**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)
Raspunsuri - Pagina 3
ang3lt0uch spune:
Graviduta, germana imi lipsea sa o invatam :D Cand am vazut, tardiv ca nu avea idee, ca ei unesc radacinile de cuvine pana le iese un cuvant de cinci kilometri, mi s-a luat de germana de tot (ma gandisem candva sa o pun a doua limba la traduceri, dar nu... :) ). Lasa sa invete ea romana ca va prinde engleza sigur si singura la cat se vb in engleza peste tot si mai ales ca eu vb toata ziua pe la tel in eng cu diversi clienti.
Madaiulia, nu prea iesim undeva anume...pe la bloc dar nu stam mult niciodata...pe acolo nu mai vin din cauza toboganelor, pur si simplu nu o vad eu in stare sa se catere si normal ca vrea, fiind atati copii, deci mai bine nu... Avem si noi din ala mic la casa, nu aici unde stam, deci are acolo cand chiar are kef de asa ceva. Noi mai mult ne plimbam prin oras, parc, pe la Macdonalds:D, pe la locurile de joaca din hypermarketuri...am fost pe la circ, pe la teatru liric ... nu neaparat afara la copii, unde tot timpu se gaseste vro mamica sa ma enerveze cu ceva (exemplu: pamperii lu' fie-mea sau faptul ca isi lasa copii de 2 ani sa plece de capu lor la 50 de metri printe blocuri sa se catere prin copaci cand timp ele stau pe banca...si se mira de ce nu vreau sa invete a mea ca e ok sa plece fara nimeni de nebuna...). In fine, pentru ca pot sta cu ea acasa si voi putea practic tot timpul, pana nu o dau la gardiniti, probabil dupa 3 ani nu o las singura cu copii cum fac altele de pe aici. Daca ma duc in locuri mai organizate de joaca sau prin parc/centru, dau de copii mai cumintei, adica care nu risca asa mult cu aveturatul fara mami...si prefer sa fie asa deocamdata. Daca vrei sa mergem la o plimbare mai origanizata in weekened, prin parc sau ceva, sa-mi zici :)
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
doxinu spune:
LA LULTI ANI TUTUROR CAPSUNEILOR CARE AU IMPLINIT DEJA 2 ANISORI,SA CRESTETI MARI SI SANATOSI
Parca ieri eram gravide si ne nelinisteau atatea lucruri iar acum sarbatorim al doilea an alaturi de minunile noastre.Parca prea repede trece timpul,asa mi se pare mie,si sunt cu el de 2 ani non-stop
Sorina parintii pot spune multe io m-am lamurit in parc,insa nu intotdeauna sunt si adevarate.Sunt copii care la 2 ani vorbesc bine dar asta nu inseamna ca daca nu intra la categoria "unii copii" are probleme....nici pomeneala.Nu te stresa,bucura-te de puiul tau si de cceasta perioada ca o sa creasca si o sa-ti doresti sa nu te fi stresat atat pentru nimic.
Ioana13 spune:
[b]La multi ani, Miruna de Ninutza!!!!
La multi ani, Bianca de Ckristina!!!
La multi ani, Pierre de Rhoneea!!!
La multi ani, Andrei de Roxicucu!!![/b]
in avans
La multi ani, Soniaaaa!!!!! Iti doresc o inioara de leu si auz de soricel!!!
Pe Patrick cind il intreb citi ani are zice:
-PAtuu(patru)!
-Nu 4, 2 ani ai!
- patuuu, teeei!!
Numai 2 nu vrea sa zica si se strimba si se incrunta... si ride pe sub mustata! O fi el la virsta la care ar trebui sa zica NU, dar cum nu se preteaza raspunsul Nu la intrebarea asta, modifica el raspusnsul, numai sa nu il spuna corect
Va doresc un week-end prelungit superb!! (noi avem liber luni, nu stiu altii.. )
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
ang3lt0uch spune:
Scuze de intrebare probabil aiurea ..Dar ce e LUNI de ar trebui sa fie liber ? Habar nu am..eu oricum nu am liber niciodata dar imi pot lua oricand...daca sacrific noaptea sa fac "norma" ... ma gandeam ca o fi vro sarbatoare si cum noi habar nu avem, iarasi se trezeste sotu ca ramane el la contracte, ca de obicei cand nu se anunta din timp..la ei nu pot avea toti liber cand e liber oficial, caci e vb de medicamente si daca vrea spitalul sa semneze nush ce ca sa le aduca soferii medicamentele tre sa fie cineva..deci CE E LUNI ?
