus aici cateva poze de la ziua lui STEFAN.Ceva in familie
Graviduta spune:
Ioana, la multi ani pentru Stefan! Sa creasca sanatos, fericit si sa aiba parte de multe bucurii!
Liviana, da-mi PM/mail sa-mi spui despre ce era vorba, poate te pot ajuta.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
arcadia spune:
La multi ani Stefan de Ioana!
Si Calinutul meu e bolnavior, se pare ca are bronsita Nu prea stiu daca e corect diagnosticul ca l-a consultat o doctorita de la tara, dar sper ca este. As vrea sa il aduc luni in Buc la pediatru sa fiu sigura, dar apoi trebuie sa il duc inapoi ca noi marti plecam la Barcelona. Sper sa nu fie ceva mai grav ca nici nu as mai pleca
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 17