Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Am avuta activitate azi nu gluma, dk am stresat pe cineva cu postarile mele imi cer scuze, am facut-o mai ales pentru a avea 10 mesaje ca sa scap de moderare, sa aveti weekend placut si ne vedem pe aici

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza
Pana la urma mi s-a parut ok. Zic pana la urma pt ca aveam un mare ghimpe impotriva lui. Nu stiu sa zic de ce.. Dar pentru ca multe din cunostintele mele au nascut cu el si a fost ok pana la urma sunt convinsa acum ca o sa merg la el. Sunt mai multi la judetean, dar el, mihaila si inca unul sau 2, au niste rezerve reconditionate. Am inteles ca pana la urma reconditioneaza maternitatea si sectia de ginecologie de la 3 sau 4 nu stiu ce etaj e exact dar pana atunci...
De ali stiu sigur ca nu are acces la judetean, dar am pe cineva care a nascut in c ag si a zis ca in afara de spital care arata ca un spital asistentele si personalul sunt ok, plus ca totul e mai ieftinutz. Dar...
fiecare alege dupa pofta inimii...

7+

imi zici si mie unde exact e cabinetul lui. Si daca ai un numar de telefon mi-ai fi de mare ajutor

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

rezultate HCG

03 iunie 285,47
05 iunie 441,12

Din cate stiu eu HCG tren sa se dubleze la 48 ore sau sa se tripleze la 72 ore .
La mine nu cred ca este bine . Plec in jum de ora la dr.

Sheryll mamica de Bianca(25.10.2006) si 6 +

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui sheryll

rezultate HCG

03 iunie 285,47
05 iunie 441,12

Din cate stiu eu HCG tren sa se dubleze la 48 ore sau sa se tripleze la 72 ore .
La mine nu cred ca este bine . Plec in jum de ora la dr.

Sheryll mamica de Bianca(25.10.2006) si 6 +

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Totusi sarcina este inca foarte mica. Fa un eco si ai sa vezi ca este bine, dar te linistesti si tu.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

ati avut activitate doamnelor nu gluma! se vede ce cele mai intense discutii sunt dimineata pe forum.eu de abia acum ajung de la lucru si citesc pe fuga toate cele 6 pagini sa fiu si eu la curent cu ce s-a discutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

sagetutza se aude inimioara la 7+
eu am fost la eco la 7+ si l-am auzit fffffffffffff bine

sarcina usoara iti doresc..............

eu mai binisor azi...
am observat ca daca nu manc pana dupa masa pot manca mai bine si nu mi-e nici tare mare greata............

ok
va las...........

paaaaaaaaaaaa
pup
weekwnd placut.............

Poze
Bea 7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

sheryll sa ne spui ce ai aflat de la dr.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

iau in fiecare zi acid folic, l-am cumparat de la farmacie,rontai morcovi every day.voi mai luati ceva vitamine?v-a recomandat dr. ceva?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mai ce harnicutze ati fost astazi!!!!

Bun venit Sagetutza si Blue Flower!!! Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!!!

Andrelina am vazut poza de bebelina mumoasa la tine acolo!
Doamne Ajuta sa fie numai bine! Ce nemai spui de tatic? Nici un semn?

Danyelana eu zic sa nu mai tii laptopul langa burtica dar, este doar parerea mea! Eu de cand am ramas, instinctiv nu l-am mai tinut! Imi pare rau ca ai greturi sa treaca mai rpd!

Fetele cu greturi si voma, uitati de la mine un sa treaca fir-ar ele sa fie!

sirestul pufoaselor!!!

Ursuleatzo, ce faci? Ai fost la dr?

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

pt toate burticile de pufuleti!!!

Eu bine, fara greturi. Si eu iau acid folic in fiecare zi, in rest nu iau nici o vitamina, doar am grija sa maninc cit mai sanatos. Mie la celelalte sarcini vitaminele imi provocau greata, asa ca mai astept poate mai tirziu am sa iau asa din 2 in 2 zile.

Programarea mea la dr e pe 25 iunie asa ca pina atunci mai am de asteptat vreo 3 saptamini.

Simonette, nu ca as avea ceva impotriva (in modul asta am si eu pe cineva in odisee la al 3lea bb), dar e vreun motiv anume de ai venit la odiseea noastra si nu la cei de nov-dec?

Vine bb3

Alina 5+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput