AZOOSPERMIE -cap 32

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna seara dragele mele
Nusy am vazut ca a venit pe lume o printesa ! Felicitari
Pisix ma rog ca DD sa iti dea putere sa te ridici si sa lupti in continuare ! un mare buchet pentru tine
Noi maine mergem la analize FSH si LH si apoi miercuri pe 17 la Dr. Damian
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

pisix, te imbratisez tare si ma gandesc la ine. Fii tare!
cipcirip, esti puternica daca poti vedea zilnic ceva ce iti aminteste de pierderea ta! Bravo tie, ai forta psihica!
Avalon 15 saptamani!!! La mai multe, pana la 9 luni!
Doamne ajuta!
nusy, Felicitari! Pui mic de nusy, bine ai venit pe lume!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

poate sa-mi spuna cineva cum a fost la ET?Doare,cat a durat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Nusy,sa-ti traiasca Ingrid ,ce a mai trecu vremea........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Madibabi, cu cine ai facut biopsia testiculara si FIV-ul la Gynera?Deja esti la ET?Sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Nusy, iti dorim multa sanatate atat tie, cat si printesei Ingrid!!!

Mergi la inceput

andrabirni, multumim pt. intrebare! Facem bine! Suntem sanatos, vesel, avem 2 dinti si azi am implinit 8 luni. Doamne, nu-m vine sa cred! Am un copil minunat. Nu mi-a facut nicio problema de sanatate, doarme bine noaptea (neintrerupt de la ora 21.00 la ora 6.00).
Nu vreau sa va intristez cu povestile mele, dar va urmaresc din umbra si va tin pumnii fiecareia, inclusiv fetelor noi!
Am atasat cateva poze noi la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

pfaaaaaaaaaaaaaaaaaa pe aici e chef mare!!! sper ca m-am trezit la timp sa mai prind si eu o atentie, o maslina, o cupa de sampanie

Felicitari Nusy!!!! sa va traiasca mica printesa, sa fie sanatoasa iar voi sa fiti mereu fericiti ca in ziua in care a venit pe lume!

Anes, cum vine treaba asta cu intristatul ? zau daca ma prind! mie semnaturile voastre cu bebei si carucioare imi dau sperante ca se poate. Cand mai vine bebe si "natural" hehehee - cred ca am baut cam repede sampania, sunt la capitolul vise-vise! reformuleaza te rog, nu de alta dar nu pot sa vad alaturat "intristat" cu fetzisoara zambareatza a lui Remus.

Iyoana
, tinem pumnii stransi si trimitem gandurile bune spre voi!

Pisix
- te imbratisez strans, ai grija de tine!

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

april ce scumpa esti! Pe mine, ma intristau vestile ca ramaneau toate gravide in jurul meu, ca copchilu` altuia face nu stiu ce.... Si ma gandesc ca nu este prea oportun sa scriu la voi...stiti voi.

Da, fetisoara vesela a lui Remus ma termina de dragoste. Il iubesc de mooor, este asa de scump! Ceea ce va doresc sa simtiti toate!

Mergi la inceput

Anes, ma bucur ca sunteti bine si asteptam mereu vesti de la voi.Faceti parte din grupul azoo si ne face placere sa ne amintesti ca se poate!!!!

Mergi la inceput