Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

decenuela, bine ca bb e bine si ca te-ai linistit in privinta asta.

Bafta multa la examene. Va fi bine!

Vine bb3

Alina 5+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

salutare dragele mele!
vad ca v-ati pus pe scris, nu gluma! citesc rapid si recuperez
danyelana nu cred ca e ok laptopul pe burtica din cauza radiatiilor magnetice (+vibratii). noi avem o masuta mica pe roti si o tragem langa pat, sau o mutam de colo-colo
sagetutza si eu am avut UM 10.04.2009 sar la eco a iesit ca bb e mai mare cu o saptamana. la sf de luna mergem iar la eco si ne lamurim atunci.
blue_flower hihihi o sa intri sau nu la slabit cu greturile, dar sa vezi cand nu o sa mai poti manca mare lucru, cum e! nu te bucura, dar orice ar fi, bb sa fie bine si sanatos eu ma ingrasasem un pic, chiar intrasem la baut multe lichide si faceam miscare...un pic aparate si cataraturi si cand a iesit testul pozitiv...am zis gata! asa ca acum, de la starile de rau vrand-nevrand am slabit cam 2 kg, si inca nu s-a terminat cu greturile...fac eforturi sa nu slabesc mai mult. nu e vreme de slabit ...cure si alte nebunii

ma duc sa pap si revin, ca ma asteapta cu masa

pupici pe burtici

Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Chiar ca in ultimul timp sunteti harnicutze tare!
Decenuela ma bucur ca a fost bine la eco! S-o tinem tot asa si sa ne vedem bebeii sanatosi si frumosi!!!!

Fetele, inleg cu experienta==============daca avetiintrebari, va rog sanu ezitati! Sper doar sa fiu pe faza si sa nu ratez!!!

Danyelana si eu merg acasa in iulie Cat despre sarmale...ai pofte grele dragutzo!! Crek e cu putza

Baly........oare?Dau eu startul? Poate e puturoasa fata mea si mi-o ia altcineva cu gemenei inainte!!! Imp e sa fie sanatosi cu totii pufisorii nostri!!!

Fete....crek va spun noapte buna si va pup pe toate!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mai fetelor, voi scrieti intr-un ritm ametitor. Eu nu prea am timp cu Vlad al meu sa stau la calculator.
Simonette, nu am fost la dr, ma duc la 7 saptamani, nu acum.
Si eu am dureri vagi de burtica, la Vlad nu am avut nimic, sper sa fie bine, am luat ieri un no spa.

Va pup si noapte buna

Vlad
Mami de ursulet 4+
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatzaaa!

Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si sanatosi! Iertati-ma ca nu nominalizez, sunt asa euforica incat nici pe mine nu mai stiu cum ma cheama. M-am testat azi dimineata pe la 5 jumate siii... rezultat pozitiv! Ma duc sa ma trec in listuta si sa-mi modific semnatura!

Ticker

Mergi la inceput

Ce glumeata am fost cand am spus ca ma trec singura in listuta... Nu-s in stare sa ma concentrez deloc sa ma prind pe unde ar trebui sa ma strecor... happymum, Alina, va rog, Datele sunt: DN 12.02.1979, UM 09.05.2009, revin imediat cu DPN-ul, ca nu l-am calculat inca, sa vad ce zice calculatorul DC.

Nico de Isabela (12.08.2007) si 4+

Mergi la inceput

Am revenit, DPN 11.02.2010.

Va doresc un maxi weekend minunat, lipsit de greturi si alte stari neplacute! Va pup si ma bucur mult ca am ocazia sa petrec alaturi de voi aceasta perioada minunata!

happymum, Alina, m-as bucura tare tare sa veniti si voi luna asta cu teste II! Multi !

Nico de Isabela (12.08.2007) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

eiiii Nik0le bvbvb

cu asa vesti asteptam cat mai multe burtici in fiecare dimineatza
o zi frumoasa si tie

fetele haideti la o cafeluta...una mica cu lapta mult

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata burtici,

Nikole, felicitari si sarcina usoara

Eu n-am putut intra ieri din cauza de greturi si rau, am tinut si copilul in casa pana la pranz ca nu ma puteam misca din pat, tare greu este si nu pot manca nimic. Imi faceam griji ca peste o luna sunt nasica de botez si cununie si imi fac rochia pe comanda si nu o sa mi se mai potriveasca modelul dar daca o tin tot asa nu cred ca am sanse sa ma ingras.

Simonette mergi tot la Cezara? Eu miercuri am si eu prima eco, primul consult, nu mai merg la dr cu care am nascut-o pe Natalia, merg la Diana Ghiorghiu de la Medicover/Pantelimon, e mai aproape de casa.

Va pup si va doresc un weekend placut!

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 5 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Inca o zi cu greturi si vomitat de mai multe ori.

Tare imi mai lipseste mami. Mi-a venit pofta acum de sarmale dar cine sa le faca? Eu nu prea sunt in stare sa stau in picioare.

Sotul saracul munceste de nu mai poate dar nu stie sa-mi faca sarmale sau supa de galusti. Vreau la mami.

O sa merg pe 29 iunie in tar si sper sa fie ok in avion sa nu-mi fie rau. Sper sa ma mai pun pe picioare pana atunci.

Simonette . Si eu incerc sa-l tin mai jos acum ca ma gandeam eu ca nu face bine la bebe.

Pupici la toate burticile.

Acum 6+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Am avut si eu pofta asta si m-am riscat de am cumparat din oras de la un restaurant respectabil. Apoi m-am in dus in weekend la tara unde si maica-mea si soacra-mea ma asteptau cu sarmale. Si la intoarcere am venit si cu sarmale la pachet si tot as mai manca.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput