Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Multam fete...sa fie si la voi cat mai curand...
Cat despre vise ude...eu mi-s la CM...si astept doar sa ma usuc
Zau ca nu-mi trece nic prin cap mai sexi...ceva...
Aseara mi-am pus eu chilotei boxeri roz cu fundita si...s-a lasat cu.....dupa care cu.....CM...na...
Lasa , lasa, vine toamna, si vedeti voi ce de boboci o sa numaram...

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Floricel lasa tu tartele si torturile ca de-alea iti fac io , tu stai cuminte si linistita pe canapea.
Pup

Mergi la inceput

Fete , fug sa iau mere ptr M si vin repede...aaaa si un test de sarcina ptr mine.
Oricum vreau sa fac un test inainte sa ma duc la nenea doctorul ..ca cine stie ce medicamente mi-o da ..si nu vreau sa fie cu surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Floricica, iti tinem pumnii dar ai incredere ca totul va fi perfect!

Aduta, multumim de vizite. Tare scurte dar foarte placute!

Mayan, tu stii ceva ce noi nu stim?!

Mona, nu pierzi timpul deloc!

Mergi la inceput

Nu stiu inca nimica , am luat testul sa-l fac oricum inainte sa ma duc la nenea doftorul.
Acum ca imi veni in minte topicul meu cu visele erotice : nenea doctoru credeti ca o sa-mi faca control la fel cum mi-a facut si data trecuta da cu destinatia cealalta ?
Numa la gandu asta si deja am un orgasm complet...

Mergi la inceput

Mayan, draga mea, COMPLET doar daca vor conspira la un control comun simultan.

Vezi daca ma provoci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Maaaaaama, ce de-a poveeeeesti adevarate!
Mayan... la stilul tau, iti trebuie un barbat extrapower, sa te domine si sa te stapaneasca. Ca si daca te mariti cu unul care te intreaba ce vrei sa-ti dea sau sa-ti faca, tot n-o sa fii happy. "Iti furi singura caciula".
Menics... ar fi elegant sa nu te duci la nunta, desi mai elegant ar fi fost ca el sa te invite. Daca el e baiat destept, va aprecia discretia si intelegerea ta si te va rasplati; daca nu e destept va continua sa-ti ceara compromisuri, interpretand gresit gestul tau. Fa ce vrei, plangi, razi, dar nu-l suna si nu-i cere nimic in acea zi, oricat de tare te-ar durea/manca.
Eu cred ca barbatii fac fitze de domnisoara daca sunt prea bagati in seama. Daca ii ameninti serios cu despartirea sau cu indiferenta le trec "ezitarile".
Cat despre copii, cred ca femeile ar trebui sa hotarasca singure, apoi sa-i informeze pe barbati. Ca pe unii ii apuca "sperietura", frica de responsabilitate si gasesc motive: prietenii, banii, rudele, serviciul etc. Vaaaai, ce m-am enervat iar!
GuzelNICO, suna bine si pe turceste, dar in romaneste sunt doua: "Vorba lunga, saracia omului" si "Boala lunga, moarte sigura".
Mona, ca bine le mai zici!

Parerea mea! Iertati vorba proasta, daca v-am suparat!!!!!
In rest, toate gandurile bune pt toate fetele si multi pupici!

Elena

_

Mergi la inceput

Da, Libra, stiam eu ca ne scoti din bezna uitarii. Mona cred ca se referea la "Boala lunga, moarte sigura."

Ai dreptate si cu povestile adevarate ale lui Mayan si Menics. S-ar putea face niste telenovele de succes.

Mayan, ce nume frumos ai! E chiar cel din certificatul de nastere datat 29 iunie- 1 iulie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Seara buna, Nico!
Aaaa, Manu, faza cu nasterea pe 29 iunie, uitasem... Pai sa te nasti in zi sfanta si sa ai indoieli? Eu stiam ca persoanele nascute in zile de sfinti au o viata f. interesanta (dupa cum deja s-a dovedit ). Te-ai nascut ca sa ai noroc si sa fii protejata de Sf. Petru si Pavel!
Pe de alta parte, unora poti sa le spui ca esti pe 1 iulie si astfel te-ai facut cu 2 sarbatoriti si 2 randuri de cadouri!

Elena

P.S. A propos de vise erotice... Pierdut libidou, il declar nul. Cum se obtine altul nou?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

!gata! aparu si pasarea de noapte !!!!!!!!
am citit tot ..........dubiul meu... e vreuna din noi normala ???
tare bine imi face sa ca citesc....pacat ca nu pot scrie mai des...vad eu cum fraudez sistemul la munca... de legile sunt facute pt a fi incalcate... ........si o sa ii fentez pe toti...
eu intradevar ma pregatesc printre altele de party... prelungit, maine la munca fac cinste la colegi, o mini party in pauza de masa, apoi seara cu niste prietene foarte bune ies la terasa, of course vin si baietii, si apoi in week-end probabil meregm la curte la gratel, acu depinde de cum e timpul.
ce sa zic, sunt o rasfatata, soata mea ma iubeste mult de tot....,suntem impreuna de 10 ani, si inca nu ne-am saturat unul de celalalt
e adevarat ca nu am experienta tumultoasa de viata, dar stiu ca cel ma iimportant e sa fii feiricit... si atata timp cat oferi dragoste este normal sa ti se raspunda cu aceleasi sentimente...nu zic ca e rau sa faci compromisuri, dar tb atentie mare, ca intr-un fel sau altul se intorc impotriva ns, si timpul trece..si nu il mai recuperam, de cum zicea o prietena de-a mea: avem o singura viata si o singura gaura in *ur (tb sa cenzurez)
ce am invatt eu la acele workshop-uri...pai ca nu tb sa ne mai gasim scuze, si ca tb sa luam atitudine.deh...nu lasa pe maine ce poti face azi, ca tb sa fim realiste...ca tb sa punem pe hartie, cu avantaje si dezavantaje.. se vede ca de inaintez in varsta.....deh pana revin la zapaceala obisnuita..
puppppppp
ne auzim maine.......de nimeni nu imi poate refuza nimic

Mergi la inceput