AZOOSPERMIE -cap 32
Raspunsuri - Pagina 20
bytzi spune:
miki,scumpo te imbratisez
fireyes,nu mai faci fiv cu prof Sthromer?stiam ca ai facut unul cu el..
cite fiv-uri ai facut?
iyoana imi place optimismul tau
copilutzu
toate azoogirls
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
alexia_ada spune:
Miki
doar atat 
Andra nu ma apuc de FIV la Gynera , as vrea doar sa incercam cu niste injectii ptr al meu ( 1la 45 zile NEBIDO) ce ar stimula spermatogeneza( habar nu am daca va da rezultat, asteptam pana la mijl lui noiembrie ) apoi spermograma. Nu vreau sa ma arunc la FIV , vreau sa incerc IA pe CM natural si apoi cu stimulare, dar asta la anul ...
Eu va pup pe toate si nu v-am uitat , gandul imi este la voi 

andrabirni spune:
Alexia, asa rezultate ar da aceste injectii?Care era rezultatul spermogramei pana sa va apucati de acest tratament?
copilutzu spune:
Mikilina .. putere multa iti doresc iubitzica mea!!
Andrutzabirni, Bytzisor,Iyoana va pupacesc si ... va urmareeeesc
!!!
io... intru , citesc si impart pupushori in stanga si dreapta....
Nu prea am ce sa scriu la sobect... ![]()
azoogirls
Are we there yet???
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia_ada Miki doar atat ![]() Andra nu ma apuc de FIV la Gynera , as vrea doar sa incercam cu niste injectii ptr al meu ( 1la 45 zile NEBIDO) ce ar stimula spermatogeneza( habar nu am daca va da rezultat, asteptam pana la mijl lui noiembrie ) apoi spermograma. Nu vreau sa ma arunc la FIV , vreau sa incerc IA pe CM natural si apoi cu stimulare, dar asta la anul ... Eu va pup pe toate si nu v-am uitat , gandul imi este la voi ![]() ![]() ![]() |
oooof....ai luat deja prima injectie???

alexia_ada spune:
Andra este "0" rezultatul la spermograma , dar doc, ne-a spus asa, ca nu vrea sa il taie degeaba ..ca la cum arata analizele acum il taie degeaba ( biopsie) si a spus ca injectia ne-ar clarica daca gasim sau nu ceva acolo . Asa ca ateptam sa vedem daca se schimba ceva . A facut o injectie pe 30 iunie, urmatoarea pe 15 august si urmatoarea pe 15 noiembrie, apoi pe 20 sperograma .....offf
, domane ajuta !!!
andrabirni spune:
Alexia, m-as bucura ca acest tratament sa dea asa rezultate sa aveti pentru inseminari.Nu vreau sa te descurajez, sper sa nu imi joace memoria feste
, niciun sot cu 0 gigei in urma unui tratament nu a produs pentru inseminari(iti trebuie cateva milioane de gigei).Poate pentru FIV, da.Eu ma rog sa reusesti si sa fie un inceput pentru toate in drumul de a deveni mama.