**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana13 spune:
Ceva poze la la ziua copilului meu
http://picasaweb.google.com/ioana1303/1Iunie#
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
lbelciug spune:
Fetele, azi CristinaMaria are cezariana pt nasterea celui de-al doilea flacau! Sa-i tinem pumnii si sa-i dorim nastere usoara si BB2 sanatos si frumos! Ce frumos sa ai 2 pitici nascuti in aceeasi luna!
La Multi Ani Erika de Irinuca_usa!
angelabv, Bogdanel nu mai vrea sa adoarma in patutul lui ci doar in pat mare si dupa ce adoarme il mutam la el. Oricum peste max 1 luna cand ne vom muta cu totul, el va dormi in pat maaaare 190*120 asa cum am prevazut pt ambii copii. Acum se foieste pana adoarme insa nu cade din pat, pt mai mult siguranta insa ii voi pune niste perne pe langa pat cand ne vom muta.
Vas, B sufla nasul dar numai cand vrea. Oricum sunt mici ca sa avem asteptari de genul asta acum la ei. De ce se opereaza tati, scuze ca nu mai retin? Multa sanatate si recuperare usoara! Sofa-ua din poza arata bine, insa eu nu as opta pt o culoare deschisa. Noi il culcam pe Matei pe canapeaua extensibila in sufragerie si noi in dormitor. Cateodata vroia sa adoarma neaparat cu unul din noi.
Betty, ai mei stau la uscat cu foenul, insa au parul scurt. Acum fiind vara eu zic ca nu e risc de raceala, eventual scoate-o pe balcon ca sa i-l usuce soarele.
Didi, ai revenit in DE?
Ella, pe unde te ascunzi?
Si una trista: la noi in firma au fost concediati 10% din angajati, majoritatea din US.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
Ioana13 spune:
Betty, si eu sint super aglomerata acum. Miine plecam in Turcia. Poate din august ne vedem, ca incep sa il duc pe Patrick la cresa, iar cind il scot mergem in Parcul mare, poate ajungeti si voi pe acolo, ca e aproape de Plopilor.
VAs, noi am facut din domitor camera lui P, iar din sufragerie dormitorul nostru. Cind avem de sarbatorit ceva mergem la restaurant. De ziua lui P am facut acasa acum, ca inca nu e gata mobila lui. Ii fac pat de 120/200 si ii pun la margine ceva de genu asta www.miniblu.ro/Categorii/Camera_bebelusului/Accesorii_pt_siguranta_bebelusului/Safety_1st/Aparatoare_de_pat_securizata
_(150_cm)_-_Safety_1st
chiquitita spune:
Ioana, scump foc flacaul tau!
Vas, Liviana, Ioana si eu i-am facut pat Liviei la ea in camera de 120/200, pus pe colt, cu tablie doar pe o parte si la cap. Aparatoarea pe partea pe care poate sa cada sunt eu si de cand am inceput serv, ta-su ca o seara doarme unul cu ea, o seara altul, sa ne odihim pe rand. Ea doarme destul de prost in continuare, cu mici exceptii desigur. Nu cred ca ar dormi singura, mai ales ca se suceste, se trezeste si ar observa ca nu e nimeni langa ea.
Liviana, sa inteleg ca i-ai scos pampersul lui Bogdanel chiar si noaptea?
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
lavini spune:
Salutare la toata lumea, iar nu am mai intrat de o vesnicie, nu stiu cum reusesc...Adevarul e ca saptamana trecuta am fost cu amandoi acasa, Andrei a fost bolnav, a prins o viroza tare urata, a bolit mult, cu febra mare, nu am scapat de antibiotic, ioar eu am fost terminata.Unu plangea, altu tipa, unul voia sa doarma si tot asa...e tare rau cand nu au acelasi program, Andrei nu intelege ca sor-sa are nevoie de ceva liniste, in fine...a trecut.Acum ne pregatim de petrecere, azi va fii serbat la gradi si sambata petrecem acasa.
Azi implinim si noi 2 anisori, nu imi vine sa cred cum a trecut timpul, parca ieri eram gravi cu Andrei si azi am 2 copii deja :).Urez si eu la multi ani tuturor celor aniversati in perioada noastra de lipsa, si un salut special Mariucai, colega noastra de 'maternitate'.Sa cresteti toti mari, sanatoasi, voiosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Legat de tranzitia in pat obisnuit, noi i-am luat lui Andrei acum vreo 4 luni un pat pt o persoana, 70*160, de la Ikea.A cazut in prima noapte din el, apoi i-am pus perne pe langa, dar se pare ca si-a invatat lectia ca nu a mai avut nici un accident, desi doarme extrem de urat.Am renuntat si la interfon, ca de cand i-amluat patul se da singur jos, deschide usa si vine la noi cand are el chef..interfonul devenise inutil, plus ca eu dorm cu usa deschisa la dormitorul nostru sa o aud pe Teodora, si il aud si pe el chiar daca avem camerele in colturi opuse.
