Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
larisel spune:
nikole 
Ce bine e sa fii increzatoare si sa ti se ineplineasca cea mai fierbinte dorinta. Sarcina usoara si luuunga de 40 de saptamani!
decenuela Ma bucur de vestile bune de la eco! Sanatate multa si stai cumintzica!
simonette Tot ce-i posibil sa ti-o iau inainte, dar eu sper totusi ca bb-ii sa stea cat mai mult la caldurica.
Weekend placut va doresc la toate! 
10+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
simonette spune:
Nikole

Si felicitari din inima!!!!
Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si mumos!!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Si acum buna dimi tuturor!!!
La mine e prima sambata libera dupa 9 luni!!!
Lariselu sigur ca bebeii vor sta cat trebuie in burtik dar stiu ca gemenii se nasc ceva mai devreme de 40 de sapt, si apoi e posibil ca a mea sa fie puturoasa! Eu sper sa nu, ca nu am chef sa nasc chiar de Craciun cu dr de garda!!!
Alexa, nu mai sunt la Cezara ca noi ne-am mutat la Bruxelles de un an si o luna.Insa m-am gandit sa-i fac o vizita cand vin in concediu ca sa-l vada pe Iannis! Si poate fac si o eco!
Ursuliko e mai bine la 7 sapt...ii auzi si inimioara
Cu durerile de burtik....fii calma, e normal! Insa cand mergi la dr il intrebi si pe el
Va
pe toate si va doresc un we de vis!!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Nik0le spune:
ale, alexia, larisel, simo multumesc mult! 
Sarmaleee, am mancat si eu in ultimele doua saptamani ca sparta. Se pune ca e simptom de sarcina? Ca altceva n-am, nici sani tensionati, nici somnolenta, nimic. Sper sa ma tina asa desi slabe sanse. La sarcina trecuta greturile au debutat fix cand am intrat in saptamana a 6-a. Mai am 2 saptamani sa ma destrabalez in domeniul culinar...
larisel, imi place semnatura ta!
Si pozele cu sambureii tai! 

Alina, v-am admirat in poze, sunteti o familie tare frumoasa! Iar ultima poza, cea cu razele de soare, e divina de-a dreptul!
Ioana e o printesica frumoasa ca de obicei! S-o pupi din partea mea.
Nico
de
Isabela (12.08.2007) si
4+
Donna_n spune:
Nikole am citit la aspirante prima data dar am zis ca e mai bine sa vin sa te felicit aici si sa-ti urez un oficial "Bine ai venit in odiseea pufuletilor!!!!" 

Ti-am zis ca esti
! Am stiut!! ![]()
![]()
Iti doresc un bb sanatos, la termen, si sarcina usoara, fara dureri si greturi!!!! Nu stii cat sunt de fericita sa aud vestea asta!!! Sper ca problemele au trecut si ca va bucurati din plin, si tu si sotul tau de acest "cadou"! Te
!
"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."
baby
xela_07 spune:
Sarcini usoare fetelor care au sosit cu vesti proaspete si atat de minunate! Ce frumos e sa vezi cele 2 liniutze pe test ... 
Weekend placut tuturor si pentru cele care au de invatat (eu sunt una dintre ele
) sa avem spor!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
4+
ramonaradu79 spune:
Salutari tuturor
La mine bataile inimioarei le-am auzit la 6 sapt si 3 zile.Avusesem mari dureri de burta si m-am dus sa vad daca totul e in regula.A fost foarte emotionant.
In alta ordine de idei, mie mi-au cam disparut greturile, le-am avut cam o luna.E firesc?Eu sunt cam panicoasa cu sarcina asta ca ne dorim mult copilul si ne-am chinuit ceva timp si la cate auzi acum!!!!!!!
week-end placut tuturor!!!!
ramonaradu79 spune:
felicitari Nik0le!!!!!!!!!!!!
super veste.sa fie o sarcina usoara si la termen.Sper sa ramai cu noi in aceasta odisee chiar daca bebe se naste in alta luna.
10+
Andre_lina spune:
Salutare fetelor!
Simonette...despre tatic ce sa zic..e langa noi mai mult spiritual decat fizic, are multa treaba. Dar mergem mai departe.
Am avut doua accidente de masina in ultimele 2 zile...azi vreau sa stau in casa, poate sparg ghinionul.
Moral sunt f bine chiar si m-am obisnuit sa ma autosustin.
Va pup!
9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
Ioanact spune:
Buna ziua, tuturor!
Nik0le 
FELICITARI!! Sa ai o sarcina usoara si la termen.
P.S. ai vazut ca a iesit pana la urma testul pozitiv?
Daca nu te-a trecut happymum pe lista te trec eu.
..multumesc!
si eu imi doresc tare mult sa imi iasa la test cele 2 liniute II. Tb pe 9 Iunie sa iti vina CM, nu? Si tu deja ai facut testul si a iesit pozitiv..mie pe 15 Iunie tb sa imi vina..dar o sa astept dupa CM cateva zile..ca sa fiu sigura, dar parca nu m am rabdare.
Inca un multumesc!
pt ca ne-ai vizionat pozele. Eu nu stiam ca m ai o fetita, Isabela, sa ne arati si noua poze cu ea.
ale1212xa multumim pt
.
Andre lina
accident de masina?? Sper ca esti bine..?
ALBUM
7
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)