**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Un raspuns scurt pentru Ella: vezi ca Fast Track Kids au ceva programe de vara (nu toata ziua, din pacate) care pentru copii mici, pana-n 3 ani, zic eu ca-s destul de interesante. Au venit la o prezentare la noi la gradi, mi s-au parut OK, am cautat impresii pe net si mi-am mai temperat parerea, la mine, pentru nr 1 nu prea mai e interesant, pentru nr 2 am bona, dar ma gandeam ca mai umpli cumva timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella, eu anul trecut am dus termoplonjon si termos. Anul asta nu am mai dus, lasam o sticla de apa plata afara si asa ii faceam laptele. Nu s-a plins, dar cind a ajuns acasa si i-am dat lapte caldut a zis ca "arde"
DAca vrei sa fie cald, eu zic sa duci de acasa ceva incalzitor, sa nu te bazezi pe vasele lor, care pot fi cam ruginite.
Patrick numai seara minca bine, in rest cam pe lapte s-a bazat si alimentatia lui acolo. Seara mai dadea foamea in el si minca si peste sau paste.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumesc de complimente fetelor. M-ati facut sa rosesc. Si sa ma duc sa-mi verific etichetele la imbracaminte. Dar nu am gresit, am unele 6, altele 8 si cele 8 imi vin un pic largute. E drept ca cele 6 sunt destul de fixe, dar incap in ele totusi. Eu am 1,60 si vreo 52 de kg si nu reusesc sa scad mai jos sub nici o forma. Macar 49 as vrea si eu, dar s-a intepenit acul de la cantar aici.
Liviana sanatate la baieti.
Carmen super tare faza cu masina. Si povestile cu fetele sunt pe masura.
Sorina ai fost o mireasa tare draguta.
Si eu cred ca e cazul sa nu va ingrijorati cu vorbitul.
Andrei e vorbaret, nu pot sa ma plang de asta, face fraze complexe deja de ceva vreme. Dar majoritatea copiilor prietenilor nostri, de aceeasi varsta cu el sau chiar mai mari vorbesc destul de putin. Deci cred ca mai degraba asta e normalitatea. Si pediatrul se minuna acum ceva vreme de cat vorbeste Andrei.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Voi le dati copiilor ceva pentru imunitate? In afara de Oscilococcinum pe care i-l dau o data pe saptamana, nu stiu daca as putea sa-i mai dau ceva. De ieri, Mara face iar temperatura, nu mare (aseara a ajuns la 38,7, azi dimineata avea 38,4), dar suficient cat sa ma darame psihic, mai bine bolesc eu decat ea. Oricum, suntem toti trei loviti.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Alina, noi i-am dat septilin cateva luni, la recomandarea pediatrei (facea des rosu in gat) si bunica spune ca a avut efect: de cand i-am terminat doza nu a mai racit deloc. De fapt, nu a mai avut nici o problema de santate. Nu cred ca e chiar o coincidenta ca el colectiona toti virusii de la verii lui.

Edit: Multumim liviana, alina, madaiulia pentru urari.

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Alina nu pot sa te ajut cu sfaturi. Eu nu i-am dat lui Andrei nimic pentru imunitate.
Multa sanatate Marei si voua!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Multumesc frumos. Acum e bine, are 37,1. Chestia e ca ea e vioaie, nu a dat semne de apatie/somnolenta etc. Doar ca mai frige din cand in cand. Si e infundata sau ii curge nasul, alterneaza.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Dar ce virus a prins vara Mara?

Eu nu i-am dat nimic, decat aiurea niste Osscilo...asta iarna dar nu f mult timp. Ea nu a racit/facut gripe aproape deloc. Cand prindem noi cate ceva iarna ia is ea de la noi dar de fiecare data a fost mult mai bine ca mine...febra a facut daor de la dinti, si asta cand era mai mica.

In schimb anul trecut facea entroviroze...mi-a facut in mai...in iunie..in octombrie. Vad ca anu asta inca nu.

Cu rosu in gat nu avem probleme...si ea chiar manaca rece, si laptele il ia din frigider si bea din cutie direct...mai manaca si inghetata... Am crezut ca e adevarata treaba cu suzeta si ca de asta nu face rosu in gat, dar acum nu prea isi mai aduce aminte de ea, decat seara cateodata...asa ca, nu stiu de ce nu face ca eu nu i-am dat nimic.

Dar ii mai dau multivitamine, chiar si vara. Insa nu continuu..cam atat.

[[[CINE MERGE LA MARE SAPT CARE VINE?]]]

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Ne-am intors si noi luni din Barcelona, e superb orasul, m-am indragostit de el. N-am avut timp in 5 zile sa vizitam tot ce am fi vrut. Am zis ca mai mergem o data si cu Calin, sa il ducem la zoo, acvariu si parcul de distractii. Chiar ma gandeam cum ar fi sa ne mutam acolo

La multi ani Razvan de Ramona7!

La multi ani Isabella de Petit_ange!

La multi ani Ana de Carmen_so!

La multi ani David de Pepsi!

la multi ani Vlad de Sobi!

Nu am timp sa scriu foarte mult ca am iarasi mult de lucru, dar sper sa pun niste poze ca de cand ma laud

Vineri merg la consultatie, abia astept sa vad daca e bine bb si ce este, ca sunt un picut ingrijorata pt ca nu prea il simt miscand. Dar cred ca va fi totul bine

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Am gasitcateva idei de joculete pentru canicula/ploaie si vi le-am copiat si voua

Picnic in sufragerie

Intr-un rucsacel ori cosulet, pregateste mancarica pentru picnic - bucatele de legume, fructe, poate o branzica, o farfurioara, un pahar - ce stii tu ca-i place piticului mai mult. Invata-l si pe el sa pregateasca acest bagajel, explicandu-i de ce luam aceste lucruri cu noi. Pune o paturica peste covorul din sufragerie ori chiar in bucatarie (aproape de locul unde ai treaba, pentru a-l putea supraveghea). Apoi lasa-l sa se joace cu mancarica si invata-l sa construiasca turnulete din mancare.

Cortul vesel

Pune o patura peste doua spatare de scaun, astfel incat sa formezi un fel de cort.

Asaza in interior paturica de joaca a copilului si cele mai iubite jucarii. Nu uita de

lanterna #8722; asta da tot farmecul! Incurajeaza-l sa se joace acolo si du-i chiar ceva de rontait - biscuiti, morcovei ori bucatele de fructe.

Magneticul

Da-i copilului un magnet cum sunt cele de frigider. Arata-i ca acesta se lipeste de metal. Apoi lasa-l pe el sa descopere alte lucruri metalice din casa (rafturi, scaune, mese metalice ori manerele sertarelor). Pune-l sa-ti spuna cand reuseste sa gaseasca metal, dar si alte suprafete, apoi numeste-le impreuna cu el - lemn, piele, gresie.

Sursa REVISTA MAMI

Mergi la inceput