AZOOSPERMIE -cap 32

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

miki,scumpo te imbratisez

fireyes,nu mai faci fiv cu prof Sthromer?stiam ca ai facut unul cu el..
cite fiv-uri ai facut?
iyoana imi place optimismul tau
copilutzu

toate azoogirls

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Miki doar atat
Andra nu ma apuc de FIV la Gynera , as vrea doar sa incercam cu niste injectii ptr al meu ( 1la 45 zile NEBIDO) ce ar stimula spermatogeneza( habar nu am daca va da rezultat, asteptam pana la mijl lui noiembrie ) apoi spermograma. Nu vreau sa ma arunc la FIV , vreau sa incerc IA pe CM natural si apoi cu stimulare, dar asta la anul ...
Eu va pup pe toate si nu v-am uitat , gandul imi este la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alexia, asa rezultate ar da aceste injectii?Care era rezultatul spermogramei pana sa va apucati de acest tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Mikilina .. putere multa iti doresc iubitzica mea!!
Andrutzabirni, Bytzisor,Iyoana va pupacesc si ... va urmareeeesc !!!

io... intru , citesc si impart pupushori in stanga si dreapta....
Nu prea am ce sa scriu la sobect...

azoogirls

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Miki doar atat
Andra nu ma apuc de FIV la Gynera , as vrea doar sa incercam cu niste injectii ptr al meu ( 1la 45 zile NEBIDO) ce ar stimula spermatogeneza( habar nu am daca va da rezultat, asteptam pana la mijl lui noiembrie ) apoi spermograma. Nu vreau sa ma arunc la FIV , vreau sa incerc IA pe CM natural si apoi cu stimulare, dar asta la anul ...
Eu va pup pe toate si nu v-am uitat , gandul imi este la voi

oooof....ai luat deja prima injectie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Andra este "0" rezultatul la spermograma , dar doc, ne-a spus asa, ca nu vrea sa il taie degeaba ..ca la cum arata analizele acum il taie degeaba ( biopsie) si a spus ca injectia ne-ar clarica daca gasim sau nu ceva acolo . Asa ca ateptam sa vedem daca se schimba ceva . A facut o injectie pe 30 iunie, urmatoarea pe 15 august si urmatoarea pe 15 noiembrie, apoi pe 20 sperograma .....offf, domane ajuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alexia, m-as bucura ca acest tratament sa dea asa rezultate sa aveti pentru inseminari.Nu vreau sa te descurajez, sper sa nu imi joace memoria feste, niciun sot cu 0 gigei in urma unui tratament nu a produs pentru inseminari(iti trebuie cateva milioane de gigei).Poate pentru FIV, da.Eu ma rog sa reusesti si sa fie un inceput pentru toate in drumul de a deveni mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azoogirls spune:

va astept la un nou cap aici

Mergi la inceput