**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)
Raspunsuri - Pagina 15
mihamora spune:
Vas - multumesc de intrebare bine face burtica, de o saptamana simt loviturile lui bebe, maine iau rezultatul la TT, sper sa fie bine.
E super Eliza ta, felicitari!
Ninutza - superbe poze, cu ce ocazie le-ai facut? Mi-au placut si papucii.
Am vazut poze cu copilasii ,tare frumosi sunt toti
Carla - felicitari inca o data! Abia astept sa vad poze cu amandoua fetitele
Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007
lbelciug spune:
Razvanel de Ramona7, La Multi Ani!
La Multi Ani cu anticipatie pt Ana de Carmen_so si Isabella de Petit_ange!
Sa va traiasca si petrecere frumoasa in w-e!
Fetele, multumesc pt raspunsurile cu vorbitul, sper sa nu ajungem totusi la 3 ani cu acceasi meteahna.
Ninutza, acum ca au zis fetele, m-am uitat si eu pe pozele tale in costumatia de japonica. Chiar ca esti de revista , poate ne povestesti un pic cum te-ai hotarat sa faci acest foto shooting. Cu siguranta e ceva deosebit pt o europeanca. Nu-mi amintesc, voi sunteti stabiliti definitiv in JP?
Vas, impresionant ce zici, chiar ca astia mici ne uimesc cateodata cu performantele lor.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
bettyR spune:
Am fost ieri la control si pana in 27 zice dr ca are tot dreptul sa mai stea, are si conditii si nici nu e in pozitie de nastere. Sper sa nasc in iunie totusi ca parca nu mai am rabdare si nu mai pot pe caldurile astea.
Andreea iar e nervoasa rau de 2 zile, dar cu ajutor e mult mai usor, nici nu se compara, am mai multa rabdare cu ea ca nu-s nici eu epuizata. Are un pic de rosu in gat ca si eu am, dar nu stiu ce sa ii dau. Voi actionati sau ii lasati asa in situatii asemanatoare. Nu e grav ca nu face febra, se joaca, dar imi scuipa mancarea si e nervoasa.
Vas, iti scriu nr de tel pe PM si suna-ma oricand cand esti in cluj. Noi am renuntat la ap din Buna Ziua ca nu ne ajungeau banii sa-l finisam si am luat unul pe Plopilor, deci in Parcul mare oricand pot ajunge usor si de acolo si de aici de unde stam acum. Ce tare e Eliza cu apa, trebuia sa fie cu mine cand eram undeva prin Ungaria, si am vrut sa imi cumpar apa ca muream de sete si brusc mi-am dat seama ca nu stiu sa zic si nici nu era la vedere sa arat cu degetul macar .
A mea vorbeste binisor, face propozitii frumoase, dar tot nu raspunde cu DA niciodata, numai cu NU .
miniuta, cred ca ti greu cu David vesnic nervos, macar Andreea are perioade cand ne intelegem bine, mai si mananca, mai rar ce-i drept la faza cu mancatul, dar parca e spre mai bine.
Lavini, imi pare rau ca ti greu cu puii. Cand e bolnavior unul, clar e f solicitant si inca-s mici cei mari ca sa priceapa. Putere multa ca trece si perioada asta.
Betty 39+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
Graviduta spune:
Ramona, la multi ani pentru Razvan! Sa creasca sanatos si fericit si sa aiba parte de multe impliniri in viata!
La multi ani in avand pentru puiuti de Petit_ange si Carmen_So!
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
madaiulia spune:
Razvan de Ramona7!
Ninutza foarte frumoase pozele.
Lavini sanatate multa la puiuti! Sunteti mai bine?
Betty te inteleg cu nervii Andreei. Si al meu e din ce in ce mai rasfatat si mai maraicios. Uneori imi vine sa ma arunc de la etaj cand il vad cum face, asta ca sa nu tip la el. Nimic nu-i convine, totul trebuie sa fie pe dos decat zic eu, si totul spus pe un ton din ala matait de imi vine sa plec in lume. Si colac peste pupaza e din ce in ce mai rau cu copiii in parc, ii impinge si ii tranteste cand ti-e lumea mai draga. A inceput sa-mi fie si rusine sa mai ies cu el in locuri unde ne cunosc mamicile, au inceput sa fuga de el cand il vad. Si pe el pare sa-l distreze teribil situatia. Chiar nu stiu cum sa mai procedez cu el, cu chestia asta cu impinsul chiar sunt disperata. I-am explicat, l-am pedepsit, degeaba, la fiecare iesire la joaca o luam de la capat. Ii loveste si pe copiii prietenilor cu care ne vedem frecvent, numai sa fie mai mici decat el. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?
