Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui softurela Buna fetele, Am vazut pe paginile din urma, ca intrebati de mine. N-am mai intrat, nu ma simteam in stare sa vorbesc despre asta. Bebe s-a pierdut, am facut control si ecografie. Am o interbare, la cat timp ne putem pune pe treaba din nou? Sarcina s-a pierdut la 5 saptamani, fara dureri sau alte complicatii. Plecam la mare si nu mai am cum sa ajung la medic. Sarcina usoara si fara probleme, Multumesc pentru sfaturi. Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Mie doctoritza imi recomandase dupa 3 luni (precizez ca am facut si chiuretaj), dar multi doctori spun ca poti dupa o luna, pt ca dupa fiecare cm organismul se pregateste pt o sarcina pana in momentul ovulatiei, iar daca nu apare bb, el degenereaza spre un nou cm si tot asa.
Edit. Mie mi-a venit cm abia dupa 36 zile de la chiuretaj.
10+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
ancadragoman spune:
Dupa chiuretaj si eu stiu de 3 luni sa apuce uterul sa isi mai revina dar daca nu a fost chiuretaj se poate si dupa urmatoarea menstruatie care de obicei vine mai greu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ursuleata spune:
Multumesc fetelor pentru primire

UM: 03.05.2009
DPN:07.02.2010 DAR SIGUR VOI NASTE LA SF LUI IANUARIE.
DN: 14.09.1982
Pe baietelul maeu il cheama Vlad Alexandru este nascut pe 17.04.2008.
Simonettooo te iubesc, ce tare ca suntem impreuna

Vlad
Mami de ursulet
4+
bebe2
Zookey spune:
Bine v-am gasit burticoaselor !!!
Eu sunt mandra sa va anunt k nu s-a ivit p ziua de azi nici o stare de greata !
In schimb am o leneeeeeeeeeeeeee ..... si o gramada de treaba ! Sper sa ma urnesc sa plec la treaba totusi !
Pupici
6 +
xela_07 spune:
Salutare tuturor!
Ma alatur si eu cu multa bucurie grupului
.
DN: 08.07.1981
UM: 30.04.2009
DPN: 07.02.2010
Va doresc din suflet sa aveti o sarcina usoara si sa fim sanatosi cu totii sa ne bucuram de aceasta perioada extraordinara din viata noastra!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
4+
blue_rain spune:
Salut,
Am si eu un samburel de 8 saptamani.
U.M 16.04.2009
DNP 21.01.2010
Am facut o ecografie abodminala acum o saptamana, si sacul gestational tonic , avea diametrul de 16mm.
Urmatoarea ecografie e programata peste 2 saptamani, dupa ce primesc si rezultatul analizelor.
Eu simt ca burtica se mareste, efectiv simt in partea dreapta, ca parca s-ar umfla, uneori simt ca si o presiune. Voi simtiti asa ceva? E normal?
tzontzo manager
bubu_bu spune:
softurelascumpa imi pare sincer rau ca trebuia sa treci prin asa ceva...dar doamne doamne are alte planuri cu tine...vine puiul dorit atunci cand trebuie!te pup si te imbratisez!
bn venit noilor burtici!
pentru voi!
tu fete...gata cu starea de bine

si dureri crancene de cap...nu ma opot ridica din pat

si azi e ziua lui mircea si nu pot pregti nimic....noroc cu mami ca face ea un tortulet...(sunteti invitatele mele)ca nu ma descurcam.....ce pot lua pentru cap?stiti voi?macar sa pot sta si eu in picioare....
un tir de 

6+
Beatrice1982 spune:
bubule comitimire totala din partea mea..................
imi pare tare rau de tine..........
se pare ca merge cum merge, dar greturile si bolitu' nu ne prea da pace...cel putin din sapt a 6-a................
interesant,.......asa-i???????
oare nicole nu ti-au iesit II??????????????????????
eu am curatat niste...................asa..si sunt moarta de oboseala..
ma pun la tv si la somnic..........
Poze
Bea
7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
alexia28 spune:
Buna gravidute,
VAd ca nu sunt singura cu greturi, stari de rau, ufff, la Natalia nu prea am facut cunostinta cu problemele astea, am fost super bine, m-am dus la munca pana aproape de nastere, acum mi-e rau de mor, nu suport mirosurile, nu mai pot sa beau cafeaua mea de dimineata, nu pot sa mananc, as zace in pat dar nu-mi pot permite luxul asta, am activitate cu pitica inca de dimineata, prin parc trebuie sa ma tin dupa ea.....
Va pup si bun venit noilor burticute si sarcini usoare si fara greturi
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
5 +
prietene DC .
bubu_bu spune:
ai dreptate bea...ma mai si laudam ca ce ok sunt....mda.....mai bine taceam...acum sunt verde toata la fata.fete va doresc sarcini usoareeeeeeeeeeeeeeeeee sa nu chinuiti
sa va treaca raul:)
6+