Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Bun venit noilor burticute, sa aveti sarcini usoare, fara greturi si cu sanatosi.

Noi, azi ne-am plimbat la Manastirea Celic Dere si la Manastirea Cocos..avem cateva poze aici.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

ce fetita mare ai!!! sa va traiasca, si sa creasca si mai mare , sa fie desteapta, sanatoasa si mandria lui mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

alina ai fost la tulcea?
pai ai trecut prin galati?

ps. eu sunt Z5... aproape ca nu mai curge.

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

alina ai fost la tulcea?
pai ai trecut prin galati?

ps. eu sunt Z5... aproape ca nu mai curge.

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Nu am trecut prin Galati. Nu am ajuns la Galati(ne-ar placea sa ajungem si la Galati, am inteles ca e un oras frumos). Am luat-o asa: de la Vulturu (jud Ct) unde stam noi, Saraiu-Topolog(de aici incep comunele/loc jud Tulcei)-Ciucurova-Nicolae Balcescu-Nalbant-Cataloi si TULCEA.

Super ca ai ajuns la ziua a 5 a.Doamne Ajuta! sa fii .

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

a da, scuze... nu stiu de ce am avut impresia ca trebuie sa treci cu bacul de la noi... m-am incurcat...
nu stiu daca e un oras frumos galatiul... oricum nu mai e ce a fost... parca arata mai bine inainte. acum se construieste prea mult, unde intorci ochii dai de cladiri... imi aduc aminte acum 20 de ani, vedeam dunarea pe geamul de la bucatarie... si cand era senin, vedeam muntii macin... acum vad beton.

si eu am fost anul trecut la celic dere. de 1 iunie... in august eram cu bebe in burtica.
sa dea Domnul sa fie cu noroc vizita ta acolo.

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

a da, scuze... nu stiu de ce am avut impresia ca trebuie sa treci cu bacul de la noi... m-am incurcat...
nu stiu daca e un oras frumos galatiul... oricum nu mai e ce a fost... parca arata mai bine inainte. acum se construieste prea mult, unde intorci ochii dai de cladiri... imi aduc aminte acum 20 de ani, vedeam dunarea pe geamul de la bucatarie... si cand era senin, vedeam muntii macin... acum vad beton.

si eu am fost anul trecut la celic dere. de 1 iunie... in august eram cu bebe in burtica.
sa dea Domnul sa fie cu noroc vizita ta acolo.

blog 1------blog 2

Multumesc!
Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie! Sa vina bebele mult dorit!

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

ce fetita mare ai!!! sa va traiasca, si sa creasca si mai mare , sa fie desteapta, sanatoasa si mandria lui mama!

Multumim!

P.S. Primele 10 mesaje sunt moderate (vor aparea m tarziu, si s-ar putea sa nu le vedem), scrie m multe mesaje ca sa scapi de moderare.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Ioanact mersi de tips o sa ma stradui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna seara, fete dragi!

Bun venit noilor burtici!

Se pare ca sunt multe greturi si stari de rau in perioada asta! Fetelor, fiti tari, trecem si peste asta!

La mine toate sunt bune...ma simt bine, fara greturi, fara dureri...mananc bine, am si pofte. As manca numai fructe, inghetata...imi ploua in gura numai cand ma gandesc!

Alina, sigur ca bebelusul ramane in burtica 9 luni, dar tare as vrea o printesica sa o imbrac in rochite. Dar cum o fi scris!

Azi am facut buf cu masina...am intrat in fundul masinii din fata...eram pe alta planeta, noroc ca era tot femeie si am rezolvat civilizat si la politie am terminat constatarea cu zambetul pe buze.

Va pup pe toate...si imi pare rau ca nu mai scriu asa des...simt ca pierd pasul evenimentelor, dar am f multa treaba la birou...nu am timp sa respir, iar acasa ma asteapta treburile de zi cu zi...Mi-am promis ca intru mai des... Creati dependenta!!

PS: LA MINE SE VEDE BURTICA SERIOS!! LA VOI NU??!!

Noapte buna!

9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

si mie incepe sa mii se vada burtica.nu stiu daca chiar asa este...dar ma simt mult mai umflata si grea vom vedea noi cum ajungem mai incolo eu sper sa am doar burticuta, fara umflaturi adiacente

Mergi la inceput