**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)
Raspunsuri - Pagina 11
ramona7 spune:
Stefan de Doxinu, Maria de Ralucami, Alice de AlexAlice
Ella, frumoasa serbare ati avut!
Madaiulia, felicitari pentru olita!
AlexAlice, Arcadia, multa sanatate!
Am fost si noi la mare we trecut, in 2 Mai. Nu am apucat sa ajungem si in Vama, poate ne intalnem Ella. A mai plans Bob la mare ca vrea acasa? A avut si Razvan o faza din asta in prima zi cu acasa, acasa, acasa si m-am gandit la tine cat de greu cred ca ti-a fost. Noi ne-am chinuit sa-l invatam ca suntem acasa la mare, la casa noastra de vara si asa i-a trecut faza. In rest, a fost foarte incantat, s-a jucat un pic si in apa, a fost mai curajos ca mine, eu fiind friguroasa de felul meu, apa rece nu ma tenteaza. Am stat la o vila draguta cu loc de joaca (s-a si imprietenit cu o fetita si invatau sa numere piticii de pe peretii pictati de la locul de joaca), curte umbroasa, balcon mare, chiar si wireless. Numai ca am stat la etajul 2 si trebuia sa fim atenti la el tot timpul pentru ca voia sa urce si sa coboare scarile singur.
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara
lbelciug spune:
La multi ani, Stefan de Doxinu, Patrick de Mary_lou, Maria de Ralucami! Sa cresteti mari, destepti si frumosi!
Doxinu, v-am vizionat pozele, Stefan s-a mai schimbat parca la fizionomie, nu mai e asa bucalat, se vede ca a crescut! Frumos tractorul si remorca.
Ella, cum a fost la mare de data asta?
Didi, Elteka, Ralucami unde sunteti?
Am pus POZE noi in semnatura.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
mihamora spune:
Salutare !
La multi ani capsunelelor care au facut deja 2 ani! Sa fiti sanatosi!
Am venit sa va zic ca bebe din burtica e baiat am aflat sambata, o sa iaba domi cu cine juca fotbal
Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007
ella_74 spune:
Buna,
inainte de toate sa va anunt ca de azi dimineata CarlaV este de 2 ori mamica; la 7:07 s-a nascut natural Larisa; are 2870 g si 51 cm.
Felicitari Anca! sa va traiasca minunile!
Ioana,
La multi ani lui Stef!
il asteptam in parc, cu tractorul; vine si el cu tricicleta si ii punem la treaba.
Ramona,
noi am stat in Vama, la o vila pe plaja; dar de mancat cel mai des in 2 Mai, la Dinano; numai peste am mancat.
Liv,
nu l-am mai luat pe cu noi la mare; il intrebam de fiecare data unde vrea in weekend, la mare sau la mamaie si tataie; si de fiecare dat spune : "la mamaie si tataie", asa ca ii facem pe plac
Miha,
felicitari pentru baietel; ce nume ii dati?
lbelciug spune:
Mihamora, felicitari pt BB baietel si sarcina usoara! Cred ca tati e f fericit.
CarlaV, FELICITARI pentru nasterea Larisei! Sa va traiasca si sa fiti fericiti toti 4.
Un fapt amuzant: ca de obicei in w-e petrecem ore bune la soare iar baietii zburda peste tot. In timp ce Matei gusta din libertate usurandu-se peste ierburi, Bogdanel i s-a alaturat si a inceput sa se caute si el pe la pampers. Matei face tot felul de miscari in aer in timpul acestui proces, lucru care probabil lui B i s-a parut f interesant. Am ras copios pe tema naivitatii lui.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
doxinu spune:
Carla felicitari,recuperare usoara si un copli sanatos si mncacios iti doresc
Liviana poate io nu-mi dau seama
clem venim cu totul,da' sa scapam de ce avem,ca daca stau sa-l dezbrac de atatea ori ma lasa nerii.Suntem pe antibiotic si este ceva mai bine.Pana acum nu i-am dat niciodata antibiotic la enterocolita dar de aceasta data a fost rau si ............am recurs la singura solutie
mihamora spune:
Carla felicitari! Sa va traiasca micuta!
Ella - multumesc frumos. Inca nu ne-am gandit la nume de baiat dar mi-a trecut prin minte Damian
Liviana - multumim frumos. Tati vroia fetita, ca el si prima oara vroia tot fetita, dar cred ca e la fel de bucuros. Sa ne ajute DD sa fie sanatos.
Foarte amuzante intamplarile cu Matei si Bogdan, imi imaginez cum se uita Bogdanel la Matei
Doxinu - multa sanatate lui Stefan!
Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007
arcadia spune:
La multi ani Patrick de Mary_Lou!
La multi ani Maria de Ralucami!
La multi Alice de AlexAlice!
CarlaV felicitari pt bebe Larisa Sa fie sanatoasa si papacioasa. Asteptam povestea nasterii
Miha felicitari pentru bebe baietel Nu vreti si bb3? Eu da, fie ca iese baietel sau fetita
ioana sanatate lui stefanut! avem si noi tractoras din ala rosu, dar calin inca nu a invatat sa mearga cu el desi ajunge cu picioarele la pedale.
ramona7 multumim
am fost azi la marie curie si calinu are doar rinofaringita, din fericire.
ella foarte fain a fost imbracat bobitu, felicitari pentru prima serbare! pana la urma nu e rau daca nu vrea la mare, mai petreci timp cu sotul cu muntele ati incercat sa-l tentati?
madaiulia felicitari pentru pp la olita. bine ca mai e putin si vine tati, noroc ca uita repede copiii la varsta asta
vas cum se simte tati dupa operatie? ce fain ca mergeti cu toti prietenii in acelasi timp in concediu
pe unde or fi chris27, elteka, ralucami..
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 17
bettyR spune:
Mihamora, felicitari pt BB baietel! Se vor intelege bine.
CarlaV, FELICITARI mamico! Sa va traiasca Larisa si recuperare usoara, am deja emotii ca doar aveam acelasi DPN.
Eu inca ma plimb destul de mult, nu am nici o treaba, a venit mama la noi, mai dorm de amiaza, azi am mers cu autobuzul prin cartier, dar numai 2 statii ca sa ii mai arat magazine mamei. Si Andreea e f incantata de mersul cu autobuzul si de spalatul in cadita de cand era mica, cred ca in cada mare nu mai am nici o sansa deocamdata, dar e bine si asa, ce sa zic. S-a obisnuit destul de bine, se da pe toate topoganele si tuburile si ii trebuie si alte locuri de joaca, ca am mai dus-o cu masina, nu mai doarme in patut, poate i-l lasa sora-sii. Ma duc ca ma striga, tot incercam sa adoarma cu taica=sau sau mama seara, cam fara succes deocamdata.
Betty 36+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea