**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)
Raspunsuri - Pagina 5
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiquitita Carla, am visat azi noapte ca citeam pe forum si o prietenea a ta ne scrisese un mesaj ca ai nascut! Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007) |
N-am nascut . Termenul meu este in 23 iunie, cam ca la Betty.
Maica-mea tot zice ca are ea un feeling ca nasc in 5 sau 7 iunie, a vazut ca n-a mers si acum zice de 19 iunie (ca eu sunt nascuta intr-o zi de 19). Ramane de vazut, daca ar fi dupa mine as alege 19-le , dar ramane sa fie dupa bebelina.
Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
doxinu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
N-am nascut . Termenul meu este in 23 iunie, cam ca la Betty. Maica-mea tot zice ca are ea un feeling ca nasc in 5 sau 7 iunie, a vazut ca n-a mers si acum zice de 19 iunie (ca eu sunt nascuta intr-o zi de 19). Ramane de vazut, daca ar fi dupa mine as alege 19-le , dar ramane sa fie dupa bebelina. Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
can citesc ce scrii imi aduc aminte de emotiile cu care il asteptam io pe STEFAN.Aveam pregatit tot cu 1 luna inainte( mare refer la hainute calcate si aranjate in sifonier)Patutul i-am spus sotului sa-l punem exact cu 1 zi inainte sa nasc(desi io mai aveam 3 saptamani pana la termen),asa am simtit io si el a zis ca avem timp........................ce de emotii trebuie sa te incerce si atunci cand esti mama pentru a 2-a oara...............
poohy spune:
Carla, An, merci de raspuns
A fost Manucu la circ sambata dimineata cu tata, a fost super incantata. Mie nu a vrut sa imi zica decat despre ursii "verzi" care sareau prin "alea" :))))
A rezistat destul de bine din ce zice sotulache, cu mici pauze, si a vrut sa se duca in arena :D
Eu nu am mai apucat sa intru ca mi-a picat netul si probabil mai pica (se tot desincronizeaza modemul) si daca nu e cand am eu 2 minute...
Asa ca zic de acum -
LA MULTI ANI Soniuta iubita!!!
LA MULTI ANI tuturor capsuneilor!!!!
si
Betty, Carla, Cristinamaria, nastere usoara si bebei sanatosi si cumintei si fara colici :D :D :D!!!!
Si surioarele/fratiorii mai mari sa fie si ei fericiti!!
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Ninutza spune:
Va multumim din suflet pentru urari
Zicem si noi La Multi Ani tuturor capsuneilor care au facut 2 anisori!!!
Madi spune:
Liviuta, Vlad, Razvan Adrian!!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
CarlaV spune:
Ioana, imi venea sa comentez ceva despre avertismentul tau, la fel si pentru Oana, dar ma abtin, culmea, nu mi se intampla des, oara al 2-lea copil te face mai intelept?
Despre emotii nu stiu ce sa zic, deocamdata sunt pozitive. Mai stresat este sotul, desi nu pare. Am avut contractii zilele trecute intr-o seara si el atata s-a agitat prin casa, nu stia ce sa faca mai intai, ca m-a apucat rasul. Eu m-am dus sa ma spal pe cap (nu puteam pleca sa nasc asa cum eram ) si saracul era de-a dreptul ingrozit, din partea lui era ok sa-mi pun un sac in cap si sa plecam la spital.
Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Ioana, imi venea sa comentez ceva despre avertismentul tau, la fel si pentru Oana, dar ma abtin, culmea, nu mi se intampla des, oara al 2-lea copil te face mai intelept? Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Nu sunt sigura ca am inteles ce ai vrut sa spui.Poti fi mai explicita?
bettyR spune:
Fetelor, cum sa o spal pe Andreea ca ii este frica de cada, prima data nu a plans prea tare si tot zicea de dus, acum l-am scos dar a plans mai rau si am scos-o. Dar nu o pot tine atata nespalata, pe caldurile astea. Degeaba i-am pus jucarii, am pregatit-o 2 zile, i-am pus 'barca ei' (covorasul antiderapant), ii este frica f tare. Pe corp o pot spala in cadita, dar pe cap? Of, asa mi de mila de ea ca-s multe schimbari, si pentru mine e greu.
Carla, asa zicea si mama prima data cand sa nasc, tot se apuca ea sa calculeze si era f convinsa cand nasc eu. De data asta nu mai zice nimic. Eu as vrea sa nasc o data sa scap ca abia ma misc, dar parca mai bine sa mai stea totusi. Sa zic cinstit eu nu mai am asa emotii ca prima data, poate din cauza atator schimbari, nu apuc sa ma gandesc tare mult. Si al meu sot e tare stresat.
De fapt, Ioana, am vrut sa zic ca nu mai am asa emotii ca nasc si mai apare un sufletel, ci mai multe griji si emotii am pentru Andreea, ca nu mai apuc sa ma gandesc la al doilea. Dupa o sa fie altfel.
Ieri mi-am aruncat telefonul mobil la gunoi fara sa imi dau seama, mi-am scuturat poseta.
Betty 38+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
vas spune:
Ceau!
Vai Betty, cand ma gandesc la tine imi amintesc cum eram cand mai aveam putin si trebuia sa nasc. Frumoase clipe oricat ar fi de grele.
Sanatate multa va doresc.
In ceea ce priveste spalatul in cada , incearca sa o lasi pe ea sa vrea sa intre acolo. Eu la Eliza cand ii spun ca facem baie nu vrea, dar daca ma bag eu imediat apare la cada, se dezbraca singurica si se cere si ea. Poate ii e frica de zgomotul pe care il face apa atunci cand se umple cada. Incearca sa ii pui mai putina apa la inceput si in timp ce sta acolo sa o umpli mai mult. Incearca toate metodele chiar daca iti este greu cu burtica mare dar daca va prinde frica de apa cu timpul nici nu o vei mai putea spala pe cap deloc. A avut si Eliza mea o perioada asa si mi-a trebuit ceva timp sa o invat la loc sa stea linistita.
Bafta multa!!!!!!
Elizei ii curge nasacul, nu stiu cum a reusit sa raceasca , iar tati e plecat la tg-mures sa se opereze. Are deviatie de sept si nu mai rezista saracul asa. Deci noi suntem singurele.....offf ce urat e.
Va pup.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
bettyR spune:
Vas, asa o sa incerc azi sa fac eu dus si sa se uite si ea si sa o chem. Noi am schimbat casa si ii este frica de noua cada, ca acasa era tare fericita la baie si ma innebunea sa ii fac. Nu are nici o treaba cu apa sau spalatul pe cap, ii este frica de loc si cred ca suna apa mai tare aici. Dar am inchis usa pana s-a umplut cada si apoi am vrut sa o bag. Sper sa ii treaca pana la urma, tot am spalat-o asa pe bucati in lighean, dar nu e treaba asta.
Sanatate Elizei! Si noi suntem parca un pic racite, ma cam doare capul si gatul. Dar e ceva usor, nu-mi fac griji, cred ca is alti virusi prin zona.
Betty 36+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea