**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

angeltouch, stai linistita ca nu ai cum sa o pierzi, doar nu o lasi sa se indeparteze fara sa o mai vezi.
intr-adevar, am observat si eu ca ai nostri copii sunt nascuti in aceeasi zi
multumesc pentru felicitari
eu tot ma gandesc la 4, 2 baietei si 2 fetite

edit ca am uitat sa schimb semnatura

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Mara de Graviduta!
David de Alynta27!
Ang3lt0uch nu ai cum sa pierzi fata pe plaja. O s-o supravegheati cu randul si va fi totul ok.
Arcadia ce curajoasa esti! 4 copii! Recunosc ca uneori as vrea si eu ca a doua oara sa am gemeni, dar cu 4 nu cred ca m-as descurca.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna

Felicitari noilor mamici!

Am observat ceva la Rares si as vrea sa ma consult cu voi .Poate imi spune cineva ce poate fi inainte sa ajung la medic.

Lui R i se descuameaza masiv pielea din jurul unghiilor pe buricele degetelor si la maini si la picioare.De exfoliat i se exfoliaza de micut dar acum ma ingrijoreaza combinat cu descuamarea.Ce carenta o avea?

Noi ne-am intors din Romania saptamana asta.A facut un pic de febra in primele nopti dar pe urma totul a fost f bine.Ne-am intors si cu bunica asa ca avem ajutoare.
Am inceput si noi timid potty training (adica facem kk in pampers asezati pe olita)
Cam atat noutati!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaiulia

Mara de Graviduta!

Multumim! Il felicitam si noi pe David de ziua lui, sa creasca sanatos si fericit!

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Va dati seama fetelor ca e doar o obsesie careia nu ii gasesc baza logica...stiu ca e imposibil sa o pierd dar ma obsedeaza asta.

madaiulia Daca o supraveghem cu randul, atunci sigur mi se adeveresc temerile. Tati e aerian, el e tot timpul cu "las-o ca nu pateste nimic"...de exemplu "las-o sa se catere pe scara din gradina..de metal si instabila ...sau mai stiu eu ce...a, da las-o sa alerge pe strada ca nu sare in fata masinii" Daca ar fi dupa el.... Nici nu se pune prbl sa stea cu tati, eu stau cu ea ca si asa noi le facem pe toate impreuna ca asta e Spre disperarea ei cateodata

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Am intrat repede sa va anunt ca am nascut in 23 pe Alexandra, de 3900gr si 57cm. Acum suntem acasa si suge f bine, am lapte suficient si e tare cumintica, doar mananca si doarme. Andreea a reactionat f bine, ii este draga si nu pare geloasa deocamdata. Mai zice sa plece uneori sau sa ii pun si ei pampers cand o schimb pe asta mica. Cu ajutor e ok , fara insa mi se pare cam greu deocamdata.

Am si cateva poze la semnatura.

Betty 39+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty, felicitari!!! Sa traiasca Alexandra!!!! Ce mare a fost!!! Nu degeaba aveai tu burtica mare! Super ca e cuminte sa ca Andreea ti-a depasit asteptarile si a primit-o bine!!! Refacere rapida!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Felicitari Betty! Sa-ti traiasca Alexandra! Ma bucur ca Andreea nu e geloasa

Arcadia - felicitari!!! imi dau seama ce fericita esti

Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Ia uite cum am uitat eu sa va urez ieri.. probabil m-a colesit vestea ca o sa am

La multi ani David de Alynta!

la multi ani Mara de Gravi!

La multi ani Teodora Ioana de Florina!

La multi ani Cristian de Lilly_love!

Betty, felicitaaaaari! Sa iti traiasca mareata, a avut aceeasi greutate ca Calin, dar mai inaltuta Ce bine ca e cumintica si ca a reactionat bine Andreea, care s-a facut si ea fetita mare si frumoasa Felicitari si pentru laptic, sa fie in continuare din belsug!

miha, multumesc poate incercati si voi si numarul 3

madaiulia, eu imi doresc 4, dar trebuie sa il conving si pe tati oricum a zis ca mai vrea un baietel si de aici pana la nr. 4 nu mai e cale lunga

cristina, eu cred ca lui rares ii lipseste o vitamina, dar e mai bine sa mergi la doctor sa iti zica el. i-ai dat pana acum ceva vitamine? succes la antrenamentul la olita!

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Felicitari Betty! Bebita sanatoasa si mancacioasa iti doresc si refacere rapida!
Am vazut si pozele. Ce mare e Alexandra! Cum ai nascut? Ma bucur ca Andreea a reactionat bine si nu e geloasa. Cum s-a comportat cat ai stat in spital?
Ang3lt0uch concediu placut!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput