Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

LUMY, La multi ani cu sanatate si petrecere frumoasa 3 zile si 3 nopti!
Galli, unde esti, mi-e dor de tine (sunt patetica?)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

desi am papat in seara asta, vad ca poftesc la litere..in mesajul anterior, am fost excat cum sunt eu...........zapacitaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor! Ati scris azi, nu gluma! Am avut nevoie de 2 ore ca sa citesc tot!
Ma bucur ca v-am gasit si ar fi minunat daca ne-am putea intalni ....... undeva ..... candva!
Lumy - LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
Noapte buna si vise erotice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
Aaaa, Manu, faza cu nasterea pe 29 iunie, uitasem... Pai sa te nasti in zi sfanta si sa ai indoieli? Eu stiam ca persoanele nascute in zile de sfinti au o viata f. interesanta (dupa cum deja s-a dovedit ). Te-ai nascut ca sa ai noroc si sa fii protejata de Sf. Petru si Pavel!
Pe de alta parte, unora poti sa le spui ca esti pe 1 iulie si astfel te-ai facut cu 2 sarbatoriti si 2 randuri de cadouri!

Eu una n-am indoieli ..e clar ca vreau cadou de doua ori ...dar se pare ca lui nu ii convine ca dece m-am nascut eu in doua zile.
Azi pe drum ma intreaba: auzi da pe 29 la ce ora te-ai nascut? nu era cumva dupa 12 noaptea si pica deci in 30?
Sa stii ca se poate i-am zis eu ...pe 29 iunie la ora 23:58 am iesit , pe 30 dimineata la 00:02 mi-a scos placenta depe ochi ca iesisem cu tot cu ea si uite cum am 3 zile de nastere.
Asa ca ma poti cadorisi in 3 zile ...destept baiat mai esti tu .
Sau ti-i ciuda ca eu am 2 zile si tu doar una?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Maine dimineata fac testul ...cu desi ca stiu ce o sa vad ... ..doar o linie , mama masii..cred ca beau maine o dusca de ceva sa vad mai multe linii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Lumy,
LA MULTI ANI!!!!!
sa dea DD sa iti vezi visul implinit
cat mai rpd,sanatate si fericire!

Frumoasa si iubita noastra zapacita, noi, TOATE, iti dorim tot ce e mai bun pt tine!!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

doamnelor, pana soseste lumy cu felia de tort, va invit la si !
ceva de lecturat:

Remedii naturale pentru combaterea oboselii
Stresul zilnic, munca, distractiile din timpul serii, alimentatia haotica si insuficienta oxigenare a organismului prin viata sendentara, toate acestea sunt cauze care accelereaza instalarea oboselii.
Cum stii ca esti obosit?
Nu doar nevoia mai mare de somn (somnolenta) reprezinta singurul simptom al oboselii, aceasta putand fi mascata sub alte manifestari precum:
- Dureri de cap frecvente
- Scaderea capacitatii de memorare si a atentiei soldate cu scaderea randamentului intelectual
- Scaderea randamentului fizic
- Scaderea imunitatii ce se traduce prin infectii frecvente: genitale, raceli frecvente, micoze cutanate etc
- Scaderea sau cresterea poftei de mancare
- Modificari ale comportamentului: nervozitate, irascibilitate, atonie, lipsa initiativei, delasare etc.
- Stari de somnolenta, nevoia de cafea mai mare etc.
Cum poti combate oboseala?
Daca aceasta dureaza de mult timp si a ajuns sa deregleze serios diverse functii metabolice putem spune ca vorbim de oboseala cronica, iar tratamentul acesteia este unul medical si chiar de lunga durata.
Daca insa gradul de oboseala nu este atat de mare inca putem folosi metode naturale de revigorare a organismului.

Alimentatia
Ceea ce mancam ne asigura sursa primara de energie, astfel ca in cazul persoanelor obosite regimul alimentar trebuie sa fie unul bogat in alimente energizante. O ceasca de cafea dimineata, fructele, legumele consumate zilnic vor aduce un plus de energie ce va fi resimtit inca din prima saptamana de schimbare a regimului alimentar. Evitati mancarurile grele, prajiturile, cremele grase, frisca, torturile, mezelurile, mancarurile prajite sau cele de la fast-food. Va recomandam sa cititi pe aceasta tema: “ Dieta anti-oboseala” sau “Alimente care te energizeaza”.

Sportul si oxigenarea organismului
Incearca macar jumatate de ora pe zi sa o acorzi sportului. Fie faci un program de exercitii fizice dimineata, fie alegi sa te plimbi seara sau sa alergi timp de o jumatate de ora. Sportul iti pune sangele in miscare, il oxigeneaza oferind intregului organism sursa de oxigen, il revogoreaza, il mentine tanar si ajuta la secretia unor hormoni care lupta cu succes impotriva oboselii, de asemenea sportul deschide capilare din anumite zone musculare care in viata sedentara se inchid apoi dospar urmand sa duca la atrofia tesutului irigat de ele, cum se intampla in cazul durerilor de ceafa si umeri in cazul celor care lucreaza la birou, la aceste dureri particiand muschii care se atrofiaza prin lipsa de miscare.

