Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

xela07, blue_rain Sarcini usoare si bb-i sanatosi!

bubu_bu Sa-ti traiasca barbatzelul si sa te iubeasca pe tine si pe bb! Cu raul...sfaturi nu prea iti pot da, si eu am stari de genul asta dar indur fara sa iau nimic; ce ma straduiesc este intr-adevar sa mananc, sa am tot timpul ceva in stomac. Deci mananc putin si des, cam la 2 ore rontzai ceva. Sa stii ca am avut si eu dureri de cap, dar au trecut sau sunt mult mai rare...eu am observat ca a coincis cu lasatul de cafea si pana treci de "sevraj" te cam doare. fata sa treaca raul si sa poata sa petreaca.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

lariselmultumim frumos de urari:)numai ce am mancat ceva si e totusi mai ok acum...dar na...am lipsit de la servici...nu prea a fost ok dar...pana la urma bebe sa fie bine

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Buna dimineata fetelor, dimineata la mine

Eu sunt inca pe baricade, nu am stari de rau, poate nici nu vor fi ca altfel vor ramine ai mei toti flaminzi

Bun venit noilor gravidutze, felicitari si sarcini usoare si la termen.

Vine bb3

Alina 4+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

ma bucur ca v-am regasit burtici!
mi-ati lipsit dar am revenit si m-am hotarat sa fac mai multa activitate, desi implica si mai mult somn...
happymum multumim pentru noul capitol
Zookey eu ma dreg de greturi cu ghimbir, pastilute, ptr ca ceaiul mi se pare iute-mentolat si nu imi place, dar raman fidela prietenilor mei covrigii uscati si limonadei.
alicredo, ursuleata, irrinaa, Xela, blue_rain, bAly bun venit si sarcini usoar si la termen! wow ce de pufoase!
danyelana eu pic rupta de somn dupa plimbari de genul pana la doctor, sau la piata, de parca as fi tras o zi intreaga la sapa... nu te speria, este normal, tu trebuie sa te refaci mai repede, peste zi, si somnul e f bun. unori ma ia ameteala de oboseala...la cafea am renuntat si eu, culmea, de bunavoie
Nikole sa nu uit, eram tare dezamagita cand mi-a venit in aprilie, dar cu 2 zile inainte sa vina in mai am facut testul ,pentru ca sanii mei o luasera razna de cateva zile si nu am vrut in ruptul capului sa cred ca e de la bb...pana la test, facut seara la 11
mariucasara depresia nu e neaparat de la lipsa tutun, ci de la noua stare. un pic mai incolo te vei felicita pentru alegerea ta
larisel si eu merg noaptea la baie...dar ma straduiesc sa nu mai beau multe lichide la culcare, mai ales ca mai am uneori si somnic agitat si ma trezesc speriata, dar stiu ca vor trece. cat despre treburile casei, toate se rezolva!
Beatrice si eu am aceleasi probleme cu suportat consoarta, cu mirosul de la gura, dar l-am rugat sa nu se supere, ca simt orice miros si ca il rog sa apeleze la apa de gura...m-am simtit un monstru dar altfel cum sa ii zic? e si mai inalt ca mine si in metrou el vrea sa ma protejeze si eu tot intorc capul, sa numai respir aeul lui...si asa ma cam strange locul in aglomeratii
softurela capul sus si o sa vina si bb, fii pe pace! DD stie ce planuri are cu fiecare dintre noi!
acum trebuie musai sa va paresesc pentru ca cineva ma pacaleste cu capsuni , dragul de el face orice numai sa ma vada mancand..
apropos! vreti si voi? e ptr toata lumea
va pup si aveti grija de voi!

Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Xela si Blue rain bun venit si sarcina usoara cu bb sanatos va doresc!!!!

Ursuleatzo vezi ca e si Alexia pe aici cu noi
Super-tare!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Oare ce-i cu linistea asta aici? unde sunteti fetelor?

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

buna seara! vreau sa multumesc (viitoarelor)mamici ptr primirea de care noi, cele nou venite, am avut parte.Multumesc ca veti face parte din viata mea ptr o perioada de 9 luni si sper ca nu numaiImi sunteti un mare sprijin,sunt plecata din tara si persoanele pe care le iubesc nu imi sunt acum alaturi(nu cum asi vrea eu sa fie).Iubitu imi spune ca il terorizez si ce o sa fac peste 3 luni daca acum il intreb atatea? e speriat si el saracul.Eu sunt altfel, imi place sa stiu, sa invat, sa-mi explic fiecare sentiment, fiecare pofta, greata, spaima, bucurie,durere pe care le traiesc.
In ceea ce privesc starile mele...inca nimic, pap mai mult ,nu am greturi(daca nu au venit inca, mai pot sa vina?)si ma simt mai obosita...si durerile alea de burtica care se pare ca sunt in fiecare dupa-masa in jur de ora 17:00.Ma doare mai putin acum, cca 5 min., ma lasa si ma apuc iar de treburi prin casa.
o sa va scriu eu pe listuta sa va stiu mai bine
va pup, o seara placuta si mare grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

la mine se apropie ora de nani de ceva timp nu ma mai apuca ora 23.....probabil ca si celelalte fete resimt oboseala la fel de mult ce si mine

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Buna burticilor,

mi-a luat ceva sa citesc tot ce s-a scris....e activitate serioasa la noi,...

bea am vz pozele.../....mama parca incepe sa ia forma de copil...sau sunt eu nebuna?

eu ma duc maine la 12 la eco...si de data asta sunt emotionata...pt ca....sper di toata inima sa-i bata inima si sa fie ok....sa vaad ce-i cu hematomul ala si....sa speram ca nu sunt 2...acu ce-o fi o fi....numai sa fie bine..

mi-e ciuda ca nu am timp de lucruri marunte care fac viata frumu..:(
azi mi se facuse o foame....si am pe langa mine un restaurant chinezesc cu papa super....numai ca am manca ca o.....si abia respir desi au trecut ceva ore...

i rest n--am prb...am asa ousoara stare de rau...numai cand incee sa-mi fie foame, cu mirosurile stau f bine a de fapt n-am miros ( sa traiasca cernobalul)...chef de treaba prin casa....DELOC...si poate e o chestiune de 10 min...noroc ca nu-mi tine nimeni socoteala...

va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ma pregatesc si eu de nani desi nu am facut nimic azi decat sa vomit de vreo trei ori si sa stau in pat pt ca nu aveam nici o forta sa ma dau jos. Iar nu am mancat mai nimic.
Sotul a venit sa ma cheme la masa in seara asta si cand l-am simit ca miroase a bucatarie mi-e venit sa vomit si l-am dat afara. Ma simt aiurea rau. El face atatea pt minesi eu..... Mi-a adus farfuria in pat dar nu am mancat decat vreo cateva inghitituri. Vreau sa mananc si eu ca lumea dar numai gandul im face greata si in acelasi timp simt ca nu mai am nici o forta.
Abia astept sa merg luni la doctor sa vad ce-mi zice.

Va pe toate si noapte buna.

Acum 6+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput