AZOOSPERMIE -cap 32
Raspunsuri - Pagina 3
bytzi spune:
aandradaa,ai primit floricica
, multumim pt vot
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
aandradaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Andrada, asta: ?Optimista... pana la lacrimi |

"Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil."
aandradaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi aandradaa,ai primit floricica , multumim pt votdoamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe ![]() "Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul; nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder) |
multumesc !!
si pt voi toate 

"Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil."
Avalon spune:
Pisix
, cand am aflat vestea de la tine eram in spital pentru cerclaj, pur si simplu am simtit ca se strange ceva in mine cand am auzit ce mi-ai spus... mai ales ca eram convinsa ca ai trecut "pragul" si daca puiutul avea activitate cardiaca va merge mai departe... se pare ca m-am inselat, s-a intamplat la fel ca si la mine... nimanui nu ar trebui sa se intample asta, voi sunteti un cuplu atat de tanar si frumos si chiar nu meritati asa ceva... Nu pot decat sa te incurajez si sa-ti fiu alaturi oricand pentru un sfat, pentru orice... si nu e nevoie neaparat sa vorbim despre pierdere, putem doar sa trancanim asa ca fetele, cand simti nevoia te rog nu ezita sa ma contactezi

Cipcirip, eu am folosit jumatate de fiola de pregnyl 5000 ui in 4 prize dupa ET la fiecare 4 zile pana la test. Eu nu am combinat tot solventul cu praful pentru ca mi s-a parut prea mult de tinut la frigider 4 zile si am procedat in felul urmator: am luat cu o spatula foarte subtire si sterila praful alb cam jumatate din cantitate ("din ochi", pentru ca nu trebuie sa fie exact) si l-am pus intr-o fiola goala cu gatul mai larg (de diphereline sau gonal, dupa ce i-am scos dopul de cauciuc), acolo l-am combinat cu solvent si am facut injectia... restul de jumatate din cantitatea de praf a ramas in fiola originala si i-am pus un dop improvizat de vata si la frigider pana peste 4 zile cand l-am combinat cu solventul si am facut cealalta injectie. Sper ca m-am facut inteleasa, eu inventez tot felul de chestii...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 

cipcirip spune:
Avalon
multzumesc pt raspuns, am intzeles cum ai procedat. Dr recomanda pregnyl dupa ce se confirma ecografic sarcina in uter, tu ai facut dupa ET, cum ai shtiu ca anal BHCG pozitiva e de la sarcina shi nu de la pregnyl? Ash face shi eu dupa inseminare dar nu shtiu cum.
Luna iunie e luna mea

Cirip
Avalon spune:
Iti spun eu cum, pentru ca m-am gandit si la asta... tot cu exemple concrete...prima jumatate de fiola am facut-o in ziua 6 de la punctie (considerand ziua punctiei=ziua 0), la tine referinta va fi ziua inseminarii daca in acea zi ovulezi, ceea ce e recomandat... celelalte jumatati le-am facut din 4 in 4 zile, deci in ziua 10 si 14 dupa punctie. Ei bine, in ziua 14 dupa punctie m-am dus mai intai sa recoltez sange pt hcg si apoi am facut injectia.
Apoi din valoarea de pe buletinul de analiza 232 am scazut valoarea ce am considerat a fi datorata pregnylului, si anume 17 unitati.
De ce tocmai valoarea asta am scazut-o? Pentru ca hcg-ul din pregnyl scade in sange la fel cum creste cel datorat sarcinii, adica daca in sarcina se dubleaza la 2 zile, de la pregnyl se injumatateste la 2 zile. Rezulta o valoare >200 ceea ce pentru gemeni e corect in ziua 14. Chiar in cazul unei sarcini unice era relevant testul pentru ca trebuia sa fie in jur de 100 valoarea.
Si calculul l-am facut asa: cu ani in urma cand banuiam ca sunt insarcinata, dupa un test idiot de sarcina din urina fals pozitiv am facut un pregnyl de 5000 ui sa "sustin" sarcina... peste 4 zile am facut analiza de sange si mi-a iesit valoarea 34 fara a fi sarcina.
M-am facut inteleasa?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 

cipcirip spune:
Avalon
multzumesc. Deci dc o sa am un BHCG de 20 nu o sa fie sarcina shi tb sa-mi iau gandul de la testele de pipi. Apoi o sa lungesc agonia cu inca 4 zile dc imi pica zi 14 in WE shi nu o sa pot da sange pt analiza
Luna iunie e luna mea

Cirip
Avalon spune:
nu stiu cum pica la tine, eu asa am procedat... dar poate am nervii tari, ce sa zic?
sunt buna de jucat la ruleta ruseasca...
aaa, si vezi ca barza gold (banda) se pozitiveaza la 25 ui, la mine nu a dat gres niciodata, cu pregnyl in ziua 14 de la punctie era alb, iar cand a fost sarcina s-a pozitivat.
bafta!!!!!!
Avalon
15+ 

cipcirip spune:
La teste de sarcina nervii mei sunt prashtie
. Shtiu de Barza Gold, le-am folosit la inseminarea reushita de data trecuta, in zi 11 era f slab pozitiv iar in zi 14 BHCG 90. Multzumesc pt urari.
Luna iunie e luna mea

Cirip
emilia_m spune:
Pisix, am vazut de aba acum raspunsul tau la intrebarea mea (de la cap 31). Iti multumesc foarte mult. Marti voi suna la clinica Dr Tutunaru sa fac programare pentru o consultatie la Dr Feldberg.
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.