AZOOSPERMIE -cap 32
Raspunsuri - Pagina 4
pisix spune:
cipcirip - of, m-ai intristat cu povestea ta cu ciripel
de fapt, acum am cazut iar in butoi asa ca probabil ma intristeaza orice
Avalon - 
emilia - bafta, si noi cred ca vom merge sa mai facem o punctie la el ca sa congelam ce va, preventiv ...
cipcirip spune:
Pisix
imi pare rau ca te-am intristat, nu am vrut. Eu am reushit sa trec peste durerea aceea din decembrie, durere fizica shi sufleteasca, nu m-am putut bucura deloc de Sarbatori shi poate tocmai de aceea am ales un bradutz. Ma uit cu drag la el, l-am plantat intr-un ghiveci mic iar ac e in pamant iar de Sarbatori pt o sapt vreau sa-l aduc in casa sa-l am alaturi shi sa ma pot bucura de el apoi il pun iar in gradina. Pe masura ce va creshte ii voi schimba ghiveciul pana il voi planta definitiv in pamant. Sper k nu te-am intristat iar
. Incearca shi tu, poate te vei simtzi mai bine.

Luna iunie e luna mea

Cirip
cipcirip spune:
Pisix 
Tb sa faci tot posibilul sa treci peste ac suferintza. Du-te intr-o excursie cu prietenii, nu singura cu sotzul tau pt k vetzi plange amandoi.
Luna iunie e luna mea

Cirip
pisix spune:
Fetelor, de azi nusyca are o puiuta sanatoasa si frumoasa !
Sa fie intr-un ceas bun, si sa fie sanatoasa
Iyoana - nu ai primit nici acum rezultatele ?
bytzi spune:
nusy,sa-ti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea,FELICITARI!!!
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
copilutzu spune:
Bine ai venit pe lume puiutz mic de Nusyc!!!
Pisic drag , cum te mai simti??? Dumnezeu sa te intareasca!!!
Bytzisor te imbratisez si aici!!!
Pup toate fetele!!!!
Are we there yet???
Iyoana spune:
Bine ai venit pe lume, puiut de Nusy!
Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!
Pisule tot nu am primit rezultatul, stam ca pe ace!
Am tot sunat, dar nu a sosit inca raspunsul.
Speram, speram...
pup fetele
iyoana
Doneaza 2 euro prin SMS la 848
pentru medicamentele necesare Mariei! Multumim!
emilia_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisix cipcirip - of, m-ai intristat cu povestea ta cu ciripel de fapt, acum am cazut iar in butoi asa ca probabil ma intristeaza orice Avalon - ![]() emilia - bafta, si noi cred ca vom merge sa mai facem o punctie la el ca sa congelam ce va, preventiv ... |
Sa fie! Bafta si voua!
Eu deocamdata sunt demoralizata ca tocmai mi-a venit menstruatia din nou desi sunt in ziua 11 a CM (ciclul trecut l-am fortat cu Duphaston dupa cum mi-a recomandat medicul). Am vb cu medicul si maine merg sa imi recolteze sange in scopul stabilirii nivelului hormonilor in sangele meu. Deja am ajuns la disperare (ba imi vine o data la 3 luni ba imi vine de doua ori pe luna
).Pupici si sper ca vara asta sa ne aduca
dorit.Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
emilia_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cipcirip [green]Avalon multzumesc. Deci dc o sa am un BHCG de 20 nu o sa fie sarcina shi tb sa-mi iau gandul de la testele de pipi. Apoi o sa lungesc agonia cu inca 4 zile dc imi pica zi 14 in WE shi nu o sa pot da sange pt analiza![]() |
Cipcirip, daca ziua 14 pica sambata se fac recoltari si analize hormonale la centrele Medicover. Incearca sa suni - macar de curiozitate - sa intrebi de costuri. Sincer nu cred sa fie foarte scump. Nr de telefon e 021/3101599.
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

multzumesc. Deci dc o sa am un BHCG de 20 nu o sa fie sarcina shi tb sa-mi iau gandul de la testele de pipi. Apoi o sa lungesc agonia cu inca 4 zile dc imi pica zi 14 in WE shi nu o sa pot da sange pt analiza