Vas ma bucur ca a ajuns tati al vostru acasa. Eu numar zilele mai rau decat daca as fi in inchisoare si parca nu scad deloc. Cred ca nu mai sunt in stare sa rezist inca o luna . Nici nu stiu cum sa explic asta, ca nu e prima data cand pleaca o perioada mai lunga si alta data rezistam mai bine.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Ioana13 spune:
Bun venit pe lume Larisa!!! Carla felicitari ca esti o mamica atit de curajoasa!
LA multi ani sarbatoritilor din saptamina trecuta!!!
Doxinu, Ioana ce ai slabit!!!!
Noi ne-am intors azi din Turcia, a foat super si Patrick s-a comportat f bine, ceea ce ne face sa il mai ducem si altadata in concedii. A facut sarituri in apa... cred ca a fost peste intr-o viata anterioara! Pozeeehttp://picasaweb.google.com/ioana1303/Antalya#
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
madaiulia, nu stiu ce sfat sa iti dau cu impinsul copiilor. Poate vrea sa fie in centrul atentiei, habar nu am. Poate dupa ce vine tati al vostru o sa fie mai usor. Spune-i ca nu-l mai duci la copii si chiar nu-l mai duce o zi. A mea nu da mana pe strada deloc, e f neascultatoare si nedisciplinata si o sa imi fie tare greu dupa ce nasc sa ies cu amandoua. Eu ii tot spun din casa de ma doare gura inainte sa iesim, uneori asculta, de cele mai multe ori nu. Oricum Andreea pare sa nu auda cand vorbesc cu ea de cele mai multe ori, ca la un moment dat chiar ma gandeam ca are probleme. M-au linistit sotul si mama, si am vazut si eu ca aude si reactioneaza doar la ce ii convine.
Ieri iar a facut crize de plans ca vroia sa o iau eu in brate, nu mama, mai era un pic pana acasa si pe scari. A continuat plansul si acasa ca vrea inapoi afara cand era 9 si eram de la 6:30 afara, era de fapt flamanda si obosita. Mama cand a vazut-o cum face a zis ca is crize de rasfat si ca ii facem prea mult pe plac. Probabil parintii nostrii ne-au crescut altfel, dar ai mei nu au fost duri deloc cu noi, dimpotriva. A zis ce spune si Didi ca exageram ca facem dupa ea si cu faptul ca ne gandim mereu ca stresam copilul.
Ioana, ce frumoase poze si ce fericiti sunteti! Se vede ca va priit vacanta!
Betty 39+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
Ninutza spune:
Multumesc pentru complimente
Liviana, pozele sunt facute intr-un studio PRO din Kyoto. A fost interesant...astept sa mai creasca putin Miruna si o duc si pe ea
Noi nu suntem stabiliti definitiv aici...nu stim inca cat mai stam
mica0307 spune:
Hello,
La multi ani capsuneilor care si-au serbat ziua....ca noi nu am mai intrat de multisor aici...si bine ai venit Larisa.
Noi suntem in concediu in Turcia....este foarte cald, de pe la 10-11 devine insuportabil...noroc cu umbra.
ella sa iei crema cu protectie mare si tricouri deschise la culoare. Este ok, insa cam plin de romani (ma gandesc la hoteurile mai ieftine cum o fi )...hotelul incredibil de mare, mancarea ok. Partea proasta e ca noi comparam cu Royal Wings care parca e un pic peste la servicii...Pupici.
Am vazut ca spuneati de cat de mult/putin vorbesc bbii...Maya ne inebuneste...face fraze, vorbeste o gramada, se intelege cu toata lumea si ii intraba diverse. Miercuri seara a spus: "nu mai e pizza. a papat- tati pe toata"...
revin...ca am vazut poza Larisei...carla daca nu a fost sa fie 09.09.09 a fost la ora 7.07?
CarlaV spune:
'Neata, sanatate multa copilasilor cu probleme!
Multumesc tuturor celor care m-au felicitat pentru nastere. Marea mea bucurie, pe langa faptul ca am un copil sanatos, este ca am reusit sa nasc natural, desi toata sarcina am stat cu cezariana deasupra capului, la inceput din cauza placentei anterioare inserata aproape de col, apoi din cauza dublei circulare de cordon si la sfarsit din lipsa lichidului amniotic.
Betty, sper ca o sa fie bine si la voi dupa nastere, mai ales daca vei avea un ajutor macar la inceput. Noi suntem singuri si inca e ok.
Miniuta, imi pare rau de epiziotomia ta, stiu ca nemtii o fac doar daca trebuie neaparat. Eu am scapat de ruptura de perineu fara probleme, si prima data am nascut netaiata si acum partea asta a fost si mai usoara.
Mica, multumesc si concediu placut! Da, asa a fost cu ora, eu chiar uitasem sa ma uit la ceas, cand am auzit pe cineva langa mine si am facut ochii mari, nu stiu ce au fetele mele cu cifra 7.
Ioana13, multumesc, chiar nu sunt curajoasa, am ales sa nasc natural de frica cezarienei .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"