Aromaterapia
S-a demonstrat stiintific ca aromele ne influentaeaza starea de spirit, ne relaxeaza sau enetizeaza. Astfel este indicat sa incepeti dimineata cu arome de vanilie (este unul dintre cele mai puternice stimulente cerebrale) si menta (revigoreaza organismul) iar inainte de culcare sa va relaxati in arome de lavanda si tei.

Odihna
Daca munciti prea mult si constatati ca nu reusiti sa dormiti 8 ore pe noapte, atunci organizati-va somnul astfel incat sa cuprindeti orele cele mai importante pentru odihna si regenerarea organismului, cele intre orele 22:00 si 01:00. Este indicat sa dormiti in fiecare zi intre aceleasi ore, astfel organismul invata ca la acele ore doarme si se pregateste cu cateva ore inainte de a va pune in pat de odihna, astfel ca somnul va prinde cu toate mecanismele de odihna pregatite.

Programul
Chiar daca majoritatea timpului unei zile este incarcat cu diverse activitati, foarte important pentru persoanele foarte ocupate este programul. Asadar incercati sa va faceti activitatie la ore cat mai fixe, incepand de la mancare si culminand cu plimbarile sau programul de somn. Organismul in cateva saptamani memoreaza acest program si ianinte ca voi sa incepeti o activitate de orice fel el se pregateste astfel incat stresul scade considerabil iar randamentul (de ex. La anumite ore munciti) creste considerabil.

Tehnici de relaxare
In combaterea oboselii tehnicile de relaxare dau rezultate excelente: masajul destinde corpul, intensifica vascularizatia si mobilizeaza sangele, daca se folosesc si uleiuri de masaj aromaterapeutice este si mai bine, Sauna de asemenea poate fi practicata cu incredere (mai putin de persoanele are au contraindicatii medicale) precum si tehnicile de respiratie.

pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

menics,especially for you si pt o noua viata, asa cum vrei tu:

9 pasi pentru a deveni experta in flirt
2009-06-01, 15:04
Autor: Fr3ya T.
Neil Strauss, autorul best sellerului "The game", iti sugereaza 9 pasi in a deveni experta in arta de a-l atrage si seduce pe barbatul visurilor tale.

1.Invata arta contactului vizual. Nu te rusina de la a-l privi in ochi, dar invata s-o faci cum trebuie. Uita-te intai la unul din ochi, apoi la celalalt, apoi priveste-i gura in timp ce vorbeste. Nu ezita sa-i privesti ochii continuu, studiile arata ca este nevoie de 13 clipiri corecte din partea unei femei pentru a-l cuceri pe barbatul dorit.

2.Nu te pierde in conversatie. Incearca sa pari naturala, vorbeste cat este nevoie si asculta-l mult. Pune-i intrebari despre el, se va simti important.

3.Perfectioneaza-ti limbajul trupului. Pieptul inainte, privirea la el, picior peste picior si multa atitudine. Ai grija ca poti fi usor detectata daca nu esti naturala in miscari, incearca-le si in alt context inainte de a te intalni cu barbatul pe care doresti sa-l seduci.

4.Nu gandi prea mult inainte sa vorbesti. Fii naturala, nu lasa pauze lungi in conversatie, de multe ori, oamenii par falsi atunci cand spun lucruri gandite indelung.

5.Cere-i ajutorul. Nimic nu-i va creste inima in el decat faptul ca se va simti util, cere-i ajutorul in alegerea unui cadou pentru un var apropiat, roaga-l sa-ti deschida o sticla cu un capac prea strans sau pur si simplu cere-i sfatul intr-o privinta.

6.Stabileste un termen limita. Nu lungi prima discutie la infinit, inventeaza un motiv sau un alt lucru de facut chiar daca acesta nu exista.

7.Tachineaza-l. O lege importanta in arta flirtului spune sa nu fii in totalitate de acord cu spusele partenerului, sau chiar daca esti, cand afirma ceva spune-i :"Aha, sigur ca da !" zambind si tachinandu-l, il vei vedea cum va raspunde imediat.

8.Nu avea asteptari si nu gandi prea departe. Femeile au tendinta sa isi imagineze, wow ce bine va fi cand vom fi iubiti si ne vomplimba vom face lucruri impreuna. Aceste scenarii creaza presiune si nu te vei putea concentra, gandeste-te la el ca la un simplu prieten, pe care bineinteles iti doresti sa-l seduci.

9.Distreaza-te si arata-i asta. Nu fii foarte serioasa chiar daca el este. Arata-i ca te simti bine, spune glume chiar daca el nu o face, va aprecia starea ta de spirit, ce barbat nu isi doreste langa el o femeie fericita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata si bine v-am gasit. Ma tot invita gali aici, ca sa mai uit de belele. Uite ca am aparut si nu-mi pare rau. Aseara am stat si am citit o multime de pagini si am zis ca las pentru azi doar 1-2 pagini. Cand deschid acu...pace, iar o multime de pagini. Tre sa incui usa sa nu vina sefu' si ajung si eu la zi cu lectura de la subiectul asta. :P

Pupicei!

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

amy, draga noastra, bine ai venit!!!!!!!!
te strangem toate odata in brate, si speram sa fii cu noi mereu!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput