**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
arcadia spune:
angeltouch, stai linistita ca nu ai cum sa o pierzi, doar nu o lasi sa se indeparteze fara sa o mai vezi.
intr-adevar, am observat si eu ca ai nostri copii sunt nascuti in aceeasi zi
multumesc pentru felicitari
eu tot ma gandesc la 4, 2 baietei si 2 fetite
edit ca am uitat sa schimb semnatura Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madaiulia spune:
Mara de Graviduta!
David de Alynta27!
Ang3lt0uch nu ai cum sa pierzi fata pe plaja. O s-o supravegheati cu randul si va fi totul ok.
Arcadia ce curajoasa esti! 4 copii! Recunosc ca uneori as vrea si eu ca a doua oara sa am gemeni, dar cu 4 nu cred ca m-as descurca.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
carstea spune:
Buna
Felicitari noilor mamici!
Am observat ceva la Rares si as vrea sa ma consult cu voi .Poate imi spune cineva ce poate fi inainte sa ajung la medic.
Lui R i se descuameaza masiv pielea din jurul unghiilor pe buricele degetelor si la maini si la picioare.De exfoliat i se exfoliaza de micut dar acum ma ingrijoreaza combinat cu descuamarea.Ce carenta o avea?
Noi ne-am intors din Romania saptamana asta.A facut un pic de febra in primele nopti dar pe urma totul a fost f bine.Ne-am intors si cu bunica asa ca avem ajutoare.
Am inceput si noi timid potty training (adica facem kk in pampers asezati pe olita)
Cam atat noutati!
pupici
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia![]() |
Multumim!
![](pupic.gif)
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ang3lt0uch spune:
Va dati seama fetelor ca e doar o obsesie careia nu ii gasesc baza logica...stiu ca e imposibil sa o pierd dar ma obsedeaza asta.
madaiulia Daca o supraveghem cu randul, atunci sigur mi se adeveresc temerile. Tati e aerian, el e tot timpul cu "las-o ca nu pateste nimic"...de exemplu "las-o sa se catere pe scara din gradina..de metal si instabila
...sau mai stiu eu ce...a, da las-o sa alerge pe strada ca nu sare in fata masinii
" Daca ar fi dupa el.... Nici nu se pune prbl sa stea cu tati, eu stau cu ea ca si asa noi le facem pe toate impreuna ca asta e
Spre disperarea ei cateodata
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
bettyR spune:
Am intrat repede sa va anunt ca am nascut in 23 pe Alexandra, de 3900gr si 57cm. Acum suntem acasa si suge f bine, am lapte suficient si e tare cumintica, doar mananca si doarme. Andreea a reactionat f bine, ii este draga si nu pare geloasa deocamdata. Mai zice sa plece uneori sau sa ii pun si ei pampers cand o schimb pe asta mica. Cu ajutor e ok , fara insa mi se pare cam greu deocamdata.
Am si cateva poze la semnatura.
Betty 39+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Betty, felicitari!!! Sa traiasca Alexandra!!!! Ce mare a fost!!! Nu degeaba aveai tu burtica mare! Super ca e cuminte sa ca Andreea ti-a depasit asteptarile si a primit-o bine!!! Refacere rapida!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
mihamora spune:
Felicitari Betty! Sa-ti traiasca Alexandra! Ma bucur ca Andreea nu e geloasa
Arcadia - felicitari!!! imi dau seama ce fericita esti
Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007
arcadia spune:
Ia uite cum am uitat eu sa va urez ieri.. probabil m-a colesit vestea ca o sa am
La multi ani David de Alynta!
la multi ani Mara de Gravi!
La multi ani Teodora Ioana de Florina!
La multi ani Cristian de Lilly_love!
Betty, felicitaaaaari!
Sa iti traiasca mareata, a avut aceeasi greutate ca Calin, dar mai inaltuta
Ce bine ca e cumintica si ca a reactionat bine Andreea, care s-a facut si ea fetita mare si frumoasa
Felicitari si pentru laptic, sa fie in continuare din belsug!
miha, multumesc poate incercati si voi si numarul 3
madaiulia, eu imi doresc 4, dar trebuie sa il conving si pe tati oricum a zis ca mai vrea un baietel
si de aici pana la nr. 4 nu mai e cale lunga
cristina, eu cred ca lui rares ii lipseste o vitamina, dar e mai bine sa mergi la doctor sa iti zica el. i-ai dat pana acum ceva vitamine? succes la antrenamentul la olita! Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
19+
madaiulia spune:
Felicitari Betty! Bebita sanatoasa si mancacioasa iti doresc si refacere rapida!
Am vazut si pozele. Ce mare e Alexandra! Cum ai nascut? Ma bucur ca Andreea a reactionat bine si nu e geloasa. Cum s-a comportat cat ai stat in spital?
Ang3lt0uch concediu placut!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007