AZOOSPERMIE -cap 32
Raspunsuri - Pagina 17
Iyoana spune:
Dragele mele, cam slaba activitatea pe la noi,hmmmm...
poate ati plecat deja in vacante, concedii.... ce frumos!
eu am fost ieri la o consultatie la dr. Peteu, clinica Polisano din Bucuresti. ovarele sunt ok, uterul ok, in schimb vezica urinara este inflamata. ideea e ca eu fac infectii urinare foarte des si ma doare vezica tare, mai ales in partea dreapta.
mi-a dat tratament, care se pare ca e destul de puternic, sa vedem cum o fi dupa.
aveti idee de chestia asta si legatura cu FIV? eu as vrea sa fiu "perfecta" pentru ICSI, ca sa nu fie probleme si din partea mea.
va pup si astept sa citesc vesti bune de la voi.
miki-miki spune:
Iyoana
tb sa-ti rezolvi pb cu vezica deoarece o infectie urina poate dauna embrionilor. Poti face un tratam cu Aloe Berry Nectar de al FLP si capsule de usturoi tot de la ei 1/zi(dc ai tensiunea mica sa nu le iei) Din gel se ia progresiv , se incepe cu o lingura/zi 3 zile, 2 linguri 3 zile.... pana ajungi la cantit de 100ml/zi Este f bun pt vezica urinara, desprinde "balaurii" de pe ea. Dc doresti sa ti-l procuri la pret de depozit te pot ajuta eu.
Mult succes la FIV!!
Copilutz
ma bucur asa mult cand iti mai vad motul... mi-e dor de tine.
Pisi , Andra, Nusy, Anes, April, Bytzi .... si restul fetelor 
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
fireyes spune:
Iyoana, sustin si eu ideea ca trebuie tratata infectia... poate duce inclusiv la pierdere de sarcina, doamne fereste!
Antibioticele sunt cam singura varianta mai sigura de eliminare a infectiei din pacate, iar dupa, profilactic, tratamentul lui Miki ar putea fi cel mai indicat... ai grija de tine, trebuie sa fii perfecta!
Iyoana spune:
Multumesc mult fetelor, pentru sfaturi!
sunteti voi asa niste dragute...ca de obicei! 
Pai cred ca astept sa termin antibioticul care m-a dat total peste cap, cred ca e foarte tare (claritromicina) si ma doare vezica de mor. Pana acum nu ma durea asa de tare, dar de la consultatie si de la inceperea tratamentului ma doare in continuu.
De fapt problema este ca pe mine nu ma durea decat la contactul sexual si fac des infectii urinare. Dar nu ma durea asa, constant, toata ziua!
Astept sa vad ce se intampla dupa tratamentul asta si m-am programat si la un eco abdominal sa vad care e treaba.
O sa fie bine, trebuie, ma voi vindeca, ca doar trebuie sa fiu perfecta!
as mai ave ao intrebare la voi: ca sa iasa analizele de FIV neinfluentate de pastilele astea, cat timp trebuie sa treaca intre sf tratamentului si analize?
Miki, s-ar putea sa te solicit pentru produsele FLP, stiu ca ma poti ajuta.
Dar crezi ca e ok, daca le iau in timp ce fac analizele? Sau nu influenteaza? E bine ca beau in paralel cu antibioticul si ceai de codite de cirese?
Fireyes, m-ai cam ingrijorat, dar iti dai seama ca sunt si eu constienta ca bine nu are cum sa fie, cu durerile astea. oricum, trebuie s-o rezolv rapid!
va pupic si va doresc numai bine!
iyoana
Viata e atat de rozzzz!
andrabirni spune:
Eu stiu ca antibioticul nu influenteaza analizele, pentru ca FSH, LH, si celelalte sunt analize hormonale.Sper sa nu ma insel, mie asa mi-a zis dr.
fireyes spune:
Iyoana, antibioticul nu influenteaza analizele, insa unele dintre naturistele de FLP da... inainte de analize, trebuie sa faci o pauza cam de 10 zile de la anumite produse FLP. Ce anume iei?
vulturas spune:
buna fetelor...ma primiti si pe mine pe aici?
a fost si sotul meu sa refaca spermograma dupa ce in martie 2009 a avut un nr de 1.300.000/ml de spermatozoizi si atunci a facut-o la Synevo si nu ne-au putut spune nimic in plus fata de nr.lor, ph, culoarea...acum rezultatul arata cam asa:
OLIGOASTENOTERATOSPERMIE:
volum=2,2ml
ph=7,5
timp lichefiere=2ore
concentratie=100.000/ml
mobilitate A=0; B=0; C=10%; D=90%
fara forme tipice
i s-au dat urmatoarele analize de facut:
FSH
LH
TESTOSTERON
TESTOSTERON LIBER
PRL?~PROLACTINA? CRED...
CARIOTIP GENETIC
MICRODELETII Y
SPERMOCULTURA+ANTIBIOGRAMA
luni o sa le faca la Medlife
aceasta spermograma este facut la cab. particular al dnei dr. Anca Moisa cu 3 zile in urma...oare sa ajunga la azoospermie daca a scazut asa mult numarul spermatozoizilor in 3 luni?

va multumesc mult!

Iyoana spune:
Multumesc de raspunsuri!
Antibioticul este claritromicina.
Produse FLP nu iau inca, dar imi propusese ceva mai devreme Miki sa iau Aloe Berry Nectar.
oricum, analizele le voi face in august asa ca are timp sa treaca efectul medicamentelor.
fetele
iyoana
Viata e atat de rozzzz!
fireyes spune:
Iyoana, atunci nu e chiar nici o problema... nici suculetul ala de la FLP nu cred ca influenteaza, cred doar ca e bogat in flavonoide, asa ca poti sa te testezi linistita
Vulturas, asteapta rezultatul de la hormonale si dupa o sa ne aventuram cu supozitiile. dar pt linistea ta, in momentul asta, daca "posedati" peste 1 mil de gigei, nu prea sunt sanse de azoo. insa prea roza nu e situatia, dar dupa ce ies rezultatele la hormonale, mai vedem ce se poate face
vulturas spune:
multumesc mult pt raspuns...nu avem 1mil...avem 100.000(o suta de mii) si aia sunt praf...deci dupa rezultate mai vb