Lapte inca mai bea, dar putin, seara max80, ca adoarme, iar dimineata uneori 150, alteori mai putin.Ii place mai mult sa suzeteze la bibe decat sa bea.Asa ca am inceput procesul de renuntare la bibele de dimineata, o sa ii dau laptele in cana.La pranz nu mai bea lapte de cand a primit o masa consitenta pe post de pranz.
Ioana, concediu placut in Turcia, sa aveti vreme frumoasa si sa va incarcati bateriile!
Betty, imi pare rau de problemutele Andreei, sigur se va obisnui cu noua locuinta.Si apoi e normal sa aiba temeri, ai vazut ca toti se tem de dr, multi de spalatul pe cap, etc..Si Andrei se teme de muste de ex, habar nu am de ce, ii era frica sa se urce pe tobogane, dar sia- invins teama in timp.Acu abia il mai pot lua de acolo.Lui ii era frica si de copii, inca mai e timorat in preajma lor, dar progresele sunt vizibile.Nu are rost sa ii presam, ca tot cand vor fii ei pregatiti vor scapa de fricile astea.
CristinaMaria, nastere usoara, recuperare si mai usoara si un bb cat mai cuminte iti doaresc!
Uite ca pe ea am prins- o la tim[p pt o urare, sper sa mai intru sa nu le ratez pe Betty si Carla :)
vas spune:
salut.
Cristinamaria , nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi.
Liviana, e clar ca va fi una inchisa la culoare, la asta m-am gandit prima oara (acela era doar model), in schimb va trebui sa dispara din casa orice urma de pix. Cum prinde unul in mana e la pat cu el.Noroc ca cea de piele pe care o avem acum va merge la biroul firmei parintilor mei ca altfel nu o mai vindeam cu atatea urme de pix.
Tati are deviatie de sept destul de grava si nu se mai putea sta asa. Azi sper sa scape. Macar de maine o sa respire si el normal.
Ioana, nu pot sa mai transform cine stie ce prin casa, noi avem dormitorul nostru in camera mica si nu s-ar potrivi sa ne mutam cu el dincolo asa ca incerc ceva sa schimb prin sufragerie avand in vedere ca imi comand si un dulap pe tot peretele( acum ca suntem trei nu mai avem loc de haine si trebuie modificat si aspectul asta). Am ajuns la concluzia ca am cumparat mobila numai de fite, si nicidecum utila, asa ca acum schibam.
De abia astept concediu. Am cumparat bilet la mare din 7 iulie la Eforie Nord. Am luat la ceva casute prin sindicat.(am mai fost acolo) Conditiile sunt decente, adica ai baie in casuta cu apa calda non stop si curatenie. Dar la 500 ron 10 nopti ce pot sa cer mai mult.
A aparut in ultimul moment oferta , noi eram pregatiti sa alegem intre vila Andreea sau vila Efor. Vreau oricum sa ma duc pana la ele acum cand o sa fiu acolo sa vad daca arata chiar asa bine cum sunt prezentate pe net. A fost cineva pe acolo? Preturile sunt rezonabile.
De ceea ce mna bucur cel mai mult e ca merge toata gasca de prieteni, 12 la numar si cu 5 copii mici supa noi cu interval de varsta intre 10 luni si 6 ani. Asa ca Eliza va avea cu cine sa se joace.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Ninutza spune:
Ioana, Miruna inca bea 200ml lapte la pranz si 200ml seara
Angela, da, kimono ii zice. Am admirat-o si noi pe Nocole...ce torulet frumos a avut de ziua ei!
lbelciug spune:
La Multi Ani pt Andrei, mami Lavini! Sa fiti sanatosi si fericiti in 4!
Fetele, poate cineva sa actualizez lista uc data de nastere a lui Andrei?
chiquitita, nu inteleg de unde concluzia cu pampersul. Nici ziua nu i l-am scos ca nu am cum sa ma tin de asta, eu fiind la munca si fara sanse de CO in viitorul apropiat. Lui B o sa-i pun in pat un cearceaf impermeabil cu elastic pt atunci cand vom renunta la pampers noaptea, adica peste vreun an.
Vas, pt deviatiile de sept sunt interventiile sunt considerate usoare, sunt sigura ca si la voi va fi f bine, sa aiba sotul grija la vant si frig sa nu raceasca.
Ioana, concediu placut in Turcia, asteptam poze la intoarcere.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bettyR Si inca o intrebare: Cum ii uscati pe cap? |
Eu am tuns-o scurt si nu prea se mai uda la ceafa cand ii fac baie. Dar cand avea parul mai lung, o uscam cu foehnul. Am doua, unul i-l dadeam ei si-si facea de lucru (nu mergea, nu era conectat la priza), iar cu celalalt o uscam eu mai de departe, sa nu-i arda pielea.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
Ioana13 spune:
Vas, si eu vreau sa schimb mobila. De 3 ani am facut-o si acum vreau altceva... cred ca asa sint toate femeile! DAr nu avem bani de astea, mai las citiva ani... poate schimbam casa. DAca dau banii peste noi si ne facem casa, nici nu mai pun mobila, fac o camera destinata hainelor si in rest numai paturi