AZOOSPERMIE -cap 32

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Neata fetele! Haideti la o

Vulturas si eu cred ca daca ati gasit totusi ceva in ejaculat e semn bun. E clar ca situatia nu e roza, adica o sa aveti si voi destule de facut, insa nu disperati.
FSH-ul va indica multe lucruri, toate hormonalele de fapt. Anallizele genetice sunt bune, mai ales daca presupusa cauza a azoo este un tratament medicamentos "violent" facut de sotul tau (de genul chimioterapie sau altele...), sa vada dr daca au fost modificari la nivelul ADN.
Va doresc numai bine!

Fireyes, am patit-o rau cu antibioticul asta. Ideea e ca farmacista mi-a dat un antibiotic gresit, daca va vine sa credeti asa ceva!!!!!! Medicamentele avand denumiri comerciale, eu nu am stiut ce substanta activa continea medicamentul dat de dr. Asa ca am luat 3 zile de claritromicina in loc de ciprofloxacina, si am aflat cu aceasta ocaize ca sunt alergica, foarte alergica! la claritromicina. Am avut niste reactii urate rau, dar bine ca am fost inspirata sa-l sun pe dr sa-i spun ca ma simt rau. Acum sunt ok, dar mi-a fost rau agresata vezica de la antibioticul gresit de ma doare si acum.

Tu ce mai faci? Ce planuri ai?

oricum, viata e rooozzzza , pentru ca asa trebuie sa fie inainte de orice...FIV ICSI!

va pupic si o zi excelenta!

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iyoana

Neata fetele! Haideti la o

Vulturas si eu cred ca daca ati gasit totusi ceva in ejaculat e semn bun. E clar ca situatia nu e roza, adica o sa aveti si voi destule de facut, insa nu disperati.
FSH-ul va indica multe lucruri, toate hormonalele de fapt. Anallizele genetice sunt bune, mai ales daca presupusa cauza a azoo este un tratament medicamentos "violent" facut de sotul tau (de genul chimioterapie sau altele...), sa vada dr daca au fost modificari la nivelul ADN.
Va doresc numai bine!

Fireyes, am patit-o rau cu antibioticul asta. Ideea e ca farmacista mi-a dat un antibiotic gresit, daca va vine sa credeti asa ceva!!!!!! Medicamentele avand denumiri comerciale, eu nu am stiut ce substanta activa continea medicamentul dat de dr. Asa ca am luat 3 zile de claritromicina in loc de ciprofloxacina, si am aflat cu aceasta ocaize ca sunt alergica, foarte alergica! la claritromicina. Am avut niste reactii urate rau, dar bine ca am fost inspirata sa-l sun pe dr sa-i spun ca ma simt rau. Acum sunt ok, dar mi-a fost rau agresata vezica de la antibioticul gresit de ma doare si acum.

Tu ce mai faci? Ce planuri ai?

oricum, viata e rooozzzza , pentru ca asa trebuie sa fie inainte de orice...FIV ICSI!

va pupic si o zi excelenta!

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

neata iyoana!!!
sotul nu a facut in viata lui tratamente asa severe ca chimioterapia de exemplu...singurul tratament a fost o luna de moldamin pt un aslo crescut...in rest el nu a luat meds mai de loc...oricum azi a recoltat si pana vineri avem rezultatele la o parte din analize si la cele genetice peste 3 sapt
o sapt cat mai usoara va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Iyoana, uite, am cam picat in butoi... duminica si-a refacut sotulake spermograma si a iesit cea mai proasta ever: 500.000, mobilitatea la pamant (cred ca B+C=15%, ca A=0% dintotdeauna...); de terato nu mai zic... ergo, ne-am cam necajit, pt ca macar pana acum sarea de 1 mil... iar ultimele 2, facute in austria (ian si aprilie) aratau clar o imbunatatire a nr (ultima zicea de peste 40 mil)... nu stiu ce sa cred, ori alea din Austria au fost proaste (2 ??) ori aia de ieri e gresita... insa si daca e vorba de mai mult de 500.000, sigur nu sunt 40 mil... asa ca am renuntat sa sper ca se intampla vreo minune pe ulita mea.
In fine, o sa o refacem la M.Matei-apropo, stie cineva daca lucreaza zilele astea sau e in co?
Dar in atare conditii, e clar ca ne trebuie fiv si inca cu niste dr bazati si pe pr feminime si masculine... nu prea stiu incotro sa o mai iau, nici macar spre ce tara sa ma indrept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

