Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Zookey spune:
Apropo de vitamine si acid folic ... voua vi le-a recomandat doctorul ? Eu am fost azi la el si am uitat sa intreb si de asta
! Mi-a spus doar de antivomitive ce pot lua in rest de vitamine nimic! Nush ce sa fac .... mai astept pana sapt viitoare knd merg iar la ea sau sa iau eu ceva ?
6 +
bAly spune:
Am o propunere, daca sunteti de acord sa schimbam numele din pufuleti (mie imi duce gindul la pufuletii aia de papa) in Pufusori.
Ce ziceti? E ok si daca ramine asa, era doar o propunere![]()
Vine bb3
Alina
5+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
simonette spune:
Mai Baly am ales odiseea asta ca acolo eram mititica si fetele discutau mai mult intre ele..........ma simteam cam in plus! EU CITESC SI ODISEEAL FULGISORILOR, dar aici ma simt mai bine!
N-am nimic impotriva pufusorilor saupufisorilor!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Beatrice1982 spune:
apoi nu stiu...............
pufisori e ok...................
de ce nu ela????????????????????
vezi cum am scris??????????//
mamaaaaaaaaaaaaaaa
is cu capu' rau de tot!!!!!!!!!!11
Poze
Bea
7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
xela_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bAly Am o propunere, daca sunteti de acord sa schimbam numele din pufuleti (mie imi duce gindul la pufuletii aia de papa) in Pufusori. Ce ziceti? E ok si daca ramine asa, era doar o propunere Vine bb3 Alina 5+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005) |
Pufusori suna dragutz.
Fetelor cu al treilea bebe pe drum, va felicit din inima si aveti tot respectul meu pentru ca suneti foarte curajoase
. Ne bazam pe sfaturile voastre pentru ca aveti experienta nu gluma
.Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
4+
danyelana spune:
Inca o zi cu greturi si vomitat de mai multe ori.
Tare imi mai lipseste mami. Mi-a venit pofta acum de sarmale dar cine sa le faca? Eu nu prea sunt in stare sa stau in picioare.

Sotul saracul munceste de nu mai poate dar nu stie sa-mi faca sarmale sau supa de galusti. Vreau la mami.
O sa merg pe 29 iunie in tar si sper sa fie ok in avion sa nu-mi fie rau. Sper sa ma mai pun pe picioare pana atunci.
Simonette
. Si eu incerc sa-l tin mai jos acum ca ma gandeam eu ca nu face bine la bebe.
Pupici la toate burticile.
Acum
6+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
bAly spune:
Acidul folic e foarte important in primul trimestru. Ajuta la formarea creierului si previn anomalii gen spina bifida.
In alta ordine de idei, acum eu iau, dar la prima sarcina nu am luat pt ca nu am stiut, si a fost totul ok. Din ce am mai citit acid folic se gaseste in banane, portocale, brocoli, fasole si altele...eu am cumparat pastilute de cate 400 mcg, erau si de 800 mcg dar cum nu prea sunt adepta pastilelor de orice fel le-am luat pe astea mai 'mici'.
Simonette, ma bucur sincer ca esti aici, probabil vei fi printre primele fete ci puisorul in brate.
Vine bb3
Alina
5+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
alicredo spune:
bAly ziceai ca la prima sarcina nu ai luat ptr ca nu ai stiut si a fost totul ok. Felicitari!
parca cu cat citesc mai multe si ma informez mai bine, risc sa devin o paranoica.
inainte nu se stia atatea...iar acum...daca nu iei aia,,risti sa aiba bble nu stiu ce, daca suferi de aia iar nu e bine, si tot asa. acum mi-e ciuda ca nu am luat acid folic cu 14 saptamani inainte asa cum e recomandat.cine stie de cate voi mai aflat dupa ce nu se va putea face nimic sau va fii prea tarziu.acum sper sa decurga totul bine ptr toate
cu sau fara acid folic, vitamine, superstitii si alte cele
decenuela spune:
am o lene de ma....doooareeee!!
am fost la eco...si e bine...ii bate inima sunt in 7 sapt si 2 zile...are 11,1 mm....hematomul a mai scazut si zice doctorita ca nu mai are putere sa ajunga la bb. se pare ca e unul singur...asa ca se pare ca visul meu a fost premonitie...si ca a fost totul bine.
in we am examene..asa ca...nu-i f bine dar trec si ele..
o seara placuta ...