**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Multumim mult de urari, fetelor. O sa pun si poze, ceva mai tarziu, imi pare rau ca n-am filmat momentul in care si-a cantat Ana singura "mu'ti ani|"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Amatoarele de Turcia, fara romani, mergeti la Adora Golf, noi abia in ziua a 4-a am auzit un copil strigind pe buni si bunu.... peste alte 2 i-am vazut si pe bunici, iar in ultima zi a aparut inca o familie. In rest rusi din plin, care atitea ne spuneau...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ana de Carmen_So. Cred ca a fost tare simpatica Ana cand isi canta La multi ani! Andrei si acum isi mai improvizeaza tort si isi canta "Muti ani taiaca".

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi mamici,

va reamintesc de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

La multi ani David si Vlad! Sa cresteti sanatosi si fericiti!
Spuneti-mi si mie, va rog, ce folositi ca decongestionant nazal pentru copii? MArei i s-a infundat o nara aseara si am facut drumuri cu ea prin casa, pana a luat-o somnul, ca la verticala era mai bine. Nu prea putea sa respire cand era la orizontala. I-am aspirat (desi nu era nimic de aspirat) de 2 ori cu batista bebelusului. Si cand i se infunda nasul, zicea din nou "eteiu"(servetelul) sau "itia" (hartia) sa sufle nasul.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
Gravi, eu ii dau Elizei Isomar. E solutie cu apa de mare. AM gasit cand am fost in Italia. I s-a infundat nasucul pe drum iar acolo la farmacie asta mi-a recomandat. (a fost prima oara cand am plecat fara medicamente pentru Eli). Mi-a zis ca altceva nu poate sa-mi dea fara reteta. Acasa mai foloseam Pivalone pana cand am auzit ca nu e indicat. Sincer nu credeam ca o sa functioneze apa de mare dar are rezultate foarte bune.
Sanatate multa la MARA.
Kid, numai in trecere pe la noi?

Sobi, LA MULTI ANI Vlad!!!!!
Pepsi, LA MULTI ANI DAVID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cam slaba activitatea pe aici. Prin concediu toate?
peste doua saptamani plec si eu . Sper sa avem vreme frumoasa.
Ioana, ce poze frumoase!!!!!111

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI VLAD !!! DE SOBI

LA MULTI ANI DAVID !!!DE PEPSI

Carmen - La multi ani printesei tale! Imi imaginez ce frumos canta ea . Al meu stie doar nanana...nanana cuvinte mai putin.

Graviduta - si eu folosesc tot apa de mare, ce ti-a recomandat Vas.

Mica - vacanta placuta!

Ioana - super pozele din vacanta, se vede ca i-a placut f tare lui Patrick. Esti foarte frumoasa Ati mers cu avionul?

Vas - eu nu sunt in vacanta, sunt la serviciu, nici nu stiu daca vara asta o sa mergem undeva, oricum singura varianta e marea noastra, in alta parte nu ma incumet

Kid - o sa ma uit si eu pe Bazar, multumim

Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

referitor la cantat Eliza are cateva preferinte:
Fofer face( poker face) iar cand o intrebi cine canta zice "edi gaga";

lee lee -a lui lili sandu:

si cea mai tare Cry, cry -Oceana, la care Eliza zice ,naaaa,naaaa cuaie , cuaie, cuai. E mortala cand o apuca prin casa .
Tot vreau sa o filmez dar cand ma vede cu camera in mana incepe sa se alinte.

Mihamora, lasa ca e frumos si la noi. Si esti mai aproape de casa.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Multumesc. I-am pus si ser fiziologic, si apa de mare (eu am Humex in casa) si apoi am aspirat-o, dar nu pare sa-i treaca. Olynth nu cred ca are voie, nu? O sa sun pediatra sa vad ce zice. Acum i-a crescut un pic si temp. Are 37.7, azi dimineata avea 37.4, ieri a facut 38.1. Sper sa-i treaca. E fix la o luna dupa ce-am avut-o internata la Medlife cu febra.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Vas - trebuie neaparat sa o filmezi, cred ca e minunata
Da, sigur ca e frumos si la noi, numai sa ajung, ...pana in septembrie sper..

Graviduta - multa sanatate Marei! Bine ca nu are febra mare.

Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput