AZOOSPERMIE -cap 32

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Anita, am citi despre Miki la FIV IN EUROPA, ca bebe nu face bine....sau cel putin asa arata analiza betahcg. Doamne ajuta, poate nu e adevarat pana la urma!

Fireyes, e nasoala explicatia asta! adica; azoo, azoo dar de unde? ca sa pot sa o tratez sau...in fine...
Si pana la urma veti face biopsie?
daca am inteles bine, nu te-ai hotarat la ce clinica..
Doamne ajuta!

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Da fetelor nu am mai scris aici pt ca nu am vrut sa va intristez si pe voi. FIV 2 reusit dar din pacate oprit din nou din evolutie la 4 sapt si cateva zile, nu am confirmare ecografica a embrionului dar am analize de BHCG care nu mai vor sa cresca. Asta e povestea, va rog, fara pareri de rau si lacrimi... imi voi reveni si dc imi va permite buzunarul voi mai incerca. Mai am 2 embrioni congelati care ma asteapta si sper nu numai sa reusesc dar si sa ramana la mine in burtica 9 luni.
Se pare ca la mine nu e pb de a ramane, e pb de a tine sarcina

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

offtopic !!!!! scuzeee!!!

Mickilina mea
Mi-am bagat motzul pe aici iar... sa te pup si sa te imbratisez!!!
Atat!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???

Mergi la inceput

Of fetelor, am facut ecograf si mi-a gasit un punctulet in uter care deabia a putut sa-l masoare 2.92mm/4.55mm (22 zile de la punctie)... nu stiu dc data trecuta nu l-a observat sau a aparut intre timp mi-a zis sa continui cu tratam si sa vedem peste o sapt dc e mai mare ori ba. Fugii repede apoi la laborator sa dau sange pt inca un BHCG sa vad ce val imi mai apare, deseara aflu si apoi decid dc mai fac un pregnyl ori ba. Vreau sa va spun ca progesteronul nu mi-a scazut deloc, azi dimineata ma uitai din nou pe anal si obs ca e alta unitate de masura prima data am avut 190 mUI/ml si la ultimul beta era de 60ng/ml ... deci cam acelas iar la eco corpul galben arata la fel. Deci de aceea durerea de sani persista deoarece am avut in corp ac cantit de progesteron tot timpul. Offf... sa mai cred intr-o minune? Am fost la biserica si m-am rugat la Maica Domnului sa-i dea putere lui bebica, sa capete forta si sa creasca mare .DOAMNE AJUTA!

Copilutzu

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Mikisor,

Iyoana, la noi nu e chiar azoo, ca vreo 500.000 gasira, doar ca din ei cam 5% sunt ok... dar vecinatatea azoo ma sperie, intr-adevar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

MIKI DD o sa-ti ajute sa ti sarcina ,fi optimista in continuare si vorbeste-i lui bebica sa stea acolo unde e ,ai facut fiv in RO ? ai grija de tine si fi cu moralul sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Miki, Doamne ajuta sa fie sarcina in evolutie . Iti doresc din suflet sa fie asa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Fireyes , Anita, Magdita multumesc ca sunteti alaturi de mine, am inima cat un purice pana aflu BHCG-ul.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mikisor, bebele tau e un luptator!
toate gandurile bune se indreapta catre burtica ta!

Doamne ajuta!

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Mergi la inceput

Gata fetelor , am revenit cu picioarele pe pamant. BHCG astazi 53 ceea ce inseamna ca s-a oprit din evolutie iar ce s-a vazut la ecograf e dimensiunea la care a ramas acum o saptamana.
Ca sa trec mai usor peste ac clipe mi-am facut deja un plan ... tb sa reusesc sa fiu mamica.
Va pupicesc .

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput