Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

te rog sa ne trimiti datele tale, pt a te pune pe prima pagina!!! pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va pe toate , doamne cat ati mai scris, va multumesc de sfaturi, si sa stiti ca nici ieri nu ne-am vazut ( cu dan)...m-am tinut tare, iar azi nici atat ca-i vine frate din SUA iar eu am sala, fratele ma cunoaste , cumnata nu, blabla , mi-e greata de imbarligaturile astea...
m-a surprins gestul lui P roman care se casatoreste ea este gravi... iar al meu are jene, 'tui mama masii, ei sa treaca ea perioada asta ca vede el...
nu ma mananca pt sambata nimic, sa faca bors cu tot neamul , macar sai multumeasca copii pt cate a facut, dar ma indoiesc...

ieriiii, mi-am luat si eu un surecheck, ma deranjau cei 12 ron in buzunar... astept sa-l fac, cine stie, poate poate... mai sper...

pe de alta parte, ma gandesc oare poate fi atat de parsiv incat sa-mi aproximeze data ovulatiei si asta sa fi fost motivul pt care s-a dat lovit??? o doamne nu vreau sa cred ca poate face asa ceva...

cat despre visele alea ude, mai fetelor eu sunt ca valiza, cad lemn iar dimineata nu-mi aduc aminte de vise...m-am dereglat!!!!

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

MULTI ANI TRAIASCA,
LUMY SA TRAIASCA,
LA MULTI ANI!!!

lumy, sa dea DD sa ti se indeplineasca toate visele.

fete dragi, va multumesc pentru urararile de bine si pentru rotitele de cascaval , tare bune au fost.
ieri a fost durere, temp 37.8,dureri cumplite de spate si transpiram non stop.
acum sunt ceva mai bine, trebuie sa ma fac bine (doar azi e party).

mayan, multumesc ca mai facut sa masimt minunat ieri , ideea ta cu vise erotice a fost dementiala, la fel si povestea ta .

incerc sa ma indrept usor spre birou si ne auzim cam intr- o ora.

blue, te asteptam dupa pranz cu vestea cea mare.

mona, la multi ani pustoiacei

galli, nico, mona,ada,menics,ancamac,uratica,libra,frumusica din brasov va trimit ca si ieri (asta pana ma fac bine si urmeaza )
multe .
daca am uitat pe cineva, sa ma ierte dar azi sunt cu dureri de cap.

galli, inca n-am apucat sa descarc pozele,iar soarecul nu s-a dezlipit de patul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Gagici, am fost de dimineata la spital, mi-au luat sange pt bhcg, la pranz aflu rezultatul.
Faza e ca nu am rezistat si am intrat si la Dl. Prof....sa ii zambesc gales si sa ii zic ca sunt gravi. Drept pt care m-a cadorisit cu o imagine din ecograf si un bumbisor mic-mic care cica e -ul meu.
Doamne, manca-l-ar mama pe el de samburas!

Imi faceau ochii uite asa ....de drag.

O zi frumoasa la toate si va

Mergi la inceput

hello, again!
soricico,. manu,esti o fata frumoasa si inteligenta, si cred ca meriti mult mai mult decat ai acum, sincer iti spun!!!
amy, nu uita sa ne trimiti descrierea si datele tale!
mayanule, bafta la test!!! sa vii cu el pozitiv,da??
libra, aseara trecui calare - pe la poarta dumitale....
mona, si oare pe unde umblii?
nicooooooooooooo, cafeauaaaaaaaaaa!!
ada,blue, simo, lyly, oana,ella, si toate celelalte
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

MULTI ANI TRAIASCA,
MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI!
LUMY SA TRAIASCA
SI SA NE CINSTEASCA!
LA MUUUUULTI AAAAANI!

Cand vei sufla in tort, sa nu uiti sa-ti pui dorinta () dar sa n-o spui la nimeni. Sa dea DD sa ti se implineasca!

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Gaalii, am venit, m-am instalat si eu comod. Multumim de cafeluta. Si de articole. Diseara il voi framanta pe sot intr-un masaj, ca el e obosit. Iar celalalt articol e super, sintetizeaza cam tot ce am sfatuit-o noi pe Meni.

Amy, bine ai venit printre noi! Ai nimerit la fix daca vrei sa mai uiti de rele si de urate. Sa stii ca butoiul de amaraciuni s-a spart, l-am trecut una de la alta si s-a deteriorat. Am pastrat doar cateva sipci pt "dusu cu pluta"- suntem experte la sportul asta- si cateva surcele pt gratare.

Floricica- floricea, asteptam rezultatul de graviduta, cel putin dublul valorii precedente!DD ajuta!

Mayan, te pomenesti ca ai bb-ita. Sa dea DD asa sa fie! Te-ai asigurat cu cadoul mult-dorit pt ziua ta! Iti va trimite pe mail: "Cand?"

Soricica s-a inzdravenit!Cum a auzit ea de party, gratare, tort ... gata... a luat-o din loc.!

Ancutica, cu intalnitul nu se stie niciodata. Am fost la cinema, am vizionat "Angels and Demons" si sotu' a spus ca poate ne vom aventura si noi prin Italia.

Mergi la inceput

Moonaaa, hai c-am facut si ceai gri daca nu vrei cafeluta.
Hai ca stie Libra de-astea cu proverbe: 'Boala lunga, moarte sigura.' era cel pe care il cautai?

Mergi la inceput

amy2007 - bine ai venit printre noi!!!!!
astept data nasterii.

Mergi la inceput

libra,anca, uratica, simo, mona,lumy,ella, pe unde sunteti?
blue, sa iti traiasca samburelul!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput