**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
arcadia abia astept sa ne spui ce sex are puiutul tau.Asa ma bucur cand stiu ca vom avea un nou bebe mic.........
Nu-ti face griji totul o sa fie bine mai ales ca este un bebe plimbat prin locuri minunate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madaiulia spune:
Amelie de Irinusha!
Betty ce mai faci? Punem majoretele?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
ang3lt0uch spune:
Toata lumea face al doilea copil Nu numai voi, si in jurul meu, aceeasi poveste
Numai eu nu stiu de ce nu mi-l doresc..deocamdata. Am tot timpul impresia ca Adriana va traii dezavantajata, ca ii voi spune tot timpu :"mami esti mai mare, lasa-l pe el/ea sa...", "mami acu tre sa stau cu bebe, nu am timp si de tine.." etc etc... Numai asta am in cap cand ma gandesc la alt copil, deci nu este in plan, chiar daca as avea impresia ca financiar mi-l permit.
felicitari mamicilor ce se simt in stare sa se imparta in mod egal.
Totusi, cele care vin la mare sapt care vine au intrat deja in pregatiri si nu mai frecventeaza forumul?[q]
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
arcadia spune:
La multi ani Amelie de Irinusha!
Calin o sa aiba o surioara!
Sunt asa de fericita, mai ales ca bb e bine
Ioana Voiam sa iti spun ca are si Calin tractoras din ala rosu, dar inca nu merge singur pe el.
Angeltouch, la noi nu era planuit acum bb2, dar sunt foarte fericita asa
Sa ma laud si eu, a invatat si puiul meu sa zica cum il cheama (Cain), cati ani are (doua) si de unde este Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia La multi ani Amelie de Irinusha! ![]() Calin o sa aiba o surioara! ![]() ![]() ![]() ![]() Ioana ![]() Angeltouch, la noi nu era planuit acum bb2, dar sunt foarte fericita asa ![]() Sa ma laud si eu, a invatat si puiul meu sa zica cum il cheama (Cain), cati ani are (doua) si de unde este ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yuhuhuhuhu!!!! o sa am o nepotica! o sa am o nepotica!!
![](punk.gif)
mami de alexutza (10.04.2003)
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
madaiulia spune:
Arcadia felicitari pentru fetita!
Ang3lt0uch eu imi doresc al doilea bebe, dar unul din motivele pentru care inca nu ma hotarasc definitiv este tocmai cel pe care il spuneai tu, ca nu as mai avea suficient timp pentru Andrei.
Noi nu mergem la mare saptamana viitoare.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
doxinu spune:
arcadia felicitari pentru fetita.Nici STEFAN nu merge singur pe el
NOI MERGEM LA MARELA SFARSITUL LUI AUGUST,IN EFORIE NORD,cine merge in acelasi timp cu noi?
arcadia spune:
madaiulia, ioana multumesc
noi o sa mergem la mare la eforie sud candva in iulie, dupa 13 cel mai probabil, dar doar eu cu calin si cu mama ca tati nu poate.
imi pune si mie cineva va rog un carucior roooooz pe prima pagina?
io pun majorete pt betty ca a trecut dpn-ul si nici o veste
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
18+
ang3lt0uch spune:
arcadia, cel mai frumos baietel si fetita..felicitari! Apropo, eu acu vad ca baietelul tau e nascut tot pe 8 Mai ca Adriana mea...
Doxinu, noi mergem la Eforie Nord dar pe 2 iulie acum...:)
Madaiulia, deci ma intelege cinevaChair ma gandeam ca sunt daor eu defecta
EDIT:
AM o obsesie, care se inrautateste pe masura ce se apropie ziua plecatului la mare, si care e hranita din plin de maica'mea (ma suna de 3 ori pe zi sa-mi aduca aminte!).
Vedeti voi, a doua oara cand m-a dus mama la mare, aveam 3 ani, m-a pierdut pe plaja...DE 2 ORI! SI cum acu' e a doua oara cand o duc eu pe Adriana...se pune intrebarea ...daca o pierd si eu pe plaja?
Adica, eu nu o vad pe maica-mea cu capu' in nori...nu stiu cum m-a pierdut
..ea de obicei e de 15 ori mai atenta si obsedata ca mine de orice...Imi vine sa o leg cu ata de mine pe Adriana, sau sa nu mai plec
...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ang3lt0uch AM o obsesie, care se inrautateste pe masura ce se apropie ziua plecatului la mare, si care e hranita din plin de maica'mea (ma suna de 3 ori pe zi sa-mi aduca aminte!). Vedeti voi, a doua oara cand m-a dus mama la mare, aveam 3 ani, m-a pierdut pe plaja...DE 2 ORI! ![]() ![]() ![]() ![]() Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007) Suparici de 2 ani Poze NOI cu...noi:) Poze cu ingerasul mic |
Hai ca m-ai facut sa rad.Cum poti sa te gandesti la asa ceva?Doar nu te ducu la mare cu ADRIANA si o lasi pe plaja sa se joace si tu te culci........Noi avem piscinuta,umbrele si o gramada de jucarii.In acest fel ii limitam teritoriul.Faceti cu randul la supravegheat si sunt sigura ca toul o sa fie bine.Am gasit o plaja mai izolata in eforie nord,aproape de iesirea din oras.Ne ducem acolo ca foarte putina lume vine deoarece nu sunt "restautante" pe plaja ci un sanatoriu parasit
![](icon_smile_big.gif)