da un telefon si afla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Vulturas nu iti pierde speranta !!! exista multe investigatii si este bine ca le faci acum pe majoritatea. Nu uita te rog, de o eco testiculara, este foarte importanta !!!
Eu fetelor...ce sa mai fac , inainte de operatia la Dr Damian am mai fost la un urolog Emanoil Sandu ( Carol Davila) si ne-a recomandat 1 fiola ( injectabila ) de nebido / 45 zile, ai apoi inca una la 3 luni si sa refaca apoi spermograma. El a spus ca a vazut rezultate foarte bune in urma acestei injectii si ca spera ca nu vom mai ajunge la operatie.
Acum Doamne ajuta si rabdare !!!
Va pup pe toate si cate o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alexia, o sa faci FIV la Gynera?

Mergi la inceput

Neata dragele mele!

Fireyes imi pare rau sa aflu vestea asta! dar la voi care ar fi cauza? nu am urmarit eu de la inceput, dar trebuie sa fie o explicatie si, mai ales, o solutie!

in ceea ce priveste clinica, noi am ajuns in Spania din urmatorul motiv: sotul meu a citit un studiu de caz pe azzo + biposie si rezultatele lor, scris de un biolog de la IVI. Asa am ajuns acolo si, daca sora mea locuieste in Spania, mi-a propus sa stam de vorba si cu dr care ia facut ei IA. Asa am ajuns sa ne decidem la clinica din Spania. si lucrurile se aranjeaza si mai mult cu cat facem in orasul in care locuieste sora mea, asa ca impuscam 2 iepuri dintr-o lovitura si nici nu platim cazare 3 sapt.

noi ne-am hotarat sa facem in strainatate, deoarece consideram ca la noi nu s-au investit destui bani in cercetare, in niciun caz pentru ca i-as considera pe dr nostri incapabili. Doamne fereste, eu am mare considerati pt anumiti dr de-ai nostri, pe dna dr. Matei o iubesc pur si simplu! Ea a fost cea care ne-a povestit cu e cu azzo, cu biopsia etc..

in rest, am vazut in egala masura reusite si esecuri atat in Romania cat si in strainatate, ma tem ca de multe ori sansele se reduc la dorinta lui Dumnezeu...si depasesc tehnologia unei clinici sau a alteia.

pupici la fetele dragi!

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Mergi la inceput

Dragutele mele, subiectul nostru se pare ca a ajuns pe pagina 3...

imi pare rau ca nu mai citesc vesti de la voi.

sunt necajita rau pentru Mikishor, draga mea iti doresc multa putere sa treci peste incercarea asta. Si sa stii ca nu ai gresit cu nimic...

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

iyoana draga ,ce s-a intimplat cu MIKI? zine si noua ca suntem curioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Iyoana, la noi singura chestie "depistata" este un FSH fix la limita superioara (acum a mai scazut un pic, dar atat) si un LH serios peste limita superioara. Atat! Nema varicocel si alte balarii, iar explicatia tuturor (urologi, endocrinologi, etc.) a fost daca nu a fost vreo lovitura "locala" f puternica, p[robabil ca asa s-a nascut. end of story...
Eu l-am "tratat" cu multimaca, omega, vit C, etc si parca s-a mai imbunatatit asta iarna+primavara situatia, insa acum a luat-o iar la vale...

Mergi la inceput