AZOOSPERMIE -cap 32
Raspunsuri - Pagina 6
bytzi spune:
andra,pe cind prima intilnire cu dr Feldberg?sint curioasa ce va zice
madibadi din cite stiu eu a facut biopsie la Genesys si fiv-ul il face cu dr Matei+Tutunaru dar mai in toamna,ea acum doar intreaba ![]()
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
alexia_ada spune:
fetelor...mergem la analize
FSH si LH ...maine am rezultatul. Aveti idee cam ce valoare are trbui sa aibe ca sa se poate produce spermatogeneza?
Va pupic si o zi minunata sa aveti 
fireyes spune:
Daca tot veni vorba de hormonalele lor, pe mine ma tot freaca treaba asta...
Anul trecut, al meu avea FSH fix pe limita superioara (12.4 la valori normale: 1.5-12.4), iar LH peste (11.4 la val.normale: 1.7-8.6). Acum, la un an, are FSH mai scazut (9.1), iar LH tot mai mare decat limita normala (9.6), doar ca ceva mai bine decat anul trecut.
Oricat am cautat eu pe net, nu am reusit sa ma dumiresc ce se intampla, se pare ca nimeni nu a mai avut pr asta, doar LH peste limita, in mod constant. Din ce am reusit eu sa pricep, FSH si LH merg mana in mana si arata procesul de geneza, deci eu concluzionez ca ceva se strica la mecanismul asta, in cazul lui. Dar nu am nici o idee de ce si ce se poate face...
A prins cineva mai multe info despre treaba asta, macar asa, din auzite?
Avalon spune:
Fireyes
, de ce nu-i ceri o parere si doctorului Soare? Pe sotul meu l-a tratat timp de doi ani si e cu adevarat priceput in endocrinologie masculina, pe mine una m-a dat pe spate cate stie despre hormonii masculini... si m-a scutit de un efort, acela de a studia si infertilitate masculina, ca la aia feminina cred ca mi-am dat doctoratul deja...
Anes, multumesc!
Ai un baietel minunat, sa-ti traiasca si sa va fericeasca toata viata!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 

andrabirni spune:
Bytzi,
am avut consultatie la dumnealui saptamana trecuta, din pacate nu prea am ce sa va spun.S-a uitat un pic pe analizele mele si ale sotului, si apoi ne-a spus optiunile deja arhicunoscute: FIV concomitent cu biopsie, biopsie si congelare, FIV cu donor, etc.Noi am ales sa facem inca o ecografie testiculara si apoi o eventuala operatie, tratament cu gonal.Sunt un pic supi ca au treut anii si nu am facut mai nimic concret.Totul s-a rezumat la bani, timp, si...neputinta.Analizele mele nu sunt prea bune, un FSH mare, ovare micropolichistice acum cativa ani(intre timp s-or fi schimbat in polichistice).Cam atat ....
fireyes spune:
Sar' mana, Avalon de pont... e acelasi dr Soare cu naturistele si homeopatele? ca nu l-am vizitat niciodata pana acum...
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fireyes Sar' mana, Avalon de pont... e acelasi dr Soare cu naturistele si homeopatele? ca nu l-am vizitat niciodata pana acum... |
E acelasi medic care pe sotul meu l-a adus in 4 luni de la oligoastenoteratospermie foarte severa, 6 milioane de spermatozoizi cu zero forme normale -in 2007- la normospermie cu 35 milioane si 30% forme normale (atunci am facut fiv si nu a mai fost nevoie de ICSI pt ca s-au fertilizat natural)... a si reusit fivul dar din pacate am pierdut sarcina la 8 saptamani pentru ca nu stiam ca am trombofilie si nu faceam tratament... Dr.Soare ne-a ajutat timp de 2 ani ca sotul sa stea pe linia de plutire cu spermograma, fara tratament hormonal... am zis ca macar pe sot sa nu-l indop cu hormoni daca eu bag in mine ca la balamuc cu ocazia stimularilor fiv... si sa stii ca a mers, cu homeopate aduse din Germania, cu homeopatele recomandate de Dr.Soare, cu regimul de alimentatie pe care i l-a recomandat, inclusiv schimbarea stilului de viata...
Sa stii ca dr.Soare a lucrat un timp cu tatal lui la un cabinet de endocrionologie si a avut ce invata de la el, cred ca ai auzit de Dr.Soare-tatal de la Institutul Parhon, a fost cel mai bun endocrinolog pe infertilitate masculina pe vremea lui Ceasca.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 
Avalon spune:
Anita, draga mea, noi am mers la dr.Soare 2 ani ... de fiecare data i-a dat altceva, nu s-a repetat "schema" niciodata... insa nu i-a dat nimic pana cand nu a venit cu analizele pe care i le-a cerut (analize hormonale, spermocultura, eco testiculara, anticorpi antisperma, etc)... De aceea cred ca tratamentul este personalizat, in functie de pacient. Stilul de viata recomandat a fost unul sanatos, legat de alimentatie si nu numai, cu recomandari concrete.
Avalon
15+ 

bytzi spune:
andra,stai am inteles bine ,tu ai FSH mare?ca de sotul tau stiu
si ce v-ati hotarit?
eu zic sa nu mai pierzi timpul,nu stiu ce virsta ai
fa aceasta incercare care ma tot gindesc eu la ea ,ca daca aveam acum 3ani si jum cind am ajuns prima data la Giulesti informatiile care le am acum,asta as fi facut
stimulare, biopsie cu punctia concomintent si daca nu e mergi pe donator,nu mai pierde timpul ,nu mai sta pe ginduri,va veni vremea cind vei zice ca era bine si cu donator numai sa fie,credema ca stiu ce zic
eu regret ca in 2008 cind a facut sotul meu trat naturist 6 luni,am pierdut timpul degeaba si nu am mers mai departe cu donator,ca pina la urma asta mi-e soarta,asa imi este dat sa fie,dar uite ca acum nu mai am multe sanse nici macar asa....
pina la urma este copilul vostru nu va sti nimeni nimic despre asta
uite eu ma uit la iuca,sincer a fost o binecuvintare ca a reusit,are niste bebeci asa frumosi iti vine sa-i papi si sotul ei este topit dupa ei,credema cind va creste in burtika ta ai sa uiti toata povestea....nu iti da sfatul oricine care nu stie ce inseamna,ti-l dau eu care am trecut prin asta si acum nu-mi doresc decit sa am un bebelus,desi cu 2-3 ani in urma plingeam tot timpul cind faceam inseminarea ca nu e de la sotul meu,acum nu mai conteaza cind vad ca nu mai merge nimik cum trebuie
hotaraste-te ce vei face ca timpul e dusmanul nostru
scrie-mi de FSH ,cit e...
te pup si nu te supara pe mine de cuvintele care ti le-am scris
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)