Doxinu, sa stii ca nu imi influenteaza parerea mea personala ceea ce cred altele, ba chiar ma scot din sarite cand indaznesc ele sa ii faca lu fie-mea vro evaluare sau observatie...de aia prefer sa le evit. prefer mamicile mai cu picioarele pe pamanat, nu alea atotsitutoare dar care stau cu spatele la copil si daca le intrebi unde a disparut iti raspund ca "vine el"...
Poze cu ingerasul mic
Graviduta spune:
Luni sunt Rusaliile.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ang3lt0uch spune:
Ah..se veede ca nu le am :) .. deci nu va fi liber :)
Poze cu ingerasul mic
CarlaV spune:
Salutare, trec si eu pe aici sa va spun ca nu am nascut inca, va dau de stire cand nasc sau cand mi se scoate copilul .
Chiquitita, multumesc din suflet
Sorina, si pe mine ma streseaza asta cu liberul de luni, ideea e ca au bagat in lege ca a 2-a zi de Rusalii e libera. Nici eu nu le am pe astea .
Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
An@ spune:
Poohy, hai ca pana am intrat eu...am vazut ca ti-a explicat Carla foarte bine cum se ajunge la circ. Noi am fost aseara si a fost super!!! tine de la 7 la 9:30 cu pauza de un sfert de ora. Este destul de aglomerat, mai ales daca va duceti in we...chiar si aseara a fost aglomerat. Noi am ajuns cu 15 min inainte de spectacol si cu greu am gasit niste locuri bune...asa ca sa mergeti mai devreme. Sunt si 2 prezentatoare: Magda Catone si Manuela Harabor.
Madi, n-ai fost si tu aseara? ca era cineva care semana cu tine (daca imi mai aduc aminte cum arati, ca de cand n-ai mai pus poze ).
Daca cautati scutece de inot, se gasesc in REal (in rest pe nicaieri nu sunt)...dar ultimele 2 pachete cu numere mici, le-am luat eu..voi oricum purtati mai mult (dupa nr de kile ).
Didi e in Roooo?????????? Si n-a anuntat nici o intalnireeeeeeee??? Stiu ca nu sta in Buc cand vine, dar totusi putea sa zica cand aterizeaza ca ma duceam pana la aeroport s-o vaz . Ntz, ntz...
Elteka ce faci? "Dospesti" ceva?
Liviana, din 2 iul...a trebuit sa modificam ca avem treburi/delegatii pe la serv.. Vreo sansa sa ne vedem?
Ella, cum fu serbarea? hai cu poze!!!
mami de Ana (22 mai 2007)
chiquitita spune:
Salutare!
Eu ma bucur ca e liber luni pt ca era prima mea zi de serviciu, asa ca incep de marti!
Carla, ati stabilit cu cine ramane Saby cand nasti? Parca erai stresata de treaba asta.
Ella, si eu de abia astept pozele, Bob a avut ditamai rolul!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
ella_74 spune:
Ana, Chiqui,
serbarea e pe 12 iunie, deci saptamana viitoare
Ieri m-a intristat ceva, le-a paruit pe Anastasia si Miruna, colegele lui de grupa; initial le-a mangaiat pe par, dupa care a inceput sa le ciufuleasca pana a devenit neplacut.
Punem pe seama faptului ca e gelos; educatoarea lui preferata le-a tinut si pe aceste fetite in brate, desi de regula e tinut in brate de educatoare.
Am incercat sa aflu mai multe dar mi-am dat seama ca nu intelege semnificatia a ceea ce a facut.
mi-a spus atat : " am tas de par pe Atanasia; va pange daca tag de par iar"