**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

Madi, n-ai fost si tu aseara? ca era cineva care semana cu tine (daca imi mai aduc aminte cum arati, ca de cand n-ai mai pus poze ).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mami de Ana nu eram eu Noi nu ne aventuram la circ, inca, deoarece Anei nu ii plac clovnii, ii e frica de ei...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Chiquitita, e poveste lunga. Rezolvasem partial cu cine va ramane cu Saby, apoi oamenii si-au cumparat bilete la mare fix in perioada in care trebuie sa nasc, desi erau nasii fetitei, fara sa sufle un cuvintel despre nastere, stat cu Saby etc... Apoi s-au oferit altii sa vina repede la spital daca ajungem acolo cu tot cu Saby, stau cu ea pana terminam noi sau o aduc acasa sau o duc la ei. Pana sambata viitoare o am in tara pe prietena mea din Germania care are 2 fete si vine si noaptea daca o sun, asa ca sunt acoperita cat de cat.
Ella, imi pare rau de isprava de la gradinita, mi se pare clar ca Bob o sa mai faca asa numai ca sa planga fetitele, din moment ce-ti explica atat de clar cauzalitatea. Insa lucrul bun pe care eu il vad in asta este ca gelozia se manifesta in alt mediu decat acasa, s-a legat si de educatoarea respectiva si asta e un pas inainte in acceptarea gradinitei.

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

La multi ani, Soniuta iubita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Miruna de Ninutza!
Sonia! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Soniuta si Miruna!

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

La multi ani cu intarziere, Soniuta!
La mutlti ani pentru maine Vladut de Angiuta!

Noi am fost aseara la padure sa o sarbatorim pe Liviuta in cerc restrans, doar cu mosi, nasi etc. Avem si nite poze noi de aici!
http://family.webshots.com/photo/2822553250103527301CRNEVq

Edit: am uitat sa intreb, daca mai sunt capsunei care beau lapte praf, din cel de la Nan, a trecut cineva la varianta de 2+? Noi am luat deja o cutie.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Va mtumim mult de tot ! Am sa incerc sa pun si Eu poze cu sonia, va anunt cand sunt !

si La multi ani tuturor capsuneilor !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

La multi Ani! tuturor capsuneilor!

Noi suntem bine, ne-am instalat la Cluj, Andreea se comporta mai bine decat ne asteptam. Nu-i place deloc scara blocului ca nu era obisnuita ca noi stateam la parter, si a plans si i-a fost frica in mod evident prima data cand am urcat, apoi i-am tot explicat ca sunt multe usi si scari si stau alti oameni. Evident ca prima data a crezut ca o ducem la doctor, apoi s-a convins ca nu este asa si incepe sa se obisnuiasca. Mai intreaba de prietena ei, de bica si bicu, de cumnata-mea, sa o duc la 'alte afara', adica acasa unde cunoaste, dar tot mai rar. Acum nu-i place dusul si ii fac baie greu, l-am scos sa nu-l vada. Eu ma misc tot mai greu, sper sa nu nasc pana la sfarsitul saptamanii ca sa apuce sa vina mama si sa ii fie mai usor sotului si Andreeiei. Dr spune ca ar trebui sa mai stea 10 zile, dar nu se stie.

Am vazut poze cu Liviuta, ce tort frumos a avut!

Betty 36+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Betty, bine ca v-ati instalat, incet incet si andreea o sa se acomodeze de tot. Da, tortul a fost cu "soaiecele", cu accent pe "ie", e asa dulce cand zice!
Carla, am visat azi noapte ca citeam pe forum si o prietenea a ta ne scrisese un mesaj ca ai nascut!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Livia!
Vladut!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput